337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bayanlar yaprak dökümü başlıyo biraz izleyip sonra uyurum malum yarın iş var sabah 6.30da kalkıcam gene ööff erken kalkmaktan nefret ediyorum iyi akşamlar hepiniize rüyanızda biricklerinizi görüüüün hepiniz

çirkin ördek yavrusu bile olsalar asla sevmekten vazgeçmeyiz
sanki biz dört dörtlük müyüz?

bu arada komik bişi söyliyim,aşkımı askere giderken ben tıraş ettim
asker tıraşını karısı yaptı yane

ay aşkım aradııııı..
'merhaba köpeeem napıyosun?' dedi
demek ki keyfi rahatı yerinde
ay canım aşkım yaa nasıl özledim,sanki aylardır görmemiş gibiyim.
her telefon çaldığında kalbim yerinden fırlıyor sanki, ahh ahh gel tezkere geeel

merhaba kızlar :)
ya bu sabah size yazdıktan sonra fark ettim..günler çabuk geçiyor ya..
bı duşunun sizde bana hak vereceksiniz:)
daha 1 ay oncesine dönün,ha gitti ha gidecek telaşımız vardı di mı?o gün coktan geldi de 11 gunü gecti bile..
daha dün gibi yemin törenini konuşuyorduk,sanki o günde hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu hepimize..ama bakın o gün de geldi bile neredeyse..
yani kızlar bir ara çok umutsuz olan ben :) gercekten o gunün gelecegine artık o kadar eminim ki :) umutsuzluğa kapıldığınız az bunu duşunun :) bana ilaç gibi geliyor :)

ay sevgilim aradı bu arada :))))) ay özlemiş belli belli :))) kıyamam ben ona :)

evet yaa günler çabuk geçiyor :) gideceğini aylar öncesinden düşünürken şimdi bekliyoruz artık gelecekleri gün için umutluyuz :) :97:

gitmeden önce mi oldu canım bebek?
babasının haberi yok mu daha?
ay ne heyecanlı bi durum..
kaç aylık? daha yeni sanırım..

haberi yok babasının. o gittikten 2 hafta sonra öğrendim bende. 6 aylık evliyiz çok istedik çocuğumuz olmasını ama bi türlü olmuyordu. giderken de bişeyler yok mu dedi umutlanmasın diye sancılarım var hastalanıcam dedim aslında hiç umudum yoktu. hala inanamıyorum sanırım 1 aylık falan bebişim aşkım havalara uçucak duyunca. gitmeden de senden çocuğum olmasını çok istiyorum demişti. offf yaaa burda olsa nasıl da şımartırdı beni. ay ağliycim şimdi

teşekkür ederim canım inşallah mutlu bir evlilik yaparsın ve dünyalar güzeli iki kızın olur.

kac saattır paralıyorm kendmı ya o kadar parala kendını ondan sonra hıc bı ıse yaramasn

cekhuu hoşgeldin bebişim nasılsın?
GURURAKSU nasıl öyle biri yok dediler anlayamadım yanlış aramış olmayasın canım?????

ay ne güzel yaa geldğinde karnın birazcık büyümüş olacak portakal kadar :)
sen üzülme bak 2 canlısın dikkat et kendine güzel karşıla askerini geldiğinde..
bu arada biz de 5,5 aylık evliyiz ama biz daha düşünmüyoruz bebek

Hoşgeldin canım aramızaa,daha doğrusu hoşgeldiniz bebişin ve sen337.dönem asker yarenleri topiğinin bebişide oldu sonundaaa

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..dikkat et kendine sen bizden farklısın :) babasına ne zaman söliceksin??

onu her geçen gün daha çok özlüyorum inşallah senin de dünyalar tatlısı bebeklerin olur.

cekhuu hoşgeldin bebişim nasılsın?
GURURAKSU nasıl öyle biri yok dediler anlayamadım yanlış aramış olmayasın canım?????

hosbuldum canım :)
ıyıyım bebek sen nasılsın?

ay masallah arayan arayana :) benımkıde bugun ıkı kere aradı ılk defa ay bı de guzel konustu :))))) cok heycanlı cuma gunu gelıyoruz dıye kıyamam :) tabıı kızım gun sayıyoruz burda napıyoruz zannedıyorsun dıyor bır sonrakı hafta ıcın de ctesı ya da pazar mutlaka gıdıcem kızlar :) kesın ve net gel demıyor :) dıyemıyor cekınıyor Allah korusun bır sey olur falan dıye herhalde..ama gıtmemı cok ıstıyor anladım ben onu anladııııımmmmm

ya bu arada hamıle bır arkdasımız varmııııssssss Allah analı babalı buyutsun canım aaayyy esıne ne kadar guzel bı suprız olacak buuuuu muhtesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…