337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ıns. cnm ya o komutanlar ınsan evladı degılmı ya kendı aılelernden 5 dk haber alamasalar ortalıgı yıkarlar ama adaletmı bu

İnş yarın arar haber alamamak çok kötüdür haklısın yani hiç yaşamadım gittiğinden beri ama tahmin edebiliyorum ama emin ol iidir sivil hayatlarından daha güvendeler askeriyede

ya napım korkuyorum hem doguda hem dızınde ztn bı sakatlık vardı offfff

Kızlaaar konuştuk bi 15 dk kadar çok sevindi şaşırdı önce teli aldığında aa canım senmiydin ya nerden buldun numarayı dio ben bulurum sana ulaşmak için bulmammı dedim ayyy hiç kapatmak istemedim yaa kapatırkende allaha emanet ol aşkım çok ii bak kendine dedi gözlerim doldu hemen tabii=(( off öyle işte kapattık çok şükür keyfi yerinde,eğitimler biraz zorlaşmaya başlamış... darısı tüm konuşamaynların başına inşş

eşimin sesiiyi grlmiyo iki gundur artık sıkılıyoalr sanırım.bugunde oyle olunca içim rahat etmıyo dedim yorgunumondan dedi aksam bıdaha arasana dedim sanmıyorum yemek iştima fırsatımolmaz dıyordu 7de bı baktım arıyo.arkadasın sırasını rıca ettım dedi.sesı daha ıyi.yemek teiyiçıkmıs bu aksam kofte pılv muz..

ıns. cnm ya o komutanlar ınsan evladı degılmı ya kendı aılelernden 5 dk haber alamasalar ortalıgı yıkarlar ama adaletmı bu

elbette öyle ama askerlikte adalet yok,mantık yok..
saçmalık dolu zamanlar geçiriyorlarmış. herkes öyle diyor

Allah hepsinin yardımcısı olsun sağsalim bize kavuştursun inşş çook özlediimm yaa çooook hergün dahada artıyoo özlemim valla napcaz böylee nisanda zaman hiç geçmez heralde...

elbette öyle ama askerlikte adalet yok,mantık yok..
saçmalık dolu zamanlar geçiriyorlarmış. herkes öyle diyor

en sonunda bı allahın kulu cvp verdıı tele bı dk. dedı bı yere baglamaya calıstı ordanda acan olmaynca yazahanede kmse yok dedı 5 dk snra bı daha arasam dedm aksamları kapalı dedı yaaaaaaaaa offfffff

benim de kocacım gitti 5 ay nasıl geçecek offf yaaa... bi de hamileyim bitaneme müjdeli haberi verince kimbilir nasıl sevinecek. bebişimle gün sayıcaz bitanem. özlemin herşeyden zormuş. çabuk gel emi. bakışını, gülüşünü, sarılmanı, şakalarını, nazlandırmalarını çok ama çoooookkkk özledim. Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasın.

en sonunda bı allahın kulu cvp verdıı tele bı dk. dedı bı yere baglamaya calıstı ordanda acan olmaynca yazahanede kmse yok dedı 5 dk snra bı daha arasam dedm aksamları kapalı dedı yaaaaaaaaa offfffff

Yarın gene ara ozaman mutlaka cnm inş ulaşırsın

Gözünüz aydın ne güzeeel çok mutlu olur moral olur hem bu haber allah şimdiden analı babalı büyütsün,bende çok istiyorum anne olmayı hep diorum evlenince 2 tane kızım olsun bayılıorum kız çocuklarına

gitmeden önce mi oldu canım bebek?
babasının haberi yok mu daha?
ay ne heyecanlı bi durum..
kaç aylık? daha yeni sanırım..

Yemeklerden duyduğum kadarıyla kimse memnun değil hepsi çoğunlukla kantinden yiyodur zaten ne kadar ii olabilirki aşkım kesin zayıflamıştır

gozunnz aydnn allah analı babalı buyutsunn:)

Yemeklerden duyduğum kadarıyla kimse memnun değil hepsi çoğunlukla kantinden yiyodur zaten ne kadar ii olabilirki aşkım kesin zayıflamıştır

benimki yemeklerde gayet memnun..
meyve yiyebiliyo musun dedim kantinden alıp bol bol yiyormuş

benimki yemeklerde gayet memnun..
meyve yiyebiliyo musun dedim kantinden alıp bol bol yiyormuş

Meyvede olmasa zaten hallerini düşünemiyorum tek vitamin kaynakları o şu anda askerden gelen bi çok arkadaşımız oldu ikimizinde hepsi ilk bi tuhaf gelmişti gözümüze saç yok zayıflamışlar fln bana dioduki ben böle olursam sen beni beğenmezsin birtanem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…