merhaba kızlar bayadır yoktum
çok hastayım ve dün geceden beride nette problm vardı.
bugün yemin töreni vardı askerimin.
gidemedim.
1 haftadır buna üzüldüğümden hasta oldum. dudaklarım patladı ağzımın içi yara yüzümde sivilceler....
hiç ama hiç iyi değilim..
ailesi cümbürcemaat gitti ama ben ora çok uzak olduğundan ve uzaktn bi tanıdıklarında kalacaklarından gidemedim. pazar dönmeselerdi bende giderdim. =((
erayda bende çok mutsuz bi gün geçiriyoruz. çünkü beni görmeyi istiyodu. ben geliyim izmrden uçkla demişti ama annesigil pat diye 3 günlüğüne geldiler:S
off offf hiç ama hiç iyi değilm..
gidemedim.
1 haftadır buna üzüldüğümden hasta oldum. dudaklarım patladı ağzımın içi yara yüzümde sivilceler....
ailesi cümbürcemaat gitti ama ben ora çok uzak olduğundan ve uzaktn bi tanıdıklarında kalacaklarından gidemedim. pazar dönmeselerdi bende giderdim. =((
erayda bende çok mutsuz bi gün geçiriyoruz. çünkü beni görmeyi istiyodu. ben geliyim izmrden uçkla demişti ama annesigil pat diye 3 günlüğüne geldiler:S
bizim usta birlik belli oldu..kaysericok uzak yaaa 700km kac gün yol izni olurki acaba
kayseriye gidicek olan havaci varmi baska
haklisin canimmm Allahtan dogu falan cikmadiicnm ya doğu değil ya kayseri uzak olsa bile iyi yani bunu düşün doğuda olanları aşkım hala aramadı beni ya
gidemedim.
haklisin canimmm Allahtan dogu falan cikmadii
seninki dogudami yoksa
bizim usta birlik belli oldu..kaysericok uzak yaaa 700km kac gün yol izni olurki acaba
kayseriye gidicek olan havaci varmi baska
yok hayatım doğuda değil istanbulda kalcak gittiği yerde ama pek arayamıyo o yüzden doğu değil ilk çıktığındada eğeysevinmiştim ya kayseri bence iyi üzülme mayısta burdalar alışmalısın artık
olsun canım iyi olsun da uzak olsun..dua et doğu değil en azından.benimki kıbrısa gidicek o daha uzak
haklisinizz iyi olsundaa gerisi önemli degill..
yemin törenide bi gecsee :)
evet geçsin de aşkım yanıma gelsin
ilk günler zordu ama biraz biraz alışmaya başladım yani o iyi olsun rahat olsunda gerisi önemli değil ins.geldikleri günü de yazcaz o günler gelcek moral verin böle sönmüş ateş gibi olmayın askerden gelince evlenecek olan veya nişanlanacak olan varmı aranızda
cnm ya doğu değil ya kayseri uzak olsa bile iyi yani bunu düşün doğuda olanları aşkım hala aramadı beni ya
ilk günler zordu ama biraz biraz alışmaya başladım yani o iyi olsun rahat olsunda gerisi önemli değil ins.geldikleri günü de yazcaz o günler gelcek moral verin böle sönmüş ateş gibi olmayın askerden gelince evlenecek olan veya nişanlanacak olan varmı aranızda
bizim durum mechul
bizim durum mechul
niye meçhul canım??
ailem istemiyoo..
2senedir bekliyoruzz bakalim gelince ne olucak:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?