AŞK bu işte yaa süper
yumi nasıl görüceksin ki sevgilini:26::26::26::26:
yarın yemin töreni var kuzum benimki jandarmaya erken oluyo törenleri,kayınvalidem ben bide 3 arkadaşı tekirdağa gidicez yarın kısmetse
yarın yemin töreni var kuzum benimki jandarmaya erken oluyo törenleri,kayınvalidem ben bide 3 arkadaşı tekirdağa gidicez yarın kısmetse
Bayılıroum böle şeylere rica ederim canm.. Çook özledim ayy benim o heyecanı yaşamama 5 ay var
YUMİ benimkide kırklareli benide atsanız yakın biyerdeeeeeeeeçıldırdım sanırım
ay bende dedim nasıll görücek ki :26: hadi gözün aydın
cekhu bencede git,bi gün bi gündür.ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur bencede..
Kadıköy gitgide azalıyo şafağımız,günler su gibi akacak ve bu bahar bizim baharımız olucak
Nurbur gel hayatım gel yakın valla
BarbieveKen çok saol canım darısı başına
ameliee nası gidiyo sizin durumlar?konuşuyomusunuz?
maşallah diyim canım
bu aralar iyiyiz,seside iyi geliyo aramızda düzeldi.sanki konuşan benim sevgilim değilde başkası
bi bağlandı ki sorma..herkesin dediği çıktı yani,sürekli seni düşünüyorum dedi kıyamadım bende..
şimdi düşünüyorum yemin törenine gitmek istiyorum,babası ile tanışmadım sadece annesiyle tanışmıştım.
keşke gidebilsem bende..
maşallah diyim canım
bu aralar iyiyiz,seside iyi geliyo aramızda düzeldi.sanki konuşan benim sevgilim değilde başkası
bi bağlandı ki sorma..herkesin dediği çıktı yani,sürekli seni düşünüyorum dedi kıyamadım bende..
şimdi düşünüyorum yemin törenine gitmek istiyorum,babası ile tanışmadım sadece annesiyle tanışmıştım.
keşke gidebilsem bende..
çok sevındım canım ALLAH bozmasın hatta muhabbetınızı arttırsın..
benım heruffte nasıl tatlı tatlı konusyoo daha once elı bosluktan hep bana sarardı
hadi hyrlısı bakalıımmmmm
Kadıköy gitgide azalıyo şafağımız,günler su gibi akacak ve bu bahar bizim baharımız olucak
Nurbur gel hayatım gel yakın valla
BarbieveKen çok saol canım darısı başına
maşallah diyim canım
keşke gidebilsem bende..
maşallah diyim canım
keşke gidebilsem bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?