337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

CEKHU annem yanımdaydı onunda fikrini aldım senin konunda olmaz öyle şey o kadar yolu gidip yemin törenine gitmemek olmaz,bende olsam seni önden tek yollardım hiiiç ayıp olmaz dedibüyükler ayıp olmaz diyosa heralde olmaz:44:

ya kızlar ben subatta askerımın yanına gıdecegım de sevgılıler gununde yanında olmak ıstıyorum cunku ılk sevgılıler gunumuz
yılbasını onemsemem bı parfum aldım gectım ama 14 subat ıcın ne yapabılırım tavsıyeler verebiirmısnız???

Bayılıroum böle şeylere rica ederim canm.. Çook özledim ayy benim o heyecanı yaşamama 5 ay var

YUMİ benimkide kırklareli benide atsanız yakın biyerdeeeeeeee çıldırdım sanırım

ay bende dedim nasıll görücek ki :26: hadi gözün aydın

Kadıköy gitgide azalıyo şafağımız,günler su gibi akacak ve bu bahar bizim baharımız olucak
Nurbur gel hayatım gel yakın valla
BarbieveKen çok saol canım darısı başına

cekhu bencede git,bi gün bi gündür.ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur bencede..

ameliee nası gidiyo sizin durumlar?konuşuyomusunuz?

maşallah diyim canım
bu aralar iyiyiz,seside iyi geliyo aramızda düzeldi.sanki konuşan benim sevgilim değilde başkası
bi bağlandı ki sorma..herkesin dediği çıktı yani,sürekli seni düşünüyorum dedi kıyamadım bende..
şimdi düşünüyorum yemin törenine gitmek istiyorum,babası ile tanışmadım sadece annesiyle tanışmıştım.
keşke gidebilsem bende..

hadi hyrlısı bakalıımmmmm

çok sevındım canım ALLAH bozmasın hatta muhabbetınızı arttırsın..
benım heruffte nasıl tatlı tatlı konusyoo daha once elı bosluktan hep bana sarardı

Kadıköy gitgide azalıyo şafağımız,günler su gibi akacak ve bu bahar bizim baharımız olucak
Nurbur gel hayatım gel yakın valla
BarbieveKen çok saol canım darısı başına

ben gidemicem ne yazık ki

çok sevindim barışmanıza :98: yemin töreninden sonra çarşısına gidersin , hem başbaşa olursunuz

imkanın varsa git canım onada sürpriz olursürekli seni düşünüyomuş bak iyi oldu ohh kıymetimizi iyice anlasınlar oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…