aynen canım cok hatası var.Annesi cok uzerıne dusmus bende anneme anlattım ama mecbur kaldıgım durumlarda..Mesela tatıle gıtmıstık annemle aynı odada kalıyoruz sabaha kadar kavga ettık kadını da uyutmadık halıyle durumu ızah etmek adına anneme anlattım.haklı cıkartmak ıcın degıl kendımı..ama bana sen anlattın bende anlatacagım dıyor.dunde ıste kopurdum ağladım baya'aglamada sus benı dınle'dedi.bende adam olda benı anlatma dedım dıye annesine söyledi....
Ben calısıyorum daha askerlık iş guc varken yolumuz baya var bızım nerden baksanız 1.5 yıl...bu kadar kısa zamanda ben yıpratıldım..bugunde eski defterler msn muhabbetleri...msne gırmedım dıyorum ama o bana degıl kul ıcadı pcye takılmıs bana bldırım geldı dıyo
ahh canim Allah sabir versinn..aynen canım cok hatası var.Annesi cok uzerıne dusmus bende anneme anlattım ama mecbur kaldıgım durumlarda..Mesela tatıle gıtmıstık annemle aynı odada kalıyoruz sabaha kadar kavga ettık kadını da uyutmadık halıyle durumu ızah etmek adına anneme anlattım.haklı cıkartmak ıcın degıl kendımı..ama bana sen anlattın bende anlatacagım dıyor.dunde ıste kopurdum ağladım baya'aglamada sus benı dınle'dedi.bende adam olda benı anlatma dedım dıye annesine söyledi....
Ben calısıyorum daha askerlık iş guc varken yolumuz baya var bızım nerden baksanız 1.5 yıl...bu kadar kısa zamanda ben yıpratıldım..bugunde eski defterler msn muhabbetleri...msne gırmedım dıyorum ama o bana degıl kul ıcadı pcye takılmıs bana bldırım geldı dıyo
kızlarrrrr
bütün olumsuzlukları gelin bir tarafa bırakalım şu askerlik askerlik denilen şeyi birde cem yılmaz'dan dinleyelim koptum ya
http://www.facebook.com/profile.php...p?v=482613503599&oid=177856705567010&comments
kızlarrrrr
bütün olumsuzlukları gelin bir tarafa bırakalım şu askerlik askerlik denilen şeyi birde cem yılmaz'dan dinleyelim koptum ya
http://www.facebook.com/profile.php...p?v=482613503599&oid=177856705567010&comments
yapalım yapalımm
kızlarrrrr
canım bundan sonra ne sen ne de o anlatmayın annenize sorunlarınızı..ne çocukça bir hareket ya sen anlattın ben de anlatıcam demek..erkek arkadaşın hiç olgun değil mantıklı düşünemiyo bence..bunun ilerisi nolur diye düşünmek lazım..hem senin önceki ilişkini bile bile başalamadı mı?o zaman niye hala bu kıskançlık ne alaka ya? hem msn ye girmişsen nolucak sana güvenmesi lazım..güvenmezse böyle yaparsa bir ilişki böyle gitmez..sen de anlatma sorunlarını kimseye ailene ağlıyomuşsun bak sakın belli etme annene falan..bence arkadaşın biraz kendine gelsin çok şımarıkça hareketler bunlar..bu kız elimde nasılsa ayrılmaz gözüyle mi bakıyo?eğer öyleyse öyle olmadığını göster...gereksiz kıskançlıkları bıraksın kendine gelsin artık..
kızlarrrr size bu sefer eskişehirden değil antalyadan bağlanıyorummm... gördümm gözümün nurunu dün bugün,pazar ve ayın 1 ine kadar görücem Allah nasip ederse 31 aralıkta yemin törenleri oyy kurbn olduğumm zayıflamışş hiç zor dediğimiz gibi değil kızlaarrr çok anlayışlı davranmak lazım hapishane bile daha rahattır kapatıyolar bir yere o yasak bu yasak şunu yap bunu yap gel buraya git oraya emir al sürekli bi tarafını götüremeyen adamlardan öff valla Allahım sabır versin .. Ama bi bakımada iyibenimki söz,nişan ve evlilik planları yapmaya başlamış gelir gelmez aileler tanışır söz yaparız kışa doğru nişan yazında düğün diyoo biraz yontuluyolar oralarda işte Ama alttan almakta fayda var biz gitsek yolarız heral emir vermeye kalkanları gelemeyiz biz öle şeylere aaaaa
aman aman ne iyi allah isteyenlerede versinusta birliğinde onbası oluyorlarmıs galiba
kızlarrrr size bu sefer eskişehirden değil antalyadan bağlanıyorummm... gördümm gözümün nurunu dün bugün,pazar ve ayın 1 ine kadar görücem Allah nasip ederse 31 aralıkta yemin törenleri oyy kurbn olduğumm zayıflamışş hiç zor dediğimiz gibi değil kızlaarrr çok anlayışlı davranmak lazım hapishane bile daha rahattır kapatıyolar bir yere o yasak bu yasak şunu yap bunu yap gel buraya git oraya emir al sürekli bi tarafını götüremeyen adamlardan öff valla Allahım sabır versin .. Ama bi bakımada iyibenimki söz,nişan ve evlilik planları yapmaya başlamış gelir gelmez aileler tanışır söz yaparız kışa doğru nişan yazında düğün diyoo biraz yontuluyolar oralarda işte Ama alttan almakta fayda var biz gitsek yolarız heral emir vermeye kalkanları gelemeyiz biz öle şeylere aaaaa
akılları başlarına geliyo demek
darısı hepsinin başına artık canım,başlasınlar plan yapmaya..
diğğğmiii diğğğmiiiii hepsinin akılları başlarına gelsin.. birde orda kaybetme korkusu sarıyor onları planlar başlar hepsinin görün bakk ben hiç duymamıştım bugüne kadar böyle planlarını demekki askere gitmesi gerekiomuş ayyy onu gördüm yaaa 2 gün hiç uyumadan uykuyu falan unuttum kıslar Rabbim hepimizi bi an önce kavuştursun Gelsin Artık Şu MAYISS
Selam güzel bayanlar,
Bugün yarım saat konuştuk biz de haftasonu diye.Şafak kaç oldu diye sordu laf arasında ay birden hatırlayamadım 144 dedim takip ediyorum diyodun bi de yalancı dedi 142ymişFotoğrafını yollamış bana aşkım bugün geldi.Ay görünce gözyaşlarımı tutamadım.Öyle gururlandım ki çok değişik bi duygu.Hani hep derler ya evlenince görürsün işte çocuğun olunca anlarsın diye.Demekki askere sevdiğini göndermek de böyle bir şeymiş.Hem gururlanıyosun hem hüzünleniyosun.Of..Çok özledim.
Süper süper süper canım gözün aydın evet gelsin artık mayıs nolurrrrrrrr:95::95:
bende dedim foto çekilmişsiniz istiyorum diye onudamı biliyosun tamam göndericem dedi
çok görmek istiyorum o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?