ankaradayım bn ama kendime çok kızıorum yemin törenine gitmediğim için
saol canımda istemiyor benimki yalnız gelip gitmemi istemiyormuş aklı bnde kalırmış o yüzden gidemiorum o biran önce gelir inşallah
neden gitmedin ki? nişanlı mısın bu arada. yani ailenden dolayı falan mı gidemedin
ayyy canım benim çok sağolben de yakınım çok şükür balıkesire 1 saat mesafe de oturuyorum. ama bu söylediklerin bile yetti
iyi bari yalnız değilim buda teselli olur bna ankarada çukurambardayım.canım hiç kızma daha sonra daha müsait bir zamanda gidersin..yalnız değilsin gitmeyen yada gidemeyen bikaç kişi varız burda :)):86:
ankarada nerdesin benim annemler de ankarada
kızlar ben az kaçıyorum namaz falan kılcam vakti geçmesin gelirim gene uyumazsam şafak 142 yazmaya
iyi bari yalnız değilim buda teselli olur bna ankarada çukurambardayım.
al işte aynı benimki....o da izin vermio yanına gitmeme...boşver özlesinler biraz bizi..gerçi biz de özlüyoruz ama..napalım...hasret büyük sevdaları büyütürmüş..mum,yangın ve rüzgar hikayesi misali...
yok henüz nişanlı falan değiliz ailesi gitti beni daha tanımıo ailesi ordada kime zaman ayıracak bana gelme dedi ama haklı tabi ailesi bndende önce gelir
:) iki ayrı uçtayız gerçi de olsun..eryamanda bizimkiler de..ben en son bayramda gittim işte ama neyseki yarın sabah annem burda
özlemekte lafmı canım ya yüzünü gördüm böle içimden bişiler eridi gözlerim doldu ama üzülmesin diye ağlayamadımda baktım baktım dokunamamak çok koydu ama haklısın bu hasret bizi birbirimize daha sıkı bağlayacak aşkımızı büyütecek..
ailesi önce gelmesinden ziyade onlara ne desin ki;siz gelmeyin sevgilim gelecek mi desin;diyemezki...sıkma canını özledikçe ustalıkta gel diye kendisi çağırır belki seni..
hadi bakalım kavuş annene:)
benim askerim nobette bugun..ariycakti bitince aramadi hala
büyüdükçe daha bir anakuzusu oldum yaawww
sıkma canını tatlım arar daha..nöbet değişimi ictima falan ...fırsatı olsa arar kesin..belki de illa koğuşa gideceksin falan dediler...sen içini ferah tut..
haklı işte o yüzden bişi diyemiorum inşallah gel der koşa koşa giderim aşkıma
bekliyorum canim insallahh arar..arayamazsa sabah arar sabah arayamazsa öglen
bencede vallaaa...günleri saymazsak nasil gecicekkkhahayyy dimi akşam olmadı sabah olmadı öğlen belki ikindi hadi akşam olsun bunun yatsısı var hadi belki şafakta... zaten başka türlü geçmiyorki zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?