337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende yaaaaa bende oooofffffffff ama dönüşü düşündükçe gitmek istemiyorum ölürüm yaaaaa ayrılırken

selam kızlarrrrr
nasılsınız bakalım ooo herkes burdaymış kız yumi gitmedin mi sen okula:86:

ee haklılar tabii bizimde maşallahımız var kız allah nazarlardan saklasınsabah sabah megolamanlığa bak yalnızkardeşinin yemin törenine gidicen hee süperbu arada aşkım bana yolda gördüğümüz hindiye aa aşkım devekuşunun tatlılığana bak dedim diye bu yaşta hala devekuşuyla hindiyi ayıramıyomusun diye bağırdıçatık kaşını bile özlemişim öldüm gülmekten

selam kızlarrrrr
nasılsınız bakalım ooo herkes burdaymış kız yumi gitmedin mi sen okula:86:

günaydın hayatım,müdür aradı cuma günü dediki hocam ayın3 ünde başlatalımmı dersi tamam dedim çok sevindim yani bu haftada sadece salı çarşamba gidiyorum haftayadan itibaren fullsen ne yapıyosun canım keyifler nasıl?

hımm ne güzel tatlım benimde bugun tatil
gunduzleri pek girmiyordum bu saatlerde de renkliymiş

ahhh hanımlarr ahh bi gelseler.Walla onlardan cok biz rahatlıcaz.öğlen yaklaştı ya arama saatleri fır dönuyorum telefonu iyice dibime kadar getirdim 1 sanıye 1 saniyedir değilmı???

hımm ne güzel tatlım benimde bugun tatil
gunduzleri pek girmiyordum bu saatlerde de renkliymiş

eveet kalabalık topikk bende erkenden kalktım bugün,askerimin uyku düzenine alışmışım hemen 2 gündedünde uyuyodu uyandırdım zorla 7.30da dedim bebeğim yoksa uyku düzenin bozulur gece yatamassın

yumi bu çocuk seni aramamaklaa haklıymışşş ben şmdi anlıorumm devekuşu heee ayy koptum yanlz mllet bana bakıo yaaa susarmsn ltfeennn

eveet kalabalık topikk bende erkenden kalktım bugün,askerimin uyku düzenine alışmışım hemen 2 gündedünde uyuyodu uyandırdım zorla 7.30da dedim bebeğim yoksa uyku düzenin bozulur gece yatamassın

benimki yok ortalıkta dun aradım bulamadılar kim bilir hangi deliğe girmiştir

ahhh hanımlarr ahh bi gelseler.Walla onlardan cok biz rahatlıcaz.öğlen yaklaştı ya arama saatleri fır dönuyorum telefonu iyice dibime kadar getirdim 1 sanıye 1 saniyedir değilmı???

ay canım yaasaniyeler bile önemli tabi bende telefona yapışık yaşıyorum valla wcye bile telefonla gidiyorum babam diyoki kızım bigün kolrzete düşücek telefonun

ay sorma yaa kalkamıorum yermden aramadı bu sabah ögleni beklıorum artıkkk inş. ararr

bizde cumartesi 1,5 saatkonustuk sürekli aradı ondan snra tekrar pazar sabhı aradı yarım saat konustuk daha aradık 15 20 dk sonra konustuk yatma vaktinde aradı 8 10 dk öle knustuk bugün aramadı ya

Günaydın kızlaar
Ay okula gitmemek, bu saate kadar uyumak harika bişeymiş valla..Bide rüyada sevgili görülünce iki kez tarifi mümkün olmuyortabi

kızlar herkesten tek tek alıntı yapamadım :) ama teşekkür ederim tek tek :)

biri evli mısınız demiş:) maalesef henüz ne evliyiz ne de nişanlı..

