slm kızlarr nasılsınız?
ben zaten gıdemıyorum yemın törenine off offf
bizde de resmıyet yokta bakalım aileler falan tanıstı ama..ara ara dellenıp benıde uzmese tam super olacak
delı kıskanc yada guvensız bana karsı bılemıyorum
dun oglen arasında dairede kaldım cıkmadım, meslektası geldı ayak seslerınden kım o gelen kım dedı?
sonra benımle konusurken bırıleri ile isaretleşme delı oluyrum dedı halbukı ole bırsey olmadı
işaretten kastıda hosgeldın dıye kafa sallarsın ya ole bırsey..
dairedeyım sonucta konsutugumda sevgılm kocam degıl yanı bagıra bagıra senı sevıyorum askım canım bı tanemler dııım istiyo ama resmı dairede calısıyorum hepsı abım olmaz yanı degılmı kızlar
çook haklısın canım klasik olucak ama seven kıskanır derlerya:90:şimdi bide uzakta askerya iyice kafayı takmış hiiç canını sıkma sakın güvenmediğinide düşünme
aman be kuzum. evlenınce de boyle olur mu dıye tırsıyorum cunku guvenmesi lazım calısan bırıyım halıyle kı tanıstıgımızda da calısıyordum aslında hep calısıyordum
püü rezıl bı hayatım olmsu megersem
aman be kuzum. evlenınce de boyle olur mu dıye tırsıyorum cunku guvenmesi lazım calısan bırıyım halıyle kı tanıstıgımızda da calısıyordum aslında hep calısıyordum
püü rezıl bı hayatım olmsu megersem
:44:
sen nerede memursun canım.
bende 4 yıllık memurum.
bu arada biz 9 yıldır tanışıyoruz eşile oda başta kıskantı ama şimdi düzeldi evlenince 3 yıllıkta evliyiz bu arada.
öldürücen sen beni bigünaşk aradı az evvel'sesini duyunca içim içime sığmıyo'dedim,NEDEN Kİ?dedi gerçekten odunsun odunum benim dedim
sık giremıorum cnmm işim var bugun ara ara bakıcm ama sizee bnmde aşkımm aradıııı yuppiiiii hadi kızlarr sıra aramayanlrdaaa biz öglen sıramızı saldıkk
benımkı 7.00-7.30
12.00-1.00
17.00-17.30
21.00- ve sonrası arar gunde 4 kere allah bın bereket versınnnn
benımkı 7.00-7.30
12.00-1.00
17.00-17.30
21.00- ve sonrası arar gunde 4 kere allah bın bereket versınnnn
telefonda aglayanları daha çok arıo nişanlıları kzlarr hepimiz aglayalımmm akılları bzde kalsın bak her frsatta aramıolarmıı
güzel fikir öle yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?