tatlım sıkıntıdan paylasımlara vurdum kendimi facede sayfa açtım orda istediğim şeyleri paylaşıyorum sizleride bekliyorum tam bizlik oldu 'hem sevmek hem boğmak isteyenler'
elmde deıl meraktan oluyorum cnm ya degıl muhabbet etmk bı sesını duysam ıyıym dese yeter
Evet tatlım bak benmki mardinde zaten hep az kişiyiz kalabalık değiliz diyodu belki onunda etkisi vardır hemde 1.çalışında açtılar çıkan asker dedi zaten kısa dönemmi diye evet dedm ondan snra şu anda yemekteler fln dedi tam olarak olduğu yerin adını söyle 118i aradığın zaman ben tam söyledim 70.mekanize tugay komutanlığı 4.hudut alayı dedim
Yumi ben kadıköyde oturmuyorum ama fenerliyim,içerenköy tarafında oturuyorum
saol cnm bnm dur bı denıyım
Aaa cnm çok yakınız ablanla hemen şurası erenköy cnm
ayy cnm sen araynca smdı bı acan oldumu nerden ogrendn suan yemekte oldgnu bn arıyorm mesgul hhep 118den gııttıgı bolugun nosunumu ıstesemkı
Bu gün hala aranmayanlardanbiride benim..
Evet tatlım bak benmki mardinde zaten hep az kişiyiz kalabalık değiliz diyodu belki onunda etkisi vardır hemde 1.çalışında açtılar çıkan asker dedi zaten kısa dönemmi diye evet dedm ondan snra şu anda yemekteler fln dedi tam olarak olduğu yerin adını söyle 118i aradığın zaman ben tam söyledim 70.mekanize tugay komutanlığı 4.hudut alayı dedim
off yaaa ordakı 16. mek. pıya. tgay dedm kadın bolge mdrlugunun nosunu verdı dogru yrdır ıns arıyorum acan yok askmn onceden aradıgı 2 tel vardı onlarıda aryorm mesgul((
off yaaa ordakı 16. mek. pıya. tgay dedm kadın bolge mdrlugunun nosunu verdı dogru yrdır ıns arıyorum acan yok askmn onceden aradıgı 2 tel vardı onlarıda aryorm mesgul((
ben de aşkımla konuşmadım bugün ama muhakkak arar..
akşam arayamazsa bile gece arıyor kaçıp
maalesef ben onu arayamıyorum
Anladım cnm ya tüühh üzülme amamutlaka müsait olduğunda arar çok yoruluyolar yada teller bozuktur oda olabilir sık sık bozulabiliyomuş çünkü pozitif düşün
kendı salaklıgım yuzunden gorusemedm bugun 2 kere bılnmeyen no.dan bırı aradı acamadm kesn oydu ve bn acamadm
sınır oldummm ya ulasamıorum hc bı yerden 5 gundur delı olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?