ağlamayın ama..ağlamanız için yazmadım ki ben üzülürüm sonra..koyuvermek yok artık..
anlattığına gore; bizimkilere gercekten iyi davraniyorlarmis kızlar..(uzun dönemler için bu çok üzücü bir sey maalesef) tek şikayeti yemek ve erken kalkmak..onun dısında hiç bir şikayeti yok..hatta onlara bile çok takilmiyorlar..keyfimiz yerinde diyor..kendi düzenlerini oturtmuşlar..arkadas olmuşlar :) benimki biraz süzülmüş :) yüzü küçülmüş falan :) ama zaten son 2 haftaları kaldı..ustabirliklerine gittiklerinde daha rahat olacaklarmis..

benimki çanakkalede olmasına rağmen,gelme diyor arkadaslarlar..hatta mektup yazmıştım,fotografımızı da koymuştum..onu bile almadı yanına..ya birisi okursa,fotografımızı görürse diye..accayip bi koruma iç güdüsü hakim suan onlarda :) o yüzden gelme dıyorsa gitmeyin..bana yemin töreninden önce '1 ya da2 Ocak ta gelirsin gunübirlik' dıyordu,şimdi gelirsen kafanı kırarım diyor :) 1,5 aydan önce ben gelebilirsin demeden gelmek yok diye emir verdi :) haklılar kızlar..biz yola cikicaz gidicez..arayamayacaklar..merak edecekler..basımıza bir sey gelse,ruhları duymayacak..o yüzden bırakın onların dedikleri gibi olsun..akılları bizde kalmasın..
zaten 1 gün 2 gün..yetmiyor ki..daha beter oluyor..herseyi sil bastan yasıyorsunuz..siz de onlar da..iki dakika göreyim yeter diye düşünüyor insan ama o iki dakika bile her iki tarafida mahvediyor..
inanın keske izin vermeselerdi,bizde gormeseydik..diyorum..tadı damağında kalıyor insanın..çok kötü oluyor çok..tam olarak sevinemiyorsun bile göreceğine çünkü biliyorsun ki 2 gün sonra yine gidecek..her anını beraber geçirmeye çalışıyorsun..ben kuyruk gibiydim resmen pesinde..utanmasam tuvalete bile gidecektim onunla :) ama neye yaradı?hiç bir seye..
o yüzden hazır bir nebzede olsa yokluklarına alismisken,hiç gitmek için onları ve kendizi üzmeyin..bizim için zor..onlar için daha da zor çünkü..

yemin töreni bittiğine gore...
yeni hedef; 17 Mayıs :))))))
o gün de aynen böyle gelecek iste:))))))

cekhu süper yazmışsın gene başladım ağlamaya okurken ben gidemiyorum bilet bulamadık yaa ooff allahım ne berbat bi duygu yaa çok kötüyüm :84:

cekhu süper yazmışsın gene başladım ağlamaya okurken ben gidemiyorum bilet bulamadık yaa ooff allahım ne berbat bi duygu yaa çok kötüyüm :84:

canım ne olur üzülmeyin,gerçi senin durumun farklı bilet yüzünden gidemiyosunda otobüs yokmu peki?

Bunları duydukça içim rahatlıo biraz onu orda bırakıp dönmek daha kötü olurdu ilk günkü gibi sanki ama işte çok özledimm ooff allahım gelsin 15-16-17 mayıs gelsin canm bi daha ayrılmayalım inşş hep bizimle olsunlar

canım ne olur üzülmeyin,gerçi senin durumun farklı bilet yüzünden gidemiyosunda otobüs yokmu peki?

Tatlım mardin 22 saat fln sürüomuş ve annesinin bel fıtığı var uzun süreli oturamıo gelemez otobüsle öle heveslenmiştimki yumii anlatamam.............

Aaaaaaaa yeter ama kendinize gelin kızlar gelelim yanii hani sıkıntı üzüntü yoktu yapmayalım böyleeeee gelecekleri günü düşünüp mutlu olmaya çalışalım yoksa 140 gün nasıl geçer ııııyyyy:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…