337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar sevdiceğinize ilk görüştemi aşık oldunuz yoksa sonradan mı sevdiniz hadi bakalım :44::44::44::44:

ayy ilk görüşte hiç unutamam lise sondayız benim gittiğim dershanenın kapısının önunde bırını beklıodu bende bunu gördüm kızlara söledm ayyyyy dedim bı çocuk var kapının önunde ama fenaaa sonra tabi bnm aklımda derse girdim ben tenefüs zili çaldı kantıne indim tabi hala aklmda bi baktım ne göreyim bnmki kantinde oturuo meğer oda bizim dershaneye kayıt yaptrmş E.A bölümüne hiiiiiiiiii dedim işte bu işte bu dıorum kzlaraa snra nasıl tanışırım arkadaş olurum falan ben bı yolunu buldum arkadaş oldum ve sonrasıı işteee 5 yılll olduuu kzlarrrr aşkmlaaa çok sevıorum onu çoookkkkkkkk

Benim ilk görüş tabi sonrasında konuşmalar tanımalar tanışmalar falan ayyy ne tatlıydııııı konuşamıyodu bileee ayyyy kıyamam ne gündü yaaaaaa siz nasıl tanıştınız citl ?????

biizde bir arkadaş tanıştırdı tabiki ya baya uğrasştı telefonda bile konusmadım 8 ay filan bkledibir kere gördüm hep msjlaşıyoduk sonradan işte ayrılamaz oldu ya baya çektirdim beni bekledi off belkide ilk sevdiğim olduğundan dolayıdır

Kuzum Allah nice 5 yıllar devirmenizi nasip etsin inşallah...

İlk AŞK ayyyy ne güzel bebegim burda olsa keşkeeeeee yaaaa çok özledim çççoooookkkkkk

bende özledimm hadi gidelim bizde askere

he yaa wallaa hababam sınıfında kız girmştiya erkek kılıgında mehmet alı alaborayı takip ediodu bzde mı yapsak neee ama ben dayanaamam sölerm hem bnm aşkm benı tanır dırek gözlerım bellii eder yemyeşilm çnkiiiii

ay tanımazlarmı kaşlar alınmış makyaj hemen tanırlar kız oldupumuzu :)))) kızlar askere gitse her yeri kaynatırdı

Çokkk özledim göbişimiiii tabi artık göbeği kaldımı bilmiyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar sevdiceğinize ilk görüştemi aşık oldunuz yoksa sonradan mı sevdiniz hadi bakalım :44::44::44::44:

ben hep derim,sözlüklerde tanımı olmayacak kadar derin bir çift yeşil göz gördüm,ogün bugündür böyle leylayım benilk görüşte aşık olduktan sonra her geçen gün sevgim kat kat arttı,o konuşurken dudaklarıyla dişlerinin dansını,her daim çatık olan kaşlarını hergün daha bir heycanla seyreder oldumahh ahh açtırmayın ağzımı çook aşığımm çooook

aramamıs off delıı olcam yaa kızlar bugun bırı aradı cepten bılınmeyen numaraydı konusamadm dersteydm askm ankesorden fln aramıs olabılırmı bılınmeyen no olarak gozukebılırmkı no

evet canım ankesörlüler genelde bilinmeyen no görünüyo,hatta benim telefonum bilinmeyene kapalıydı baktım aşkım arıyo ankesörden bilinmeyen no reddedildi yazıyo bende açtırdım turkcellden,yani kesin aşkın aramıştır merak etme

aramamıs off delıı olcam yaa kızlar bugun bırı aradı cepten bılınmeyen numaraydı konusamadm dersteydm askm ankesorden fln aramıs olabılırmı bılınmeyen no olarak gozukebılırmkı no

olabilir ama bilmemki bende numara çıkıyo da bilen biri vardır belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…