bence ayıp olur canım..askerine söle daha erken çıkın yetişemezsiniz falan desin ve daha erken çıkın..
merhaba kızlar,
size bir sorum var; şimdi kendinizi benim yerime koyün..yemin törenine gideceksiniz,sevgilinizin ailesiyle..onlar tutturmuş gece 5te yola çıkalım diye..fakat 5te yola çıkarsanız yemin törenine yetişmenizin imkanı yok..ve sevgiliniz de her ne kadar mühim değil dese de onun için önemli olduğunu biliyorsunuz,zaten görmeyi de çok istiyorsunuz!tek basınıza bugünden gitmeye anneniz de izin vermisken,bugünden tek basınıza gidip yarın sabah yine tek basınıza yemin törenine katılmayı mı tercih ederdiniz?yoksa ayıp olur diye bundan vaz mı geçerdiniz?
çok çok çok kararsız kaldım..ben o yemin törenine gitmek istiyorum!of ya
canım ben olsam erken gider yemin törenine katılır sonra onlarla birlikte dönerdim.ayıp mayıp da olmaz..anlayışlı olsunlar canım..olmazsa dersin orda bi arkadaş var yalnız olmıycam hani tedirgin olmanıza da gerek yok,fırsat bulmuşken yemin töreninde de yanında olmuş olurum..hatta erken çıkabiliyorsanız siz de erken çıkın önemli değil dese de sizi orda görmk onu çok mutlu edecektir de..tabi ne kadar dinlerlerse..dinlemezlerse de tınn yani..ben olsam giderdim..ama dedim ya orda yine onlarla görüşür muhabbet eder mümkünse beraber dönerdim..
canım ben olsam şöyle yaparım...
yemin töreni askerler için önemli bir durum biliyorsunuz yani herkesin ailesi yada sevgilisi,nişanlısı falan orada oluyor..onun kendini kötü hissetmemesi için zaten orada olmaya çalışırdım.dolayısıyla;
gidip onun ailesiyle konuşur yemin töreninde kendini kötü hissetmemesi için orada olmayı istediğimi söylerdim.Sizinle bu saatte çıkabilirsek ben sizinle gelmeyi tabiki isterim ama sizinde kendinize göre planlarınız vardır sizide zora sokmak istemem bu yüzden ben şu saatte gitmek istiyorum bana kırılmazsınız değil mi?hem nasıl olsa dönerken de sizinle birlikte döneceğiz falan der onlara kırılmayacakları şekilde durumu anlatır aşkımın yanına da erkenden giderdim
zaten canım hep beraber kalıcaz..aynı otelde..onlar ayarladı hepsını..hep beraber kalıp beraber donucez..yanı sureklı orada onlarlayım..
ben sadece bır gece onceden gıtsem mı dıye dusunuyorum...aslında onların da ısıne gelebılır..cunku arabada benım yuzumden sıkıs tepıs gıdıcez..ama bılmıyorum kı ıste..bu kız bıze emanet dıye dusunuyorlar dogal olarak..yanı bılemedım hıcanneme sordum o da bılemedı bır de sıze sorayım dedım..
ooff yaa
_mina_ mesajını cevapladım bu arada canım
sımdı ablsını aradım sevgılımın..ona sorayım dıye..muhabbetımız cok ıyıdır..ama o da mesgul herhalde acmadı telefonuya aslında sorsam hayır demezler..karısmazlar..ama ıste ayıp olur mu acaba dıye dusunuyorum
bak cekhucum burda bi asker eşi ve erkek annesi var ona da sordum o da ayıp olmaz o erken çıksın gitsin dio :)))
tamam işte bak bunu da söylersin..hem ben erken çıkarsam siz de yolda daha rahat edrsiniz dersin..bak ablasıyla da aran iyimiş..değerlendir bence sen bu fırsatı :)) bizden de çok selam söyle askerine :)
gidebilecek olanlar hep söylesin zaten hatta biz gidemeyenlerin yerine onlar kendi sevgililerine kocaman kocaman sarılsın
ablasına bı ulasabılsem konusucam ama konusamadım daha(((
ya bana da hem ayıp olmaz gıbı gelıyor hemde olur gıbı gelıyor((( cok kafam karısık cok acaba dıyorum ablası yerıne dırek annesıyle mı konussam?onunla da aram cok ıyıdır ya aslında bır sey dıyeceklerını bende sanmıyorum..cunku netıcede benım annem bana gıdebılırsın dedıkten sonra karısmazlar onlar zaten..ama ıcten ıce kırılırlar mı acaba dıye dusunuyorum..sımdı aramız bu kadar ıyıyken kotu yapmak ıstemem..o yuzden cok ıkı arada bır derede kaldım..
bende anneme o yuzden sordum :) erkek annesı oldugu ıcın :) o da ayıp olmaması lazım ama bılemedım kı dedı :) neyse ben hazırlanayım sımdıden..bakalım ablasıyla konusabılırsem otobus var nasılsa..otel de hazır..atlar gıdıverırım bugunden..olmazsa da kısmet dıyıp otururum oturdugum yerde napıyımonlara sormadan karar vermıyım...
Siz böyle konuştukça varyaaaaa öle bi gidesim geldikiiiii ooooffffff offfffffff annem ne der aşkımcımın ailesinden kimler gitcek bugün ararsa bi sorym ayyyy çok fena daraldımm
selam bebişleryarın aşkımı görmenin heycanıyla salak gibi sabahın 5inde kalkıp birdaha yatmayan,sabahın 9unda kuaföre gidip hazırlık yapmaya başlayan benden başka manyak yoktur heralde ee sizden naber?
selam bebişleryarın aşkımı görmenin heycanıyla salak gibi sabahın 5inde kalkıp birdaha yatmayan,sabahın 9unda kuaföre gidip hazırlık yapmaya başlayan benden başka manyak yoktur heralde ee sizden naber?
nası yani yarın görücen kızz kaynananlamı gdıodun yanlş mı htrlıorumm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?