337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Abowwwwww benim tosunum varya parçalar kim olursa olsun gözü görmezzzzz Allah korusun Allah hiçbirimize vermesin öle bişey canlarımmmm :97:

Abowwwwww benim tosunum varya parçalar kim olursa olsun gözü görmezzzzz Allah korusun Allah hiçbirimize vermesin öle bişey canlarımmmm :97:

benimkide yaptığım takvimi götürmedi ya alırlar yada kimse görür döverim ben onları dedi şimdide diyo ki keşke bi vesikalık alsaydım yanıma bende çekilip göndercem kızlar göndercekseniz vesikalık gönderin

kızlaar ömrüm aradı revire gitmiş öksürükten doktor 1 gün dinlenme raporu vermiş,kıyamam kuzuma yaaa:84:yemekte köfte varmış yemiş çook sevindim çok şükür

Hemşerim bende takvim yaptırdım ama cep takvimi cüzdana sığcak şekilde inşallah onuda gören eden olmaz yoksa kuzucum parçalar ordakileriiiiiiii

benimkide çok kıskançtır gizli bakar resmime ordacüzdanında var resmim 1 tane bide gittiği ilk gün mektup yazmıştım haftasonu verdim okudu onuda cüzdanına koydu

Hemşerim bende takvim yaptırdım ama cep takvimi cüzdana sığcak şekilde inşallah onuda gören eden olmaz yoksa kuzucum parçalar ordakileriiiiiiii

cep takvimi diildi benimki kendi resimlerimizden oluşan masa takvimiydi :) cep takvimi nasıldı. resimlerle mi öyleyse bende yaptırayım hemşerim :)

benimki ankarada, geçtiğimiz cumartesi günü anıtkabire götürmüşler onları da. demek ki şehire göre götürüyorlar böyle yerlere. güzel bişey ama sevindim onun adına

cep takvimi diildi benimki kendi resimlerimizden oluşan masa takvimiydi :) cep takvimi nasıldı. resimlerle mi öyleyse bende yaptırayım hemşerim :)

Canım sölemesi ayıptır çokk güzel olmuştu ben internetten sipariş verdim istanbuldan yaptırdım gönderdiler bana bende aşkitoma verdim anlatmaya çalışıyım ölçüleri 7-9cm küçük bişey dedimya cüzdana sığcak şekilde 12 foto altıya katlamışlar arkalı önlü kedi merdiveni misali onu götürdü bitanem bide bana aldığı ayı kuzu yastık yüzük kutuları aman işte ne bulduysam onların fotosunu çekip koydum ben böle değildim ama onun aşkı beni böle ormantik yaptııııııııııı

kızlar size bir fikir olur belki..
ben o gittiği günden beri her günümün fotografını çekiyorum..
mesela,evdeyim di mı kahve içerken çekiyorum ya da yemek yerken ya da ona günlüğü yazarken..disardaysam eğer kiminle nereye gittiysem onu çekiyorum..155 gün 155 fotograf :) o geldiginde bütün fotografları bastiricam,cizgisiz güzel bi defter aldım..ona kesip yapistirip altına da o günle ilgili yazı yazicam..
mesela bi tane ona kızgın oldugum gün,somurtarak bi fotograf çektim :) onu kesip yapistirip renkli kalemlerle ona o gün kızgın olduğumu vs yazicam..
aslında bilgisayarda yapacaktım ama el emegi goz nuru olsun istedim :)
döndüğünde günlükle beraber onu da vericem..
hem yazılı hem de görsel günlük yani :)))

cekhu süper düşünmüşsün hayatım olabilir vallaşu usta birlikleri belli olsada rahatlasak,yakınsa bazı haftasonları gideriz ne güzel olur

değişik bişi olmuş heralde resmi felan varsa msn den göster bana bitane olmadı bend eöle bişi yaptırayım

değişik bişi olmuş heralde resmi felan varsa msn den göster bana bitane olmadı bend eöle bişi yaptırayım

Yaaaa kuzum işte onda biraz saçmalık ettim fotosunu çekmedim takvimin (((( ama siteyi verim bak sen ordan mesaj atıyorum özelden görüştüğüm kişiyi falan tamm canm

aaa kızlar jandarmalara şiir yok muu

jandarma marşı varmış, söylemişler törende bana söle dedim sölemedi ya

Yaaaa kuzum işte onda biraz saçmalık ettim fotosunu çekmedim takvimin (((( ama siteyi verim bak sen ordan mesaj atıyorum özelden görüştüğüm kişiyi falan tamm canm

tamam sen yaz ben bakayım bi olmadı ben kendimde yapabilirm masa takvimini de kendim yapmıştım

aaa kızlar jandarmalara şiir yok muu

jandarma marşı varmış, söylemişler törende bana söle dedim sölemedi ya

canım bizimkilerede ezberletememişler jandarma maaşını en son komutan vazgeçmiş siz bunu söyleyemeyeceksiniz anlaşıldı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…