337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaar buarada dün akşam aşkım dediki usta birlikleri kura ile belli oluyomuş kura çekiceklermiş sizinkilerde öylemi bilgisi olan varmı?

bence ayıp olur canım..askerine söle daha erken çıkın yetişemezsiniz falan desin ve daha erken çıkın..

soyledım..ama o da daha erken cıkmamızı ıstemıyor..zaten o saatte yolda olmamızı bıle ıstemıyor..bosverın yemın torenıne yetısmeye calısmayın sakın yavas yavas gelın dıyor
ayıp olur dı mı ya

canım ben olsam şöyle yaparım...
yemin töreni askerler için önemli bir durum biliyorsunuz yani herkesin ailesi yada sevgilisi,nişanlısı falan orada oluyor..onun kendini kötü hissetmemesi için zaten orada olmaya çalışırdım.dolayısıyla;
gidip onun ailesiyle konuşur yemin töreninde kendini kötü hissetmemesi için orada olmayı istediğimi söylerdim.Sizinle bu saatte çıkabilirsek ben sizinle gelmeyi tabiki isterim ama sizinde kendinize göre planlarınız vardır sizide zora sokmak istemem bu yüzden ben şu saatte gitmek istiyorum bana kırılmazsınız değil mi?hem nasıl olsa dönerken de sizinle birlikte döneceğiz falan der onlara kırılmayacakları şekilde durumu anlatır aşkımın yanına da erkenden giderdim

zaten canım hep beraber kalıcaz..aynı otelde..onlar ayarladı hepsını..hep beraber kalıp beraber donucez..yanı sureklı orada onlarlayım..
ben sadece bır gece onceden gıtsem mı dıye dusunuyorum...aslında onların da ısıne gelebılır..cunku arabada benım yuzumden sıkıs tepıs gıdıcez..ama bılmıyorum kı ıste..bu kız bıze emanet dıye dusunuyorlar dogal olarak..yanı bılemedım hıc anneme sordum o da bılemedı bır de sıze sorayım dedım..
ooff yaa

sımdı ablsını aradım sevgılımın..ona sorayım dıye..muhabbetımız cok ıyıdır..ama o da mesgul herhalde acmadı telefonu ya aslında sorsam hayır demezler..karısmazlar..ama ıste ayıp olur mu acaba dıye dusunuyorum

cekhucuk git bosver.amac onu mutlu etmek,onun aılesıde, sende aynı amac ıcın gıdeceksınız.

bu arada aradııı canımın dibi
özlemıs benı kuzum oyy dedım gelıyım hemen yanına,yok sagol dedı kuzum muzur muzur

ayy ölürüm ben bu datlu gobişli askıma beaaaa

bak cekhucum burda bi asker eşi ve erkek annesi var ona da sordum o da ayıp olmaz o erken çıksın gitsin dio :)))

tamam işte bak bunu da söylersin..hem ben erken çıkarsam siz de yolda daha rahat edrsiniz dersin..bak ablasıyla da aran iyimiş..değerlendir bence sen bu fırsatı :)) bizden de çok selam söyle askerine :)
gidebilecek olanlar hep söylesin zaten hatta biz gidemeyenlerin yerine onlar kendi sevgililerine kocaman kocaman sarılsın

Canım açıklamasını yaptığın sürece sorun olmayacaktır bence...
gönüllerini al öyle git ayıpolmaz meraklanma sen:)
ama durumu anlatki kafana göre iş yaptığını değil de gerçekten o an yanında olmak istediğin için gittiğini bilsinler..

Siz böyle konuştukça varyaaaaa öle bi gidesim geldikiiiii ooooffffff offfffffff annem ne der aşkımcımın ailesinden kimler gitcek bugün ararsa bi sorym ayyyy çok fena daraldımm

bak cekhucum burda bi asker eşi ve erkek annesi var ona da sordum o da ayıp olmaz o erken çıksın gitsin dio :)))

ablasına bı ulasabılsem konusucam ama konusamadım daha (((
ya bana da hem ayıp olmaz gıbı gelıyor hemde olur gıbı gelıyor ((( cok kafam karısık cok acaba dıyorum ablası yerıne dırek annesıyle mı konussam?onunla da aram cok ıyıdır ya aslında bır sey dıyeceklerını bende sanmıyorum..cunku netıcede benım annem bana gıdebılırsın dedıkten sonra karısmazlar onlar zaten..ama ıcten ıce kırılırlar mı acaba dıye dusunuyorum..sımdı aramız bu kadar ıyıyken kotu yapmak ıstemem..o yuzden cok ıkı arada bır derede kaldım..
bende anneme o yuzden sordum :) erkek annesı oldugu ıcın :) o da ayıp olmaması lazım ama bılemedım kı dedı :) neyse ben hazırlanayım sımdıden..bakalım ablasıyla konusabılırsem otobus var nasılsa..otel de hazır..atlar gıdıverırım bugunden..olmazsa da kısmet dıyıp otururum oturdugum yerde napıyım onlara sormadan karar vermıyım...

Hemen Hemen herkes fikrini söyledi cnm tabikide biz ailesini bilemeyiz en ii gene sen bilirsin en dogru kararıda sen vericeksin bu durumda ama ne olursa olsun onu görüceksin ahh ahh..

selam bebişleryarın aşkımı görmenin heycanıyla salak gibi sabahın 5inde kalkıp birdaha yatmayan,sabahın 9unda kuaföre gidip hazırlık yapmaya başlayan benden başka manyak yoktur heraldeee sizden naber?

Siz böyle konuştukça varyaaaaa öle bi gidesim geldikiiiii ooooffffff offfffffff annem ne der aşkımcımın ailesinden kimler gitcek bugün ararsa bi sorym ayyyy çok fena daraldımm

ya askımın aılesı ucakla gecıyo benım burda havaalanı yok ve 7 saat yol. geliş gidiş 2 gece yolda gecırmem lazım askım kızar tek basına gece gece yollarda işin ne der:18::18: ailesı resim video ne bulursa cekecekler artık onlara bakıcam
bende subat gıbı gıdecegım ustasına başka cozum yok

cekhum okudum yazdıklarını töreni görmek istiyosun çok haklısın kuzum ama bana sanki ayıp olurmuş gibi geliyoaslında ayıp falan diil ama ayıp gibi olabilir ay anladın sen işte yani içten içe kırılabilirler

selam bebişleryarın aşkımı görmenin heycanıyla salak gibi sabahın 5inde kalkıp birdaha yatmayan,sabahın 9unda kuaföre gidip hazırlık yapmaya başlayan benden başka manyak yoktur heraldeee sizden naber?

nası yani yarın görücen kızz kaynananlamı gdıodun yanlş mı htrlıorumm ?

AŞK bu işte yaa süper

herkese selam kızlar
en son cekhunun yazdığı soruyu okudumda , cekhu hiçkimseye ayıp olmaz bence tatlım, atla otobüse git yanii yemin törenine katılmamayı ailesi tercih etmiş, sende katılmayı tercih ediyorsun bunda bir sorun yok bence hemde hiç yok..

nası yani yarın görücen kızz kaynananlamı gdıodun yanlş mı htrlıorumm ?

evet bebişim belli oldu işte kayınvalidem,aşkımın 3 arkadaşı bide ben 5 kişi gidicez allah kısmet ederse,ama benimki tören 2de diyo herkesin sabahmış gidipte töreni görürmüyüz onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…