337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selamm canlarıım nasılsınız işey dicem ben askerim balıkesirde asker,7 ocakta yemin töreni olcaktı ama yılbaşı tatiliyle birleşsin diye 31inde olcakmış.bişey sorcam annesi babası onu evci çıkartacak balıkesirde bi arkadaşında kalcak aşkım ama ailesi orda kalamıcak,ailesi eve döncek,ben de bi ihtimal aşkımla kalabilirim ama tabi ailesinin haberi olmucak.aşkımın askeriyeye gidip hergün imza atmaı gerekiyomuş doğru mu? peki ailesinin de hergün imza atması gerekiyomu

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..dikkat et kendine sen bizden farklısın :) babasına ne zaman söliceksin??

kaynanacığım hala şüphede. kan testi yapalım öyle söyle diyor. aslında annemler falan yemin törenine gidecek ona bir hediye mi göndersem. içinde beyaz bebek ayakkabısı olan bir kutu ve üzerinde dünyanın en yakışıklı kocası baba olmaya hazır mısın? diye bir not. nasıl olur?

torunlar nasılsınız alıştınız mı artık yemin törenine de az kaldı ne güzel görüceksiniz sevdiceklerinizi..
bu arada kete ben yiyebilirim şafak 25-erzurum darısı başınıza kızlar

alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla

evet canım jandarmaların erken oluyomuş,su gibi akacak zaman bi bakmışız aşk böceklerimiz yanımızda

ben de daha dün geldim buralara:) burda hepimiz aynı durumdayız 12 aralıkta yolladık sevdiklerimizi bekleşiyoruz birlikte...ankara rahat yer diye biliyorum inşallah sıkıntısız geçer..en azından ulaşımın rahat istediğin zaman gidersin...:86:

Merhabalar ben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
:98:

bu mesaj niye böyle oldu yaa sözde tek mesaja cevap veriyorum bütün sayfayı toplamış almış :S:18:

evet canım öyle bişi benimkide söyledi 31 inde olabilirmiş diye... evci çıkaran aile büyükleriyle gidip imza atmaları gerekiyormuş bana öyle söylemişti sende söyle bi soruştursun hepsinin kuralları değişik değişik zaten :)

acaba bütün askerlerin yemin töreni 31'inde mi olucak? aşkım da 7 ocak dedi ama?

adam kalpten gider heralde :)) kendin gidebilsen daha iyi olurdu böyle bi haberle aslında..sana sarılıp sevinmek isterdi bence..ama nasip tabi herşey malesef

acaba bütün askerlerin yemin töreni 31'inde mi olucak? aşkım da 7 ocak dedi ama?

bizimki 28inde olacaktı bugün 1 hafta erteledik demişler..sebep de söylememişler...

yaaa ama öle olmasın yaa öyle olursa beraber kalamayızz ühüüüü

ayy güzel olur tabi..senden duyması daha güzel olurdu ama olsun o da güzel bi süpriz olur :)

ay benimkiylede konuştuk kızlar tam 10 dakika
şuana kadar en uzun konuşmamızdı,aşı olmuşlar bugün..kolum acıyo dedi sıpa
keyfi yerindeydi iyi geliyodu sesi benimde moralim düzeldi..
bide bebişimizmi var artık kızlar maşallah ya

kızlar öle bişey mi var ya :s benim erkek arkadaşım burdurdan sakaryaya gelcek pazar sabah kıbrısa gitçek ama onun da öle imza atması gerekiyo mu ki

adam kalpten gider heralde :)) kendin gidebilsen daha iyi olurdu böyle bi haberle aslında..sana sarılıp sevinmek isterdi bence..ama nasip tabi herşey malesef

daha ilk ayımda olduğum için gidemem yemin törenine. gerçi kırklareli'de 2 saatlik yol babamın arbasıyla gidicez ama yollar kötüyse arabada sallanıp dururum. tehlikeye atmiyim kendimi diyorum. sarılsa ağlarım ama az önce aradı güzel gözlüm öpüyorum seni dedi ben başladım ağlamaya kontürü bitti tekrar aradı. bitanem ağlamama bak ben de burda üzülüyorum sonra dedi. napim çok özledim. hele yemin törenine gidememek çok üzücü

ay güzel olur tabi ama sen gidemiyor musun yanına?

benimkinin de 7 ocakta olacakmış, kesin dedi.

cekhuu hoşgeldin bebişim nasılsın?
GURURAKSU nasıl öyle biri yok dediler anlayamadım yanlış aramış olmayasın canım?????

yaklasık 12 tane numara verdıler 118 den onlarn hepsını aradm bırbırlerne baglıolar fln snrada burda ole bırı yok dıolar bnde anlamadm

kızlar yaaa sevgılım gıttıgınden berı hıc bu kadar mutlu olmamıstım :))))
suan o kadar mutluyum kı sıze anlatamam :)))
sesı o kadar guzel gelıyordu kı :) o kadar ıyıydı kı :))) hemde 2 kere aradı :) ıcım ıcıme sıgmıyor resmen :) suratımda komık bır gulumseme :)))))
benı oraya cagırması..gelmemı ıstemesı..yanı bu sevgılım mı :)))) ınanamıyorum benden boyle bır sey ıstemesıne :))))) orada gokhan dıye bır arkdas edınmıs :) askerlık arkdası :))))) onu anlatıyor banaaaa :) yaaa bılıyor musun ezıne de gar varmıs,dedı evet askım var gorduk bız gecerken dedım..gokhan ın kız arkdası geldı de gunubırlık oradan bılıyorum dedı.. :))) sen dedı gelırsen eger rahat olur senın ıcın dıyor bana :)))))) cok komık cocuk bu ya :))))) sen dedım merak etme ben ya 1ınde ya da 2 sınde mutlaka oradayım bıtanem dedım,daha da yuzu guldu :)))) ay ben sevdım bu askerlıgı

canım bence hemen doktora git, eğer onaylarsa gidersin.
fakat lakin orda çok ağlar çok kötü olursan hiç gitme, hem kendin için hem de eşin için..

haklısın tabi riske attın diye de üzülür kızar sonra o psikoloji ile hem belli mi olur:) canım benim yaa walla çok sevindim ama :)) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...analı babalı büyüsün..

aaaa kız konustunuz mu sız sonunda :)))) nasıldı konusmanız bakayım? ay cok sevındım senın ıcın :) nıye aramamıs bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…