kızlar fotoğrafta dikkat edin.
sevdiceklerimiz bizim fotoğraflarımıza bakarken yakalanabilir. ve komutan ya da başka üstü gıcık ise (kısa dönemlere herkes gıcık zaten) senin hatunda güzel vs gibi şeyler diyebilrlermiş. bu birinin başına gelmiş benimkine söylemişler.
sevgili askerim zatn aşırı kıskanç adımı bile söylemez benim, allah korusun böyle bişi de olursa askerliği yanar öldürür komutan faln dinlemez. ne mektup ne başka bişi istemiyor. ördüğüm lifi atkıyı bile almadı ya çalınırsa diye =(
mektuplar zatn önceden okunuyo, özelini okutmayı kim ister demi =(( hatta bazı yerleri keserlermiş öyle mektubun sahibine verirlermiş.
çok acı =(
:85:
Abowwwwww benim tosunum varya parçalar kim olursa olsun gözü görmezzzzz Allah korusun Allah hiçbirimize vermesin öle bişey canlarımmmm :97:
benimkide yaptığım takvimi götürmedi ya alırlar yada kimse görür döverim ben onları dedişimdide diyo ki keşke bi vesikalık alsaydım yanıma bende çekilip göndercem kızlar göndercekseniz vesikalık gönderin
benimkide yaptığım takvimi götürmedi ya alırlar yada kimse görür döverim ben onları dedişimdide diyo ki keşke bi vesikalık alsaydım yanıma bende çekilip göndercem kızlar göndercekseniz vesikalık gönderin
Hemşerim bende takvim yaptırdım ama cep takvimi cüzdana sığcak şekilde inşallah onuda gören eden olmaz yoksa kuzucum parçalar ordakileriiiiiiii
alıstı bunlar komutanlardan emır almayasımdıde bızı asker kendılerını komutan zannedıyorlar
bızımkılerı bu haftaıcınde canakkale sehıtlıklerıne falan gotureceklermısokul gezısı gıbı oraya da dusebılır cunku bunlar..genel kultur gezısı yaptıracaklarmıs..ılk defa duyuyorum boyle bır sey:26:
asıl ustabırlıklerı onemlı..burada 2 haftaları kaldı..ustabırlıklerınde 4 ay gecırecekler..o yuzden asıl o daha onemlı..ınsallah hepsı ustabırlıklerınde rahat ederler
cep takvimi diildi benimki kendi resimlerimizden oluşan masa takvimiydi :) cep takvimi nasıldı. resimlerle mi öyleyse bende yaptırayım hemşerim :)
Canım sölemesi ayıptır çokk güzel olmuştu ben internetten sipariş verdim istanbuldan yaptırdım gönderdiler bana bende aşkitoma verdim anlatmaya çalışıyım ölçüleri 7-9cm küçük bişey dedimya cüzdana sığcak şekilde 12 foto altıya katlamışlar arkalı önlü kedi merdiveni misali onu götürdü bitanem bide bana aldığı ayı kuzu yastık yüzük kutuları aman işte ne bulduysam onların fotosunu çekip koydum ben böle değildim ama onun aşkı beni böle ormantik yaptııııııııııı
değişik bişi olmuş heralde resmi felan varsa msn den göster bana bitane olmadı bend eöle bişi yaptırayım
aaa kızlar jandarmalara şiir yok muu
jandarma marşı varmış, söylemişler törende bana söle dedim sölemedi ya
Yaaaa kuzum işte onda biraz saçmalık ettim fotosunu çekmedim takvimin(((( ama siteyi verim bak sen ordan mesaj atıyorum özelden görüştüğüm kişiyi falan tamm canm
önceki sayfalarda vardı cnm:)
aaa kızlar jandarmalara şiir yok muu
jandarma marşı varmış, söylemişler törende bana söle dedim sölemedi ya
aa bakmıştım aslında gözümden kaçmış demek :)
bugun cok az konusabildik ya yemekhane görevi varmış, 156yı arıcam artık son çare, delirtti beni bu jandarmalar yaa :95:
biz henüz konusamadık hafta içi genelde aksam arar okuldayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?