Hoşgeldin canım..Allah kavustursun:)
günaydın kızlar :)
ay çok heycanliyim :) yarın gece yola cikicaz :)cuma gunü sevgilimi gorcem inşallah :) gitmeden önce bir resmimizi bastirticam ve mektup yazicam,son gün çantasına aticam :) askeriyeye gittiğinde bulsun,okusun diye :) ama arama yaparlar mı yaparlarsa okurlar mı acaba diye düşünüyorum bir yandan da..ona gore usturuplu yaziyim :)
yemin törenine zor yetişicez gibi dürüyor5te cikicaz yola,sabaha karsı..hiç durmazsak 9da amca varırız..durursak,ki dururuz herhalde 10a doğru bana kalsa daha erken çıkalım derdim ama ailesiyle gittiğim için bir sey diyemiyorum oraya kadar gidip yemin törenini izleyemezsem çok üzülürüm çok inşallah yetişiriz diye dua ediyorum kac gündür...
bu umutla yasıyorum kac gündür..döndüğümde bu umudum kalmamış olacak..aslında 1-2 Ocak ta da gitmeyi düşünüyorum..yalnız..yemin töreninden sonra çarşı izinleri başlıyormuş..öyle dedi sevgilim ama emin değil..ama yinede kar olmazsa sonraki hafta sonu tek basıma mutlaka gidip gorucem..çünkü ondan sonra Mart a kadar bir daha gitmek zor..
bazen düşünüyorum da,uzağa mı çıksaydı?gidemesemiydik..çünkü inanın gitmek daha zor..bir yanım heyecanlı ama daha büyük bir yanım da buruk..tam kavuştum derken tekrar ayrılmak,sil bastan aynı seyleri yasamak..bu çok zor olacak..şimdiden bunu düşünüyorum..
hani gidemiyorum diye üzülen arkadaslar var ya..hiç uzulmesinler..gitmek daha zor,görmek daha zor..tam sevinemiyor ki insan..
neyse ki şafak 145 oldu bile :) öyle ya da böyle yiyoruz iste günleri :)
askere gitmeden önce 12 Aralık çok uzak geliyordu..ama o gün çok çabuk geldi,gecti bile..şimdi 17 Mayıs çok uzak geliyor..ama o gün de geleceek geçecek :)
şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum :) aksama fırsatım olursa tekrar yaninizdayim :)
Bayanlar herkese merhabalar yeni üye oldum siteye biraz kendimi anlatayım=)) 4 senelik ilişkimizden sonra 3 ay önce sözlendik sözlüm mardinde kısa dönem asker piyade olarak gitti. Şimdiden çok özledim özellikle doya doya telde konuşmayı......
gunaydinnn safagimiz 145!!! oldu bilee
cok kötüyüm kizlarr..
artik askimin yanina subat ayindada gitmek hayal oldu
ablamlar ögrenmiss nerden ögrendilerse..söylediklerimden süpelenmisler falann
babamla konusucam,adam ol falan dedi bana
icim daraliyoo askimada bisey söylemedimm,yerin belli olsun hemen alicam biletimi diyodum
simdi nasil diycem gelemiyorum die
is yerinde kendimi zor tuttumm 4duvar ustume geliyo sanki
cok kötüyüm kizlarr..
icim daraliyoo askimada bisey söylemedimm,yerin belli olsun hemen alicam biletimi diyodum
cok kötüyüm kizlarr..
ayy canım kötü olmuş ya olsun bulursun belki bi yolunu..ne kadar kötü dime kötü bişeyler yaşıyosun ve bunu aşkınla paylaşamıyosun o üzülcek diye..bende bu aralar öle şeyler yaşıyorum ve sinir oluyorum onunla paylaşamıyorum diye
üzülme canım ya allah bi kapı acar belki bellimi olur çok zor bi durum gercekten ablan hiç anlayıs göstermezmi konusmayı denesen
ya nie böyle yapıyolar hayret bişey insanın üstüne geliyolar sonuçta insanın kendi hayatı saçmalıyolar aileler benmkilere söledim neler yaptılar askerden gelince yapcz bişeyler canını sıkma sen
cok kötüyüm kizlarr..
ya nie böyle yapıyolar hayret bişey insanın üstüne geliyolar sonuçta insanın kendi hayatı saçmalıyolar aileler benmkilere söledim neler yaptılar askerden gelince yapcz bişeyler canını sıkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?