karada, denizde havada farketmez yaa..bakmaz benim aşkımm kızlaraa :)))
MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM.
bula bula bunu buldummm ..bahriyelilere çapkın diyolarmış hep ama benimkisi yapmaz öyle şeyy..hele de bi yapsınnn !!!
MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM.
bula bula bunu buldummm ..bahriyelilere çapkın diyolarmış hep ama benimkisi yapmaz öyle şeyy..hele de bi yapsınnn !!!
ewt bak bide şu var her limana bir sevgilisi olurmuş :))))
Denizde dalga
Gemide halka
Canım cicim bahriyeli
Çabuk beni sakla
sarisin esmer kizil fark etmez cunku biz piyadeyiz piyadeler affetmez bizimkilerde böle mi yaniii aman askerdeyken kendılerını motive etmek için söluolar bı b..kk yiyemedklerinden agızlarına vuruo zatennn kızlarrr
kızlar ben babamdan ne ögrendim biliyormusunuz egitim yaparlarken marş ezberliyorlarmıs nefesleri acılsın diye eger yerleşim yerine uzak ise egitim alanları erotik marşlarrı varmış onları söyleye söyleye egitim yapıyorlarmıs ben henüz sormadım askerime dogruluk derecesi nedir acaba
her limanda bi sevgili derler benım amca oglum 15 ay yaptı bahryeli olarak sevgiliside vardı. -mustafa her limanda varmydı sevgln lan dıodum da öle bişi yok yaaa bahrıyeliler çok gezdıgı için uydurulmş bişey o dedi bana
bencede şimdidenn sakın üzülmee..bol bol vakit geçirmeye bakınn..bi de bool bool konuşuun ne anlatmak istiyosan anlaat :)) ben bi soru sorucam 5 gündür unutuyorumm
kızlaaarr bu cuma geliyo bahriyelimm sopayla mı gitsem görmeyee :))
Denizde dalga
Gemide halka
Canım cicim bahriyeli
Çabuk beni sakla
yok şubatta yani 1 ay sonra gidio ve biz 6 yıldır birlikteyiz hiç ayrılmadık heryere beraber gittik herşeyi beraber yaptık yanyana olmadan yaptığımız tek şey buluşmamızı beklemek olurdu ne kadar zormuş insnaın erkeğini göndermesi o yokken tek başıma hiç bişile baş edemicem gibi gelio
neyseki kısa dönem hemm bu soguktaa limanlarda kız ne gezermiş dimi amaa SEA
Yağmur yağmış yollara,Şehrin ışıkları karanlık,yanmaz.
Askere gidenler orada kalmaz.
Hasrettir,çekilir çaresi olmaz.
460 şafak dönerim bir gün
Gün saydım,ay saydım hiç biri geçmez.
Askerlik 15 ay duruda bitmez
Sevenler yarini terk edip gitmez.
Sayende delirdim,çılgına döndüm
Geceler boyunca uykumu böldüm
Yarimi aradım kimleri gördüm
hosbulduk bebıs kac gundur yoktunn ee tabı askerınle hasret gıderdın dımı ?ayy nasıldı bı anlatsana anlatmsıınız ozet ama sewgılınle aran nasıldıı nasıl dawrandı sana yada askerlıkle ılgılı neler anlattı neler yapıolarmıs kı oralarda??
günaydınlar kızlar
bende haftaya cuma yanında olacagım askerimin allah kismet ederse
bu yemin törenine giden kızlar azcık anlatın yahu
yok şubatta yani 1 ay sonra gidio ve biz 6 yıldır birlikteyiz hiç ayrılmadık heryere beraber gittik herşeyi beraber yaptık yanyana olmadan yaptığımız tek şey buluşmamızı beklemek olurdu ne kadar zormuş insnaın erkeğini göndermesi o yokken tek başıma hiç bişile baş edemicem gibi gelio
evet cnm aynen ölee bnmki piyade bide agrıda dagda kızın ne işi var ben çok kıskancm dıodiki antalyaya düşersem ne yapıcan derdi bana kızdrırdı beni kalbm okadar temzkii daga düştü ordaki bayanlrda hep kapalı bı gözleri açktırbnmkı zatenn hayattaa işi olmazz ve ben cok rahatımm mayıstaa yanımda zatenn kuşum çok özledm yaaaa:97: zaman gecmıo kızlarrrrrr
ŞAFAK_140
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?