337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarr askerıyeyı arasm askmı ıstesem gorusebılırmıyımkı telı acana ne soylıcez kacıncı boluk bılmem ne mı soylenıo

canım tabiki görüşebilirsin sende numara varsa arıyosun mesela bize söledi nası çağıracağımızı ben 3. batarya kısa dönemden(isim soyisim) diyosun çağırıyolar. Bilmiyosan da kısa dönemlerden adını soyadını felan söle koğuşunu felan bilmiyom de kapatayım 5 dk sonra arayayım de bi daha ara. dün ben bana verdiği numaralara ulaşamayınca 118 den bi numara aldım meğer o da başka bölüğünmüş onu aradım oraya çağırdılar. ara sen canım hafta içi akşam altı buçuktan sonra ara ama hafta sonu sabahtan da arayabilirsin:)

Süpermiş şimdi ben arasam çağırsam konuşabilirim yani öylemi hep aşkım arıyo ben hiç aramadım arasammı acaba heyecanlandım:89:

ya bn sordum daha once aradıgında mumkun degl bna ulasman 700 800 kısı var kmse kmseyı tanımıyo dedı offffffff aryorum mesgul saol cnm blgı verdgn ıcn

elidada şarkı süpeer saol bebeğim
KADIKÖYY sen kadıköydemisin?

tatlım sıkıntıdan paylasımlara vurdum kendimi facede sayfa açtım orda istediğim şeyleri paylaşıyorum sizleride bekliyorum tam bizlik oldu 'hem sevmek hem boğmak isteyenler'

ya bn sordum daha once aradıgında mumkun degl bna ulasman 700 800 kısı var kmse kmseyı tanımıyo dedı offffffff aryorum mesgul saol cnm blgı verdgn ıcn

allah allah neden öyle acaba bana kendi verdi numarayı hafta içi şu saatlerde hafta sonu istediğin saat ara şöyle şöyle de çağır dedi. sizinkiler de kaynaşsın olur belki canım sıkma canını

Canım akşam yemeğindelermiş asker bi yarım saat sonra arasanız eğer hanımefendi ulaşabilirsiniz dedi nasıl şaşırıcak şimdiiii

ayy cnm sen araynca smdı bı acan oldumu nerden ogrendn suan yemekte oldgnu bn arıyorm mesgul hhep 118den gııttıgı bolugun nosunumu ıstesemkı

allah allah neden öyle acaba bana kendi verdi numarayı hafta içi şu saatlerde hafta sonu istediğin saat ara şöyle şöyle de çağır dedi. sizinkiler de kaynaşsın olur belki canım sıkma canını

elmde deıl meraktan oluyorum cnm ya degıl muhabbet etmk bı sesını duysam ıyıym dese yeter

ayy cnm sen araynca smdı bı acan oldumu nerden ogrendn suan yemekte oldgnu bn arıyorm mesgul hhep 118den gııttıgı bolugun nosunumu ıstesemkı

Evet tatlım bak benmki mardinde zaten hep az kişiyiz kalabalık değiliz diyodu belki onunda etkisi vardır hemde 1.çalışında açtılar çıkan asker dedi zaten kısa dönemmi diye evet dedm ondan snra şu anda yemekteler fln dedi tam olarak olduğu yerin adını söyle 118i aradığın zaman ben tam söyledim 70.mekanize tugay komutanlığı 4.hudut alayı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…