337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar bayadır yoktum
çok hastayım ve dün geceden beride nette problm vardı.
bugün yemin töreni vardı askerimin.
gidemedim.
1 haftadır buna üzüldüğümden hasta oldum. dudaklarım patladı ağzımın içi yara yüzümde sivilceler....
hiç ama hiç iyi değilim..
ailesi cümbürcemaat gitti ama ben ora çok uzak olduğundan ve uzaktn bi tanıdıklarında kalacaklarından gidemedim. pazar dönmeselerdi bende giderdim. =((
erayda bende çok mutsuz bi gün geçiriyoruz. çünkü beni görmeyi istiyodu. ben geliyim izmrden uçkla demişti ama annesigil pat diye 3 günlüğüne geldiler:S
off offf hiç ama hiç iyi değilm..

bizim usta birlik belli oldu..kayseri cok uzak yaaa 700km kac gün yol izni olurki acaba

kayseriye gidicek olan havaci varmi baska

neyse cnm üzülme bende gidemiyorum

ayy canimmm üzülmee yaa
bak bizde gidemedikkk yemin törenine gidemezsen en azindan ziyaretine gidersinn
bizde oda yokk üzme kendinii askerinde üzülür yoksa

bizim usta birlik belli oldu..kayseri cok uzak yaaa 700km kac gün yol izni olurki acaba

kayseriye gidicek olan havaci varmi baska

cnm ya doğu değil ya kayseri uzak olsa bile iyi yani bunu düşün doğuda olanları aşkım hala aramadı beni ya

üzülme canım bizlerde gidemiyoruz.malesef birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok

haklisin canimmm Allahtan dogu falan cikmadii
seninki dogudami yoksa

yok hayatım doğuda değil istanbulda kalcak gittiği yerde ama pek arayamıyo o yüzden doğu değil ilk çıktığındada eğeysevinmiştim ya kayseri bence iyi üzülme mayısta burdalar alışmalısın artık

selam kızlar biçoğunun bugun yemin töreni varmış gidemeyenler üzülmesin ama tabi orada olmak vardı
gidebilenler ne mutlu olmustur kim bilir bende istiyorummmm

olsun canım iyi olsun da uzak olsun..dua et doğu değil en azından.benimki kıbrısa gidicek o daha uzak

haklisinizz iyi olsundaa gerisi önemli degill..
yemin törenide bi gecsee :)

evet geçsin de aşkım yanıma gelsin

ilk günler zordu ama biraz biraz alışmaya başladım yani o iyi olsun rahat olsunda gerisi önemli değil ins.geldikleri günü de yazcaz o günler gelcek moral verin böle sönmüş ateş gibi olmayın askerden gelince evlenecek olan veya nişanlanacak olan varmı aranızda

bende alıştım artık ama özlem artınca dayanmak daha zor oluyo..evet var canım biz nasipse gelince söz nişan düğün olcak artık inşallah :)

cnm ya doğu değil ya kayseri uzak olsa bile iyi yani bunu düşün doğuda olanları aşkım hala aramadı beni ya

evet bnmkı dogununda dogusu ve yemin törenine gidemicez sırf bu yusdennnn Dogu beyazittt pufffffffffffffffff

bizim durum mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…