337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tatlım sıkıntıdan paylasımlara vurdum kendimi facede sayfa açtım orda istediğim şeyleri paylaşıyorum sizleride bekliyorum tam bizlik oldu 'hem sevmek hem boğmak isteyenler'

kuzum benim face fln yok ama msn kullanıyosan sohbet ederiz sea ve raziyErkanda da ekli konuşuyoruz hepözelden yolla istersen varsa tabii

Son düzenleme:

saol cnm bnm dur bı denıyım

off yaaa ordakı 16. mek. pıya. tgay dedm kadın bolge mdrlugunun nosunu verdı dogru yrdır ıns arıyorum acan yok askmn onceden aradıgı 2 tel vardı onlarıda aryorm mesgul((

ben de aşkımla konuşmadım bugün ama muhakkak arar..
akşam arayamazsa bile gece arıyor kaçıp

maalesef ben onu arayamıyorum

off yaaa ordakı 16. mek. pıya. tgay dedm kadın bolge mdrlugunun nosunu verdı dogru yrdır ıns arıyorum acan yok askmn onceden aradıgı 2 tel vardı onlarıda aryorm mesgul((

Anladım cnm ya tüühh üzülme ama mutlaka müsait olduğunda arar çok yoruluyolar yada teller bozuktur oda olabilir sık sık bozulabiliyomuş çünkü pozitif düşün

aradıkları muhtemelen ankesördür çalsada kimse cevap vermez. tekrar ara 118 i deki ben burayı istedim siz bölge müdürlüğünü verdiniz iki aynı yer mi sor.

Anladım cnm ya tüühh üzülme ama mutlaka müsait olduğunda arar çok yoruluyolar yada teller bozuktur oda olabilir sık sık bozulabiliyomuş çünkü pozitif düşün

kendı salaklıgım yuzunden gorusemedm bugun 2 kere bılnmeyen no.dan bırı aradı acamadm kesn oydu ve bn acamadm

kendı salaklıgım yuzunden gorusemedm bugun 2 kere bılnmeyen no.dan bırı aradı acamadm kesn oydu ve bn acamadm

İnş yarın arar haber alamamak çok kötüdür haklısın yani hiç yaşamadım gittiğinden beri ama tahmin edebiliyorum ama emin ol iidir sivil hayatlarından daha güvendeler askeriyede

sınır oldummm ya ulasamıorum hc bı yerden 5 gundur delı olcam

acemilikte bayağı sıkıyorlar,her şeyi toplu halde yapıyorlarmış.
o yüzden sıkı tutuyor olabilirler, hiç bi şeye izin vermiyor olabilirler..
sabret canım az kaldı..inşallah usta olunca rahatlayacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…