kızlar sevdiceğinize ilk görüştemi aşık oldunuz yoksa sonradan mı sevdiniz hadi bakalım :44::44::44::44:
Benim ilk görüş tabi sonrasında konuşmalar tanımalar tanışmalar falan ayyy ne tatlıydııııı konuşamıyodu bileee ayyyy kıyamam ne gündü yaaaaaa siz nasıl tanıştınız citl ?????
Kuzum Allah nice 5 yıllar devirmenizi nasip etsin inşallah...ayy ilk görüşte hiç unutamam lise sondayız benim gittiğim dershanenın kapısının önunde bırını beklıodu bende bunu gördüm kızlara söledm ayyyyy dedim bı çocuk var kapının önunde ama fenaaasonra tabi bnm aklımda derse girdim ben tenefüs zili çaldı kantıne indim tabi hala aklmda bi baktım ne göreyim bnmki kantinde oturuo meğer oda bizim dershaneye kayıt yaptrmş E.A bölümüne hiiiiiiiiii dedim işte bu işte bu dıorum kzlaraa snra nasıl tanışırım arkadaş olurum falan ben bı yolunu buldum arkadaş oldum ve sonrasıı işteee 5 yılll olduuu kzlarrrr aşkmlaaa çok sevıorum onu çoookkkkkkkk
biizde bir arkadaş tanıştırdı tabiki ya baya uğrasştı telefonda bile konusmadım 8 ay filan bkledibir kere gördüm hep msjlaşıyoduk sonradan işte ayrılamaz oldu ya baya çektirdim beni bekledi off belkide ilk sevdiğim olduğundan dolayıdır
Kuzum Allah nice 5 yıllar devirmenizi nasip etsin inşallah...
İlk AŞK ayyyy ne güzel bebegim burda olsa keşkeeeeee yaaaa çok özledim çççoooookkkkkk
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende özledimm hadi gidelim bizde askere
he yaa wallaa hababam sınıfında kız girmştiya erkek kılıgında mehmet alı alaborayı takip ediodu bzde mı yapsak neeeama ben dayanaamam sölerm hem bnm aşkm benı tanır dırek gözlerım bellii eder yemyeşilm çnkiiiii
ay tanımazlarmı kaşlar alınmış makyaj hemen tanırlar kız oldupumuzu :)))) kızlar askere gitse her yeri kaynatırdı
dedikodudan cadı kazanı olur yemin ederim bölüklerin içiii
5gundur haber alamıorm dıyarbakırda ve aklımı oynatcamyaaa aşkm aramadı daha(
5gundur haber alamıorm dıyarbakırda ve aklımı oynatcam
kızlar sevdiceğinize ilk görüştemi aşık oldunuz yoksa sonradan mı sevdiniz hadi bakalım :44::44::44::44:
senin daha çokmuş yaa :s ailesini aramış mı ki
aramamıs off delıı olcam yaa kızlar bugun bırı aradı cepten bılınmeyen numaraydı konusamadm dersteydm askm ankesorden fln aramıs olabılırmı bılınmeyen no olarak gozukebılırmkı no
aramamıs off delıı olcam yaa kızlar bugun bırı aradı cepten bılınmeyen numaraydı konusamadm dersteydm askm ankesorden fln aramıs olabılırmı bılınmeyen no olarak gozukebılırmkı no
Lütfen alsınlar bizide...bende özledimm hadi gidelim bizde askere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?