337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

allah kahretsın bnde acıp konusamadm

üzülme canım en azından aramış demekki iyi çok şükür,peki sen arayamıyomusun yani önceden aradığı bir numara yokmu?

var cnm hıc aramdm cunku sadece gttıgı nyern adını bılıorum acnı adını soyadını fln solesem cagırırlarmı bılemıorum cunkuszce napıyım bde bn acmaynca yanlıs anlamısmıdır asker psıkolojısıyle

kızlarr askerıyeyı arasm askmı ıstesem gorusebılırmıyımkı telı acana ne soylıcez kacıncı boluk bılmem ne mı soylenıo

burdaki kızlar arayıp çağırıtıyolardı canım ara bir istersenbence yanlış anlamaz merak etme olurmu öyle şey

kızlarr askerıyeyı arasm askmı ıstesem gorusebılırmıyımkı telı acana ne soylıcez kacıncı boluk bılmem ne mı soylenıo

canım tabiki görüşebilirsin sende numara varsa arıyosun mesela bize söledi nası çağıracağımızı ben 3. batarya kısa dönemden(isim soyisim) diyosun çağırıyolar. Bilmiyosan da kısa dönemlerden adını soyadını felan söle koğuşunu felan bilmiyom de kapatayım 5 dk sonra arayayım de bi daha ara. dün ben bana verdiği numaralara ulaşamayınca 118 den bi numara aldım meper o da başka bölüğünmüş onu aradım oraya çağırdılar. ara sen canım hafta içi akşam altı buçuktan sonra ara ama hafta sonu sabahtan da arayabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…