337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benim kuzumda bişey demiyo ne zaman gelcen diyorum burda çok ihtimal var diyo nasıl ya diyorum ben biliyorum ne zaman gelcegini yok belli değil falan diyo ama sanırım büüüüükkkk bi süprissss beni bekliyo düşünüyorumdaaaa ayyyyyyyy karşımda görsem bayılırım yaaaa sarılırım sarılırım rüya yaaa derimmmmmm sora bi bakarımkiii aşkımmmmmmmmmmmmm gelsin o günler Allahımmmmmmmm:95::95:

Usta birliğine geçsinler çıkış tarihleri bi tam belli olsunda hmen uçak bileti ayırttıralım diyo kayınpederim şimdiden uçak biletini düşünür olduk artık

aynen vallaa yaaaa bnm k.pederimde 6 ocak tarıhıne 3 tane yer ayrtmştı gidicektik çok sevnmştim ama nişanlm kzıdı istemıorum gelmenızı daha kötü olucm hem burası öle bldgnz gibi bi yer deil çok acaip insanlr var denizinde gelmesını istemıorum dedi nişanlm ve iptal ettikkkk nyse artk mayısa kaldı gel artk mayıss geeelllllllll:97:

Direk bi çığlık atarız garantii hayali bile ne güzel gelicekler veeee bir daha hiç ayrılmycaz... biz bide inş önümüzdeki sene kasım aralık gibi düğün düşünüyoruz yazada nişan :97:

günaydınn herkese..
2 gündür resmen telefon kabusum oldu rüyalarıma giriyo ya ararda bana ulaşamazsa diye..
bu gece yine rüyamda gördüm telefon elimde ama çalışmıyo deli gibi telefon arıyorum bilinçaltıma öyle bi yerleşmiş

Günlüğümün ilk sayfasına yazdım ben o cümleyi gel tezkere gel değil gel mayıs geeel diye Kızım olursa adını mayısmı koysam ya ııyy hayır hayır hep bu sıkıntılarımı hatırlarım sonra

Hayali bana güzel değil serum antibiyotik hayata bağlayan şey beni yaaaaaaa suratta saçma bi gülümseme kimse anlamıyo ne sırtarıyo bu kız diyee :))))) Bizim önce iş sonra tanışma sonra aile kaynaşmaları sonra sonra....... bi gelsinde hızlandırcaz inşallah herşeyi :)))))

Rüyaların tersi çıkar derler ozaman arycak demekki =))

Geçmiş olsun cnm ya,Bende salı günü psikoloğa gittim 4gecedir uyuyamıodum gözlerimin altı mosmor oldu hastaneye gittik psikoloğa yönlendirdi adamla konuşurken bi ağladım bi ağladım ama ii geldi verdiği ilaç kendime geldim biraz artık uyuyabiliorum en azından haberi yok bunlardan duysa mahfolr

Bide benim arkadaşlarım şey diyolardı alışıosun 5 gün 1 hafta sonra alışıosun ama nerdeee 2 hafta olucak hala alışamadımmm

Cnm benimde hergün bi sabah 6 bide akşam 8 gibi

Bende dünde bugünde ses yok *SeA* kuzum zati ben akşamcıyım biliosunuz artık :)))

benım manyakta bi saat ayarlayamadı bana öglende kesın arıo sabah bazen 9,30 da bazen 7 de arıo bnde şaşırdım artkk bazen akşm 9da bazen 10 ne bılım hergun farklı saatlerde arıo ama en az 2 kere 1 dkda olsa duyuyorum kuzumun sesinii ama en azından hepimz konuşabılıoruzzz çok şükürr kızlarr

Çok şükür cnm darısı tüm konuşamayan şafak ortaklarımızın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…