Meyvede olmasa zaten hallerini düşünemiyorumtek vitamin kaynakları o şu anda askerden gelen bi çok arkadaşımız oldu ikimizinde hepsi ilk bi tuhaf gelmişti gözümüze saç yok zayıflamışlar fln bana dioduki ben böle olursam sen beni beğenmezsin birtanem yaa
Pardon yanlış oldu sonuncu hamile smile'ı
lanetttttttt olsu nnnnn yaaaa delı olcam delı bu seferde acan adam burda ole bırı yok dıo o zmn bu adam nerde
merhaba kızlar :)
ya bu sabah size yazdıktan sonra fark ettim..günler çabuk geçiyor ya..
bı duşunun sizde bana hak vereceksiniz:)
daha 1 ay oncesine dönün,ha gitti ha gidecek telaşımız vardı di mı?o gün coktan geldi de 11 gunü gecti bile..
daha dün gibi yemin törenini konuşuyorduk,sanki o günde hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu hepimize..ama bakın o gün de geldi bile neredeyse..
yani kızlar bir ara çok umutsuz olan ben :) gercekten o gunün gelecegine artık o kadar eminim ki :) umutsuzluğa kapıldığınız az bunu duşunun :) bana ilaç gibi geliyor :)
ay sevgilim aradı bu arada :))))) ay özlemiş belli belli :))) kıyamam ben ona :)
gitmeden önce mi oldu canım bebek?
babasının haberi yok mu daha?
ay ne heyecanlı bi durum..
kaç aylık? daha yeni sanırım..
aşkm aradııııçok zölemiş beni öle dedi yaa kıyamamki ben ona (
Gözünüz aydın ne güzeeel çok mutlu olur moral olur hem bu haber allah şimdiden analı babalı büyütsün,bende çok istiyorum anne olmayı hep diorum evlenince 2 tane kızım olsunbayılıorum kız çocuklarına
kac saattır paralıyorm kendmı ya o kadar parala kendını ondan sonra hıc bı ıse yaramasn
merhaba kızlar :)
ya bu sabah size yazdıktan sonra fark ettim..günler çabuk geçiyor ya..
bı duşunun sizde bana hak vereceksiniz:)
daha 1 ay oncesine dönün,ha gitti ha gidecek telaşımız vardı di mı?o gün coktan geldi de 11 gunü gecti bile..
daha dün gibi yemin törenini konuşuyorduk,sanki o günde hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu hepimize..ama bakın o gün de geldi bile neredeyse..
yani kızlar bir ara çok umutsuz olan ben :) gercekten o gunün gelecegine artık o kadar eminim ki :) umutsuzluğa kapıldığınız az bunu duşunun :) bana ilaç gibi geliyor :)
ay sevgilim aradı bu arada :))))) ay özlemiş belli belli :))) kıyamam ben ona :)
haberi yok babasının. o gittikten 2 hafta sonra öğrendim bende. 6 aylık evliyiz çok istedik çocuğumuz olmasını ama bi türlü olmuyordu. giderken de bişeyler yok mu dedi umutlanmasın diye sancılarım var hastalanıcam dedimaslında hiç umudum yoktu. hala inanamıyorum sanırım 1 aylık falan bebişim aşkım havalara uçucak duyunca. gitmeden de senden çocuğum olmasını çok istiyorum demişti. offf yaaa burda olsa nasıl da şımartırdı beni. ay ağliycim şimdi
haberi yok babasının. o gittikten 2 hafta sonra öğrendim bende. 6 aylık evliyiz çok istedik çocuğumuz olmasını ama bi türlü olmuyordu. giderken de bişeyler yok mu dedi umutlanmasın diye sancılarım var hastalanıcam dedimaslında hiç umudum yoktu. hala inanamıyorum sanırım 1 aylık falan bebişim aşkım havalara uçucak duyunca. gitmeden de senden çocuğum olmasını çok istiyorum demişti. offf yaaa burda olsa nasıl da şımartırdı beni. ay ağliycim şimdi
bnmkınden ses yok hala yter ya bu kadar kendmı paraladgım aramaya calısmıycam bnde aramazsa aramsn bı gelsn butun bunları burnundan getrmezsemm
ay ne güzel yaa geldğinde karnın birazcık büyümüş olacak portakal kadar :)
sen üzülme bak 2 canlısın dikkat et kendine güzel karşıla askerini geldiğinde..
bu arada biz de 5,5 aylık evliyiz ama biz daha düşünmüyoruz bebek
Hoşgeldin canım aramızaa,daha doğrusu hoşgeldiniz bebişin ve sen337.dönem asker yarenleri topiğinin bebişide oldu sonundaaa
cekhuu hoşgeldin bebişim nasılsın?
GURURAKSU nasıl öyle biri yok dediler anlayamadım yanlış aramış olmayasın canım?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?