gunaydinnn safagimiz 145!!! oldu bilee
cok kötüyüm kizlarr..
artik askimin yanina subat ayindada gitmek hayal oldu
ablamlar ögrenmiss nerden ögrendilerse..söylediklerimden süpelenmisler falann
babamla konusucam,adam ol falan dedi bana
icim daraliyoo askimada bisey söylemedimm,yerin belli olsun hemen alicam biletimi diyodum
simdi nasil diycem gelemiyorum die
is yerinde kendimi zor tuttumm 4duvar ustume geliyo sanki
cnm ya bende ablam yengembiiyodu işte anneme söleyelim dedik söledik ben onun ailesiyle tanılmaya gitmiştim foto çektilerdi ne kdr iyi karşılamışlardı anneme söleyince bütün eşyalarımı karıştırmış bulmuş resimleri görmüş baya kızıdı zaten gelince nişan yapmayı düşünüyoduk 3 gün ağladım valla sölenemiyo oda askerde canın sıkkınmı die sordu durdu bende yok dedim var bişey sende dedi gelince yapcz bişeyler sabrediyorum ya sabırcitl kuzum seninkiler neden kızdı anlamadım?
zor bir durum canım..arada resmiyet olsaydı daha kolay olurdu herşey..aileni de kırıp arkana alamazsınki..senen iyisi sabret yapıcak bişi yokkigelince de hemen resmiyete dökün işi rahat edersiniz...malesef işte keşke gidebilsen
bize kalsa hemen resmi bisey olsun istiyoruz..onun ailesi bile en azindan söz falan yapalim beklemek isterseniz öyle bekleyin diyolardi..
bu yaz tanismaya geldiler ama annem sagolsun kovmaktan beter ettii yok benim evlenicek kizim yok falann
ablamda 2-3hafta once evlenmisti ama istemeye gelmemislerdi sonucta sadece tanismak icinn..
simdide tututrmuslar ben sana düsün yapmiycam istiyosan git diee:26:
bize kalsa hemen resmi bisey olsun istiyoruz..onun ailesi bile en azindan söz falan yapalim beklemek isterseniz öyle bekleyin diyolardi..
bu yaz tanismaya geldiler ama annem sagolsun kovmaktan beter ettii yok benim evlenicek kizim yok falann
ablamda 2-3hafta once evlenmisti ama istemeye gelmemislerdi sonucta sadece tanismak icinn..
simdide tututrmuslar ben sana düsün yapmiycam istiyosan git diee:26:
cnm ya bende ablam yengembiiyodu işte anneme söleyelim dedik söledik ben onun ailesiyle tanılmaya gitmiştim foto çektilerdi ne kdr iyi karşılamışlardı anneme söleyince bütün eşyalarımı karıştırmış bulmuş resimleri görmüş baya kızıdı zaten gelince nişan yapmayı düşünüyoduk 3 gün ağladım valla sölenemiyo oda askerde canın sıkkınmı die sordu durdu bende yok dedim var bişey sende dedi gelince yapcz bişeyler sabrediyorum ya sabır
konuyla alakası bir alt yazı geçiyim:aşkım aradı
çok enteresan ya niye istemiyolarki?sonuçta hayat senin hayatın saygı göstermeleri gerekir..ikinizde belli yaşa gelmiş kocaman insanlarsınız..kararınıza saygı göstermeleri lazım..başta benim ablamda karşıydı..ama 4 yıl önce falan.üni. okuyodum ozaman birinci sınıftım.o önlisans ben lisans okuyorum diye karşı çıktı..sonra bizimki öğretmenlik falan okudu iyi bir ünide baktı ablamda biz ayrılmıyoruz falan kabul etti..sonra ablam çok sevdi zaten tanımadan ön yargıyla yaklaşıp hayır demişti daha yüzünü bile görmeden.ama hatırlıyorum hayatı zindan etmişti bana..neyseki sonra tüm aileyle tanıştırdım hepsi çok sevdilerde söz yaptık aile arasında..ama bende senin gibiydim..çok zor günlerdi iyi anlıyorum seni..ama aslapes etme.bak sen inat ettikçe onlardapes edicekler..sonuçta sen onu o seni seviyo gerisini boş ver..
Ooooofffff ooffff bunları okudukça yaralarım depreşiyo daha bizimde sırası gelecek öle şelerin askere gittini biliyo annem eee ne sanıyosun gelince vercemmi dedi iyi bi iş bulmadan karşıma çıkmasın diyo bebegimde fizik mezunu tr şartlarında bu bölüme iş imkansız özel sektör asla olmazmış aaaaa çıldıracam sanki dedim babam memurduda dedem verdi seniiiiii ama hep diyorum önemli olan baktıgın tarafı değişmek kendimi teselli için diyorumki benim için hatta bizim için diyolar ne bilim aman işte böyle teselli ediyorum kendimi bitanemde biliyo düşüncelerini takıldı kaldı aşkımcım lanet KPSS ye
ya anlamıyorum neden böyle yapıyolar sonuçta herkes evladının mutluluğunu ister tabiiki onlarda öyle ama en azından tanısalar durduk yere üzmeseler sizibu arada sen kaç yaşındasın citl?
citl üzülme bebeğim herşey yoluna girerrr eminnn olll hayatımm
yumi sexy şempanzem nyapıosun yafruuummm :80:
21 cnm:2::2::2::2::2::2:
asla vazgecmiycem canimm..onu ne kadar sevdigimi kimse bilemez sonuctaa yasamayanda anlayamaz diyicem ama 2ablamda bunlari yasadilar..ailem onlarada karsi cikti ama sonucta mutlu oldular..
gönül bu,yok bu olmaz sevme yok bu olur sev kimse diyemez
ilk basta bisey demiyolar bi macera yasarlar biter die dusunuyolar galiba..bakiyolarki is ciddiye biniyo yok bunlar söz evlilik falan diyo ondan sonra bi puruzluk cikarmaya basliyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?