337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende acaip kıskancım canım ve aşkımcım hastalanmış dedim git doktara ala ala sonraaaaa nurrrr..... ne diyosun sen dedim aman aşkım yat dinlen geçer geçer dedim noldu dedi yaaaa hemşire falan dedim oooffffff dediiii neler düşünüyosun sen susssss sen dedimmm gitme doktora kendin iyleş bitanem

SEA nerdesin bebeğim çook özledim kız seni
CEKHU sende çabuk gel anlat neler yaptınızzz

ayy kızlaar içim parçalanıyooo..böylee şeyleer paylaşmayalımmm

sen böyle anlatınca benim içim bi tuhaf oldu yine tutamadım gözyaşımı yaa

kara şimşek, kara şimşek
yediğimiz daha ne olabilir ki
kara şimşek, kara şimşek
bizi başka ne doyurabilir ki

günaydın kızlar..
eve donduk dün aksam..sevgilimi orada bıraktık ve donduk..işkencelerin en buyuguydu benim için..içeri girişini izlemek,son bir kez dönüp el sallamak,kendini tutmak koşup boynuna ağlamamak için!berbat bir şeydi!
yemin töreni de geldi gecti..
şimdi günler geçmiyor diyoruz ya..o 2 gün o kadar hızlı gecti ki!dalga gecer gibi!doyamadan gitti yine..
ah o yemin töreni..insanın tüylerini diken diken yapıyormuş gercekten..ben hayatımda ilk defa izledim yemin törenini..muhtesemdi..hele hele sonrası :) herkesin askerini bulma cabası :) hepsi birbirinin aynısı:) her gördüğün askerde icinde 'a o mu!?' diye düşüncesi..her askerin yüzüne dikkatlice bakıyorsun,hepsine tek tek..sonra bölüğünün yerini buluyorsun,kalabalık..bekliyorsun..elinde çantayla kisacik saclarıyla uzakta beliriyor :) kalbin yerinden fırlayacakmış gibi oluyor..koşmak istiyorsun..kosamiyorsun..ailesi yanında..kenara çekiliyorsun..ilk onlara sarılmasını bekliyorsun..bu sırada yüreğin param parça oluyor..ama caktirmiyorsun..sonra sıra sana geliyor:) ve o an..tarifi mümkün olmayan o an..ben donup kaldım mesela :) sok a girmiş gibiydim :) hemen çıktık ve ilk önce yemeğe götürdük sevgilimi..o zaman yanyana oturduk..:) otele gittik..yalnız kaldığımızda bol bol öptük kokladik birbirimizi:) kocaman yatakta dib dibe yattık 2 gece..o anlattı biz dinledik,o anlattı biz dinledik..2 haftada anlatacak o kadar şeyi vardı ki :) döndüğünde düşünemiyorum bile :) zaten çok konuşur şimdi iki katı olacak :) olsun :) o yanımda olsun da isterse hiç susmasın :)
rüya gibi gecti 2 gün..ve her güzel sey gibi..çabuk bitti..
biz yine evimize o da bölüğüne dondu..
bir yandan seviniyorum yemin töreninin bitmesine aslında..günlerin geçtiğinin en önemli göstergesi..beklenen bir gün mutlaka geliyor,geçiyor..
bir gün gelecek bir gün kalacak kızlar!
artık buna olan inancım daha fazla..

sen böyle anlatınca benim içim bi tuhaf oldu yine tutamadım gözyaşımı yaa

canım kıyamam bak ben varya aşırı duygusalım durmadan ağlıyodum,inan size moral olsun diye demiyorum artık ağlamıyorum bile,gittim gördüm vallahi çok iyiler,düşünün şurda 4.5 ayımız kaldı su gibi akacak artık gülelim dua edelim gelsin koca bebeklerimiz bir ömür yanımızda olsunlar

off tutamadım kendimi ya ne kdr güzel ağlattın beni kıss evlimisiniz siz

aynen bebeğim içimde tarifsiz bir mutluluk var bunuda güzelce atlattık,17 mayısta bir anda gelicek eminim

ay ne güsel yaaa bende cok görmek istıorum bi görsm bidaha yaza kadar yeterdi bana bu cok kötü yaa bölee buarada yumicim gözün aydın gttin gördn bebeğini darısı bzlerın başına ama mayıs a daha cokk var ve ben cok sıkıldım onsuzluktan :84:

Ayyyyyy kalbim ağrıyoooooo ne güzel anlattın canım yaaaaa ağlattın hepimizi çok özledim aşkımı çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk:95::95:

walla dayanırım dıyordum da ben mart gıbı ustasına gıdıp gorecegım başka yolu yok ya

kuzumm kıyamam ben sana,bitanem inan benimkine sizden bahsettim dediki ben orda olsam yani doğuda gelsen seni döverdim ilişkimizin son günü olurdu dediseanın nişanlısı çook haklı dedio yüzden sabır bitanem,bigün hep birlikte gidersizin kızmaz yada bakalım dağıtımda belki daha yakına verirler ve düşün mayısa bişey kalmadı aşkın gelicek veee evleniceksiniz kızz bence iyi bile oldu görmediğin siz evleniyosunuz hemen ya ne özler ama seni evin içinde dibinden ayrılmaz

ay okurken tüylerim diken diken oldu allahım harıka bi duygu allah her kıza yaşatmaz böyle güzel anları bende gidecegim iple cekiyorum o günü

Son düzenleme:

evet cnm ölede haklı bı erkek olarak ve nişanlısı güzel bı bayansaa dahada haklı :))) ama ben herseye ragmen görmek istıorum cokcokcok özledim tarıfı yokk bunun yaa bnde çarşmba gunu kardeşimin yemin törenine gidicem ve 4 günü konyada geçiricm çabucak biticek yani aşkımın şafagından da 4 gün daha düşmüş olacakk sabrszlkla karşıma pat diye çıkacagı günü beklıorummm Allahım sen sabır verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…