ayy bende
aksamı bekleyelim bakalım
canım bizimkilerede ezberletememişler jandarma maaşını en son komutan vazgeçmiş siz bunu söyleyemeyeceksiniz anlaşıldı diye
bizimkiler de ilk bölümü çok güzel sölemişler sonra melodiyi kaçırmışlar, sözler bitmiş müzik çalıyomus hala, çok sinir oldum dedi. ben de nolcak canım eurovisiona mı katıldın sanki dedim hala diyoki hep o yandakiler yüzünden kaçırdık.. heheh çok gülmüştüm ya deliii
bizimkiler de ilk bölümü çok güzel sölemişler sonra melodiyi kaçırmışlar, sözler bitmiş müzik çalıyomus hala, çok sinir oldum dedi. ben de nolcak canım eurovisiona mı katıldın sanki dedim hala diyoki hep o yandakiler yüzünden kaçırdık.. heheh çok gülmüştüm ya deliii
bizim yemin töreninde askerler çıkmadan çalan şarkı selvi boylum al yazmalımdı herkes koptu amasonra erzurum türküsü sarı gelin çaldı istiklal marşı okundu
slm kizlarr..sayfalara bi bakim dedimmm cok ilerlemiss yaa
inceleyemedim vallaa:26:
ben sabah konustum askimlaa, tam kapatiyodukkine kotu kadin muzeyyen girdi odaya
apar topar kapativerdimm yaa
cok özledims evdicegimi cokkk..
bugun gececi calisicam sabaha kadar onu düsünürüm artik:97:
annen mi geldin cnm kapı dinlemesin sakın seni dikkat et :44::44:
dinlermi dinlerr hersey bekleniz bizimkilerden vallaa
dinlermi dinlerr hersey bekleniz bizimkilerden vallaa
koptuuuuuuuummm :):):) öldüüüm gülmekten öldüm öldüm
tatlım o zaman sana bi parca ac sesini dinle
mazaretim var asabiyim dersin kapını dinlemez
tsk ler canimmm
YouTube - MFÖ - Mazeretim Var Asabiyim Ben
dikkatli konus ha bişey yapacağını herşeyini dinler ona göre konus denetle evdekileri snra dha çok sorun olur
haklisinn canimm..ztn ablam usta birligine gectikten sonra gitmek istedigimi falan anlatmis hep anneme
dikkatli davraniyorumm gitmek istesem size bile haber veremiyorum yaa:84:
malum ablam topige giriyor ara sira
başka isimle açkendine cnm nerden bilck ablan
engelledim canim msjlarimi görmemesi icin
en cok zoruma gidende o ya..kendine yasadi ayni seylerii simdi evlendi die herseyimi söyluyor..iyi yapmışsın cnm ya kendi hayatnı kurmuş hanfendi o seninkine karışıyo o istediyle evlenmiş sonuçta sana karışmasın hayret valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?