Usta birliğine geçsinler çıkış tarihleri bi tam belli olsunda hmen uçak bileti ayırttıralım diyo kayınpederim şimdiden uçak biletini düşünür olduk artık
Benim kuzumda bişey demiyo ne zaman gelcen diyorum burda çok ihtimal var diyo nasıl ya diyorum ben biliyorum ne zaman gelcegini yok belli değil falan diyo ama sanırım büüüüükkkk bi süprissss beni bekliyo düşünüyorumdaaaa ayyyyyyyy karşımda görsem bayılırım yaaaa sarılırım sarılırım rüya yaaa derimmmmmm sora bi bakarımkiii aşkımmmmmmmmmmmmm gelsin o günler Allahımmmmmmmm:95::95:
aynen vallaa yaaaa bnm k.pederimde 6 ocak tarıhıne 3 tane yer ayrtmştı gidicektik çok sevnmştim ama nişanlm kzıdı istemıorum gelmenızı daha kötü olucm hem burası öle bldgnz gibi bi yer deil çok acaip insanlr var denizinde gelmesını istemıorum dedi nişanlm ve iptal ettikkkknyse artk mayısa kaldı gel artk mayıss geeelllllllll:97:
günaydınn herkese..
2 gündür resmen telefon kabusum oldu rüyalarıma giriyo ya ararda bana ulaşamazsa diye..
bu gece yine rüyamda gördüm telefon elimde ama çalışmıyo deli gibi telefon arıyorum bilinçaltıma öyle bi yerleşmiş
Hayali bana güzel değil serum antibiyotik hayata bağlayan şey beni yaaaaaaa suratta saçma bi gülümseme kimse anlamıyo ne sırtarıyo bu kız diyee :))))) Bizim önce iş sonra tanışma sonra aile kaynaşmaları sonra sonra....... bi gelsinde hızlandırcaz inşallah herşeyi :)))))
Ayyyy çok geçmiş olsun KADIKOY canım sıkma canını ama geçicek bu günlerde.....
şmdi bugun konuşan varmı kzlarrr
Cnm benimde hergün bi sabah 6 bide akşam 8 gibi
Bende dünde bugünde ses yok *SeA* kuzum zati ben akşamcıyım biliosunuz artık :)))
benım manyakta bi saat ayarlayamadı bana öglende kesın arıo sabah bazen 9,30 da bazen 7 de arıo bnde şaşırdım artkk bazen akşm 9da bazen 10 ne bılım hergun farklı saatlerde arıoama en az 2 kere 1 dkda olsa duyuyorum kuzumun sesinii ama en azından hepimz konuşabılıoruzzz çok şükürr kızlarr
45'lik plaklar Berkant-Samanyolu......
ya ben de ankaradayım sen neresindesin ankaranın cnm benmkide istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?