rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..dikkat et kendine sen bizden farklısın :) babasına ne zaman söliceksin??
torunlar nasılsınız alıştınız mı artık yemin törenine de az kaldı ne güzel görüceksiniz sevdiceklerinizi..
bu arada kete ben yiyebilirim şafak 25-erzurum darısı başınıza kızlar
alışmaya çalışıyoruz canım,bizim yemin töreni bu cuma25güncük neki süperr allah kavuştursun darısı başımıza valla
evet canım jandarmaların erken oluyomuş,su gibi akacak zaman bi bakmışız aşk böceklerimiz yanımızda
Merhabalarben yeniyim burda, benim askim bu dönemde gitti 12 Aralikta Ankaraya kisa dönem icin. Baskalarin sevgilisi orda var mi acaba? :78:
:98:
selamm canlarıım nasılsınız işey dicem ben askerim balıkesirde asker,7 ocakta yemin töreni olcaktı ama yılbaşı tatiliyle birleşsin diye 31inde olcakmış.bişey sorcam annesi babası onu evci çıkartacak balıkesirde bi arkadaşında kalcak aşkım ama ailesi orda kalamıcak,ailesi eve döncek,ben de bi ihtimal aşkımla kalabilirimama tabi ailesinin haberi olmucak.aşkımın askeriyeye gidip hergün imza atmaı gerekiyomuş doğru mu? peki ailesinin de hergün imza atması gerekiyomu
selamm canlarıım nasılsınız işey dicem ben askerim balıkesirde asker,7 ocakta yemin töreni olcaktı ama yılbaşı tatiliyle birleşsin diye 31inde olcakmış.bişey sorcam annesi babası onu evci çıkartacak balıkesirde bi arkadaşında kalcak aşkım ama ailesi orda kalamıcak,ailesi eve döncek,ben de bi ihtimal aşkımla kalabilirimama tabi ailesinin haberi olmucak.aşkımın askeriyeye gidip hergün imza atmaı gerekiyomuş doğru mu? peki ailesinin de hergün imza atması gerekiyomu
kaynanacığım hala şüphede. kan testi yapalım öyle söyle diyor. aslında annemler falan yemin törenine gidecek ona bir hediye mi göndersem. içinde beyaz bebek ayakkabısı olan bir kutu ve üzerinde dünyanın en yakışıklı kocası baba olmaya hazır mısın? diye bir not. nasıl olur?
kaynanacığım hala şüphede. kan testi yapalım öyle söyle diyor. aslında annemler falan yemin törenine gidecek ona bir hediye mi göndersem. içinde beyaz bebek ayakkabısı olan bir kutu ve üzerinde dünyanın en yakışıklı kocası baba olmaya hazır mısın? diye bir not. nasıl olur?
acaba bütün askerlerin yemin töreni 31'inde mi olucak? aşkım da 7 ocak dedi ama?
evet canım öyle bişi benimkide söyledi 31 inde olabilirmiş diye... evci çıkaran aile büyükleriyle gidip imza atmaları gerekiyormuş bana öyle söylemişti sende söyle bi soruştursun hepsinin kuralları değişik değişik zaten :)
onu her geçen gün daha çok özlüyoruminşallah senin de dünyalar tatlısı bebeklerin olur.
adam kalpten gider heralde :)) kendin gidebilsen daha iyi olurdu böyle bi haberle aslında..sana sarılıp sevinmek isterdi bence..ama nasip tabi herşey malesef
acaba bütün askerlerin yemin töreni 31'inde mi olucak? aşkım da 7 ocak dedi ama?
cekhuu hoşgeldin bebişim nasılsın?
GURURAKSU nasıl öyle biri yok dediler anlayamadım yanlış aramış olmayasın canım?????
daha ilk ayımda olduğum için gidemem yemin törenine. gerçi kırklareli'de 2 saatlik yol babamın arbasıyla gidicez ama yollar kötüyse arabada sallanıp dururum. tehlikeye atmiyim kendimi diyorum. sarılsa ağlarım amaaz önce aradı güzel gözlüm öpüyorum seni dedi ben başladım ağlamaya kontürü bitti tekrar aradı. bitanem ağlamama bak ben de burda üzülüyorum sonra dedi. napim çok özledim. hele yemin törenine gidememek çok üzücü
daha ilk ayımda olduğum için gidemem yemin törenine. gerçi kırklareli'de 2 saatlik yol babamın arbasıyla gidicez ama yollar kötüyse arabada sallanıp dururum. tehlikeye atmiyim kendimi diyorum. sarılsa ağlarım amaaz önce aradı güzel gözlüm öpüyorum seni dedi ben başladım ağlamaya kontürü bitti tekrar aradı. bitanem ağlamama bak ben de burda üzülüyorum sonra dedi. napim çok özledim. hele yemin törenine gidememek çok üzücü
ay benimkiylede konuştuk kızlar tam 10 dakika
şuana kadar en uzun konuşmamızdı,aşı olmuşlar bugün..kolum acıyo dedi sıpa
keyfi yerindeydi iyi geliyodu sesi benimde moralim düzeldi..
bide bebişimizmi var artık kızlar maşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?