337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ankaradayım bn ama kendime çok kızıorum yemin törenine gitmediğim için

canım hiç kızma daha sonra daha müsait bir zamanda gidersin..yalnız değilsin gitmeyen yada gidemeyen bikaç kişi varız burda :)):86:
ankarada nerdesin benim annemler de ankarada

saol canımda istemiyor benimki yalnız gelip gitmemi istemiyormuş aklı bnde kalırmış o yüzden gidemiorum o biran önce gelir inşallah

al işte aynı benimki....o da izin vermio yanına gitmeme...boşver özlesinler biraz bizi..gerçi biz de özlüyoruz ama..napalım...hasret büyük sevdaları büyütürmüş..mum,yangın ve rüzgar hikayesi misali...

kızlar ben az kaçıyorum namaz falan kılcam vakti geçmesin gelirim gene uyumazsam şafak 142 yazmaya

canım hiç kızma daha sonra daha müsait bir zamanda gidersin..yalnız değilsin gitmeyen yada gidemeyen bikaç kişi varız burda :)):86:
ankarada nerdesin benim annemler de ankarada
iyi bari yalnız değilim buda teselli olur bna ankarada çukurambardayım.

özlemekte lafmı canım ya yüzünü gördüm böle içimden bişiler eridi gözlerim doldu ama üzülmesin diye ağlayamadımda baktım baktım dokunamamak çok koydu ama haklısın bu hasret bizi birbirimize daha sıkı bağlayacak aşkımızı büyütecek..

yok henüz nişanlı falan değiliz ailesi gitti beni daha tanımıo ailesi ordada kime zaman ayıracak bana gelme dedi ama haklı tabi ailesi bndende önce gelir

ailesi önce gelmesinden ziyade onlara ne desin ki;siz gelmeyin sevgilim gelecek mi desin;diyemezki...sıkma canını özledikçe ustalıkta gel diye kendisi çağırır belki seni..

bak yaaa tırstım aslında şimdi..30unda yemini benimkinin de haftasonu çarşıya çıkınca konuşcaz biz de kameradan;ağlamasam bari ben de... herşeye rağmen bak ne geldi aklıma;onlarla bunu yaşamak da güzel..askerlik hayatlarının dönüm noktası bir nevi;ve biz onların yanındayız...yani madden olamasak da manen...

ailesi önce gelmesinden ziyade onlara ne desin ki;siz gelmeyin sevgilim gelecek mi desin;diyemezki...sıkma canını özledikçe ustalıkta gel diye kendisi çağırır belki seni..

haklı işte o yüzden bişi diyemiorum inşallah gel der koşa koşa giderim aşkıma

bekliyorum canim insallahh arar..arayamazsa sabah arar sabah arayamazsa öglen

hahayyy dimi akşam olmadı sabah olmadı öğlen belki ikindi hadi akşam olsun bunun yatsısı var hadi belki şafakta... zaten başka türlü geçmiyorki zaman
bencede vallaaa...günleri saymazsak nasil gecicekkk
sayili gün cabuk gecer derlerr öyle olur insallahh:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…