337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sakın ağlama gerçekten askerde çok duygusal oluolar üzülmesin kafasına takmasın bide seni.bunları yaşamakta güzel haklısın yani onlara verdiğimiz değeri anlamaları için çok büyük bir şans herkes bizim yaptığımızı yapamaz sonuçta asker bekleyebilmek ayrıcalıktır.

yok mu arayıp halini soran kimse sıkma canını biz varız burda..hiç tanımadan birbirimizi kocaman sıcacık bir aile olduk burda.....

valla yok canimm
arkadaslarim var 1kac tane destek veriyolar sagolsunlarr..
ama ailemden herkez yuz cevirmis durumdaa
seviyorum askimi istee napimmm bütün hatalari cilginliklari göze aliyorum

valla yok canimm
arkadaslarim var 1kac tane destek veriyolar sagolsunlarr..
ama ailemden herkez yuz cevirmis durumdaa
seviyorum askimi istee napimmm bütün hatalari cilginliklari göze aliyorum

canım biz evli olmamıza rağmen ailemden destek göremiyorum..ağladığımda üzüldüğümde hep bi azarlama..bi tek sen misin bekleyen?bi tek sen misin yalnız?...bıktım bu sorulardan..

canım biz evli olmamıza rağmen ailemden destek göremiyorum..ağladığımda üzüldüğümde hep bi azarlama..bi tek sen misin bekleyen?bi tek sen misin yalnız?...bıktım bu sorulardan..

yasamayan anliyamaz derlerya gercektende öyle..
biz sevgiliyiz ama 2.yilimiza giriyoruz 3ay sonra ablamalr biliyo iliskimizii
ben yurtdisinda oldugum icin ayriyiz ztn senede 1ay gidiyorum trye
onlarda ayni sekilde ztn ayrisinizz bisey degismiycek sinizin icin falan filann
ayri olsakta hergun yuzumuzu goruyoduk nasil oldugumuzu biliyoduk
böyle kisitli olarak sesimizi bile zor duyuyoruzz..nasil bi psikoleji icindesin anlamiyolarr
yasamadikalri icinnn..bizi bizden baska anlayan yokk

evet canım..anlayaman herkese dert anlatmaya çalışmak çok zor gerçekten..aynı duyguları yaşasalar blie biz çektik sizde çekin görüşündeler..destek olmayı sanki gururlarına yediremiyorlar

arada ablam topugi didikliyorr
belki trye gitmeyi dusunurum die

anneme ispiyonlayacak birseyler ariyo gene

aynen canım katılıyorum.şu anda bizi bu sitede olanlardan ve asker bekleyenlerden başka kimse anlayamaz.sadece yaşayan bilir..ancak biz birbirimize destek oluruz.

evet canım..anlayaman herkese dert anlatmaya çalışmak çok zor gerçekten..aynı duyguları yaşasalar blie biz çektik sizde çekin görüşündeler..destek olmayı sanki gururlarına yediremiyorlar

birde o var sanirimm..
biz kolay kazanmadikk sende kolay kazanmaa dusuncesindelerrr
sinir oluyorumm yaaa

aynen canım katılıyorum.şu anda bizi bu sitede olanlardan ve asker bekleyenlerden başka kimse anlayamaz.sadece yaşayan bilir..ancak biz birbirimize destek oluruz.

ben buraya icimdekileri yazinca gercekten cok rahatliyorummm..
cünki seninle ayni durumu yasayan insanlar var
ve onlardan baska kimse seni anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…