337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tunaydin kizlar..
ben yeni kalktim yaa,sabah annemleri ise biraktim geri yatinca kalkamadim valla:18:
safagimiz 144 oldu sonundaa yemin törenine 2hafta kaldi ve benimkinin usta birligi hala belli olmadi
cok merak ediyorum..
sevdicegim bu sabah aramadi bu saatlerde arar genelde insallah ariya bilir

İnşallah arar canım ben dün konuşamadım bugünde muamma sıyırcam yakındır :95:

Benimkininde yemin törenine 3 gün kala belli olucakmış büyük ihtimalle 4ocakda yani

merhaba kızlar,
size bir sorum var; şimdi kendinizi benim yerime koyün..yemin törenine gideceksiniz,sevgilinizin ailesiyle..onlar tutturmuş gece 5te yola çıkalım diye..fakat 5te yola çıkarsanız yemin törenine yetişmenizin imkanı yok..ve sevgiliniz de her ne kadar mühim değil dese de onun için önemli olduğunu biliyorsunuz,zaten görmeyi de çok istiyorsunuz!tek basınıza bugünden gitmeye anneniz de izin vermisken,bugünden tek basınıza gidip yarın sabah yine tek basınıza yemin törenine katılmayı mı tercih ederdiniz?yoksa ayıp olur diye bundan vaz mı geçerdiniz?
çok çok çok kararsız kaldım..ben o yemin törenine gitmek istiyorum!of ya

tatlım benide şmdi aradı sürekli eğitim varmmıss cok yoruluyoruz dedi buraya cok iyi diyenlere ne diyim ki dedi günde 2 kere arıor ama 1 dk nerdeyse birde dedıkı usta birlikleri 1inde bellı olacakmıs

Cnm yemin töreni genellikle 10 10.30da başlıyomuş sizin yol mesafesi uzun anladığım kadarıyla benim fikrim ben ayıp olur diye gidemezdim ya ama genede senin kararın tabikide

aradi benim askimdaaa
yemek yemislerr birazdan toplarlar bizi diyo..sesi cok kötü olmus askiminn burnunmu kapandi dedimm,burnum agzim heryerim kapandi benim diyo:90:
pekte nazli oldular canim gideli

ailesiyle bi konussan canim..yok olmaz falan derlerse birsey uydur bencee isim var yoksa geri donuste yetisemicem falan diee
onlarda anlayisla karsilarlar galibaa....

mavis34
yaa 1indemi aciklanicakmiss canimm cok var dahaaa
bizde bu hafta aciklanir die bekliyoduk ama aciklanmadii haftaya kaldik desene

ben yemin törenı oldugu gün açıklanacak sanıyordum 1ı diyince sevindimm

bence ayıp olur canım..askerine söle daha erken çıkın yetişemezsiniz falan desin ve daha erken çıkın..

Cnm yemin töreni genellikle 10 10.30da başlıyomuş sizin yol mesafesi uzun anladığım kadarıyla benim fikrim ben ayıp olur diye gidemezdim ya ama genede senin kararın tabikide

ya evet ayıp olur bılıyorum ama onların bu sacma programı yuzunden ben sevgılımın yemın torenınden oluyorum
nıye bugunden gıtmıyoruz onu da cozebılmıs degılım!!!!nıye bu ınat?hıc boyle ınsanlar degıllerdır aslında..cok sasırdım programı duyunca..hep 1 gun onceden gıderız dıye dusunuyordum ben oooff cok kararsız kaldım cok
16:30 da da otobus var ne yapsam bılmıyorm

canım oyle bır bahane sunamam cunku herhangı bır ısımın olmadıgını cok ıyı bılıyorlar
cok ıkı arada bı derede kaldım

canım ben olsam erken gider yemin törenine katılır sonra onlarla birlikte dönerdim.ayıp mayıp da olmaz..anlayışlı olsunlar canım..olmazsa dersin orda bi arkadaş var yalnız olmıycam hani tedirgin olmanıza da gerek yok,fırsat bulmuşken yemin töreninde de yanında olmuş olurum..hatta erken çıkabiliyorsanız siz de erken çıkın önemli değil dese de sizi orda görmk onu çok mutlu edecektir de..tabi ne kadar dinlerlerse..dinlemezlerse de tınn yani..ben olsam giderdim..ama dedim ya orda yine onlarla görüşür muhabbet eder mümkünse beraber dönerdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…