337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çook haklısın canım klasik olucak ama seven kıskanır derlerya:90:şimdi bide uzakta askerya iyice kafayı takmış hiiç canını sıkma sakın güvenmediğinide düşünme

çook haklısın canım klasik olucak ama seven kıskanır derlerya:90:şimdi bide uzakta askerya iyice kafayı takmış hiiç canını sıkma sakın güvenmediğinide düşünme

aman be kuzum. evlenınce de boyle olur mu dıye tırsıyorum cunku guvenmesi lazım calısan bırıyım halıyle kı tanıstıgımızda da calısıyordum aslında hep calısıyordum

püü rezıl bı hayatım olmsu megersem

:44:
sen nerede memursun canım.
bende 4 yıllık memurum.
bu arada biz 9 yıldır tanışıyoruz eşile oda başta kıskantı ama şimdi düzeldi evlenince 3 yıllıkta evliyiz bu arada.

evlenince hep yanyana olucaksınız bence düzelirr

:44:

sen nerede memursun canım.
bende 4 yıllık memurum.
bu arada biz 9 yıldır tanışıyoruz eşile oda başta kıskantı ama şimdi düzeldi evlenince 3 yıllıkta evliyiz bu arada.

içişleri bakanlıgı tatlım. biz 7 aydır bırlıkteyız daha donusted e nısan dusunuyoruz bende 3yılı bıtırdım ıste 4.yıla gırecegım

Ayyyhhh daralıyorum valla ne vardıkiiii 145 gün geçmiş olsaydı 10 gün sonra gelselerdiiiiiiii

öldürücen sen beni bigünaşk aradı az evvel'sesini duyunca içim içime sığmıyo'dedim,NEDEN Kİ?dedigerçekten odunsun odunum benim dedim

sık giremıorum cnmm işim var bugun ara ara bakıcm ama sizee bnmde aşkımm aradıııı yuppiiiii hadi kızlarr sıra aramayanlrdaaa biz öglen sıramızı saldıkk

sık giremıorum cnmm işim var bugun ara ara bakıcm ama sizee bnmde aşkımm aradıııı yuppiiiii hadi kızlarr sıra aramayanlrdaaa biz öglen sıramızı saldıkk

benımkı 7.00-7.30
12.00-1.00
17.00-17.30
21.00- ve sonrası arar gunde 4 kere allah bın bereket versınnnn

benımkı 7.00-7.30
12.00-1.00
17.00-17.30

Aynen Allah bin bereket versin nazardan korusun
Ben akşamcıyım 19-20 arası bellidir zati sabah bi heyecan aradı aradı aşkımmmm aradıııııı diye şarkı yazacam zaten

benımkı 7.00-7.30
12.00-1.00
17.00-17.30

wallaa bnmkıde bi öğlen bi akşam arıo nadirde sabah 6- 6,30 arası arıo hatta akşm dedim arasana dıe uyandrmak istemıorum dıo zaten kalkıosun ben uyandırdıktan snra bıdaha uyuyamazsn işe sersem gibi gtme dıo bende dıorum bahane yapma aşkm ara işte bişey olmaz dıorum ama arada sırada arıo erken saattee
günde 2 kere kesın bunada şükürr ben bukadarını bıle beklemıodum askere gtmeden öncee

telefonda aglayanları daha çok arıo nişanlıları kzlarr hepimiz aglayalımmm akılları bzde kalsın bak her frsatta aramıolarmıı

kızlar sevdiceğinize ilk görüştemi aşık oldunuz yoksa sonradan mı sevdiniz hadi bakalım :44::44::44::44:

Benim ilk görüş tabi sonrasında konuşmalar tanımalar tanışmalar falan ayyy ne tatlıydııııı konuşamıyodu bileee ayyyy kıyamam ne gündü yaaaaaa siz nasıl tanıştınız citl ?????

askerim aradı saat 1 gibiydi aradığında çok canı sıkılıyor.gideli 10 gün oldu ama 10 aydır buradayım gibi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…