337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Annmlere dedim ben gidiyim otoyla onlar gelmesin babamda olmaz kızım tek başına nereye gidiosun taa mardine dedi

Geçmez geçmezzz valla........:84:

Tatlım mardin 22 saat fln sürüomuş ve annesinin bel fıtığı var uzun süreli oturamıo gelemez otobüsle öle heveslenmiştimki yumii anlatamam.............

hay allahım aksilik olmuş ama derlerya her şerde bir hayır vardır canım,kısmet değilmiş,allahtan 4.5 ay kaldı uzun dönem değil öyle düşünücez artık

Evettttt piyade yarlarııııı hep beraber
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..

hay allahım aksilik olmuş ama derlerya her şerde bir hayır vardır canım,kısmet değilmiş,allahtan 4.5 ay kaldı uzun dönem değil öyle düşünücez artık

Evet canm tek avuntumuz o artık.. ama annesine dedim ben diyemem gelemiyoruz diye aradığında siz sölersiniz anne dedm

Hahhh şöle kendinize gelin yaaaaaaaa ağlamak yok onlar gelince napcaz onları düşünün bakışları gülüşleri öpüşleri tatlı tatlı sıkıştırmaları ayyyyyyy özledim pıtırcığımıııııı

Sımsıkı sarılmalarımızıııı birdaha hiç ayrılığın olmadığını düşünerek hemde ohh:97:

kızlar benimde nişanlımın 29 aralık çarşamba günü yemin töreni.İskenderun da annesi ile gideceğiz aynı gün dönüş için bilet yok 1 gece kalmak zorundayız ama oralı olan varsa yardım edermi otel konusunda çoğu otelde dolmuş.LÜTFEN YARDIM...

cekhu süper yazmışsın gene başladım ağlamaya okurken ben gidemiyorum bilet bulamadık yaa ooff allahım ne berbat bi duygu yaa çok kötüyüm :84:

tatlım ınan gormek daha beter bır sey..gormemek cok daha ıyı..goruyorsun da ne oluyor?2 gun de dıner mı bu hasret?daha beter oluyor ınan bana..hıc uzulme o yuzden gıdemedıgın ıcın..hıc..dıyorum ya keske bızde gıtmeseydık..bunu dıyebılır mı bır ınsan suan?ama dusun bunu dıyorsun ıste..
gecıcı bır sey yasıyorsun..tam olarak yasayamadıgın ıcın,tam olarak mutlu olamıyorsun bıle..bır yanın hep uzgun onunlayken..onun da oyle..
hıc uzulme canım benım hıc..hıc bırınız uzulmesın gıdemıyorum dıye..
bekleyın 17 mayıs ı :)))
asıl o zaman kavusacagız cunku :)))))

İnşallah pırasa çıkmamıştır kuzum pırasa yiyemiyo en çokta o çıkıyomuş pırasaaaaaaa istemiyoruzzzzzzzzzz:95:

Bari mektubumu yazaymda sevdiceğime gönderym bugün bide resmimizi koyayım içine

benımkı almadı yanına haberın olsun canım..
kı benım sevgılım asla kıskanc bır ınsan degıldır..ona ragmen 'bırı gorurse okursa,senı gorurse!' dedı ve almadı yanına..
ben dogum gununde de yazıp yollamak ıstıyordum ama onu da yapmama ızın vermedı..
ıyı kı sormusum..sormadan yollasaydım kızacaktı bı de..okunuyor cunku mektuplar..okunmadan verılmıyor onlara..
sen gunlugune yaz ben donunce okurum dedı bana..sakın yollama dedı..
bence sen de bı sor..bılıyorum suprız yapmak ıstıyorsun ama bence sor bı..

Bari mektubumu yazaymda sevdiceğime gönderym bugün bide resmimizi koyayım içine

kızlar bende defter tutmaya başladımonsuz günlerimin nasıl geçtiğine dair oda yazıyomuş bana gelince vercem aşkıma

Saol canm benim inşallah o günü 4 gözle beklioruuuzzz,sevdiğimizi özlemekde çook güzeeel bide sonunda kavuşacağımızı düşünmek çok daha güzel,biraz daha iim valla ii gelio bana burda sizlerle olmak :79:

Aaa evet benmkide hiç öle kıskançlıkları yoktur ama bi sorayım ozaman tatlım öle yollarım bu akşam arasında gönder derse yarın yollarım,hiç aklıma gelmemişti bu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…