Saol canm benim inşallah o günü 4 gözle beklioruuuzzz,sevdiğimizi özlemekde çook güzeeel bide sonunda kavuşacağımızı düşünmek çok daha güzel,biraz daha iim valla ii gelio bana burda sizlerle olmak :79:
kızlar bende defter tutmaya başladımonsuz günlerimin nasıl geçtiğine dair oda yazıyomuş bana gelince vercem aşkıma
ilerde çocuklarımıza anlatacağımız bi anımız olacak
Aaa evet benmkide hiç öle kıskançlıkları yoktur ama bi sorayım ozaman tatlım öle yollarım bu akşam arasında gönder derse yarın yollarım,hiç aklıma gelmemişti bu :44:
:97: babanızı böle beklemiştim yavrularım die başlarız anlatmaya
dıyorum ya askerdeyken bı garıp kıskanclık yanı koruma ıcgudusu oluyor bunlarda anladıgım ve gordugum kadarıyla :))))) yanımızdakı gıbı degıller yanı :))))) haberınız olsun :)))) neymıs efendım bırı bızım resmımızı alırmıs,bana bakarmıskım ne yapsın benı dedım ama hayır! dedı kesın ve net olarak :)
aynen ya bide yazdığımız defterleri saklarız sandıkta
Aynen canım bizdede foto yok yaaaa benim kuzum zati kıskançtı gelince nolcak acaba merak sardı bak beni şimdidennnnn:44:
Emir büyük yerden askerlerimizdn olunca akan sular durur
alıstı bunlar komutanlardan emır almayasımdıde bızı asker kendılerını komutan zannedıyorlar
bızımkılerı bu haftaıcınde canakkale sehıtlıklerıne falan gotureceklermısokul gezısı gıbı oraya da dusebılır cunku bunlar..genel kultur gezısı yaptıracaklarmıs..ılk defa duyuyorum boyle bır sey:26:
asıl ustabırlıklerı onemlı..burada 2 haftaları kaldı..ustabırlıklerınde 4 ay gecırecekler..o yuzden asıl o daha onemlı..ınsallah hepsı ustabırlıklerınde rahat ederler
Ters etki yapmasında ayyy dozunda kalsın bitanem yeter bana amannnnn yada sert yaparsa yapsın ben onun her halini herşeyini seviyorummmmmm
alıstı bunlar komutanlardan emır almayasımdıde bızı asker kendılerını komutan zannedıyorlar
bızımkılerı bu haftaıcınde canakkale sehıtlıklerıne falan gotureceklermısokul gezısı gıbı oraya da dusebılır cunku bunlar..genel kultur gezısı yaptıracaklarmıs..ılk defa duyuyorum boyle bır sey:26:
asıl ustabırlıklerı onemlı..burada 2 haftaları kaldı..ustabırlıklerınde 4 ay gecırecekler..o yuzden asıl o daha onemlı..ınsallah hepsı ustabırlıklerınde rahat ederler
kızlar fotoğrafta dikkat edin.
sevdiceklerimiz bizim fotoğraflarımıza bakarken yakalanabilir. ve komutan ya da başka üstü gıcık ise (kısa dönemlere herkes gıcık zaten) senin hatunda güzel vs gibi şeyler diyebilrlermiş. bu birinin başına gelmiş benimkine söylemişler.
sevgili askerim zatn aşırı kıskanç adımı bile söylemez benim, allah korusun böyle bişi de olursa askerliği yanar öldürür komutan faln dinlemez. ne mektup ne başka bişi istemiyor. ördüğüm lifi atkıyı bile almadı ya çalınırsa diye =(
mektuplar zatn önceden okunuyo, özelini okutmayı kim ister demi =(( hatta bazı yerleri keserlermiş öyle mektubun sahibine verirlermiş.
çok acı =(
:85:
haha benimkininde sabhları polis jandarma dersleri oluyomuşresmen ders görüyolarmış
çok enteresan bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?