337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım bizimkilerede ezberletememişler jandarma maaşını en son komutan vazgeçmiş siz bunu söyleyemeyeceksiniz anlaşıldı diye

bizimkiler de ilk bölümü çok güzel sölemişler sonra melodiyi kaçırmışlar, sözler bitmiş müzik çalıyomus hala, çok sinir oldum dedi. ben de nolcak canım eurovisiona mı katıldın sanki dedim hala diyoki hep o yandakiler yüzünden kaçırdık.. heheh çok gülmüştüm ya deliii

bizim yemin töreninde askerler çıkmadan çalan şarkı selvi boylum al yazmalımdı herkes koptu amasonra erzurum türküsü sarı gelin çaldı istiklal marşı okundu

hahaha iyiyiymiş valla
YouTube - mfö pisikopat

:84:

bizim yemin töreninde askerler çıkmadan çalan şarkı selvi boylum al yazmalımdı herkes koptu amasonra erzurum türküsü sarı gelin çaldı istiklal marşı okundu

ne ilginç yemin töreni bunlar ya şarkılı türkülü
ben gidemedim bilmiyorum tabi ne oldugunu

slm kizlarr..sayfalara bi bakim dedimmm cok ilerlemiss yaa
inceleyemedim vallaa:26:

ben sabah konustum askimlaa, tam kapatiyodukkine kotu kadin muzeyyen girdi odaya
apar topar kapativerdimm yaa
cok özledims evdicegimi cokkk..
bugun gececi calisicam sabaha kadar onu düsünürüm artik:97:

annen mi geldin cnm kapı dinlemesin sakın seni dikkat et :44::44:

koptuuuuuuuummm :):):) öldüüüm gülmekten öldüm öldüm

koptuuuuuuuummm :):):) öldüüüm gülmekten öldüm öldüm

Allah hep güldürsünn yüzümüzü,devamlı üzül üzül nereye kadar dimi canım..

hahaha aklıma geldikçe gülüyorum ben de.. bi de hırslı hırslı söylüyo, ne güzel söylüyoduk provalarda diye, ne de ciddiye alırmış işini tatlım benimm

Ctesi HİÇ dün 32 saniye bugün hala ses yok özledim bitanemiiiiii yaaaaaaa:95::95::95::95:

tatlım o zaman sana bi parca ac sesini dinle
mazaretim var asabiyim dersin kapını dinlemez

tsk ler canimmm
YouTube - MFÖ - Mazeretim Var Asabiyim Ben

dikkatli konus ha bişey yapacağını herşeyini dinler ona göre konus denetle evdekileri snra dha çok sorun olur

haklisinn canimm..ztn ablam usta birligine gectikten sonra gitmek istedigimi falan anlatmis hep anneme
dikkatli davraniyorumm gitmek istesem size bile haber veremiyorum yaa:84:
malum ablam topige giriyor ara sira

haklisinn canimm..ztn ablam usta birligine gectikten sonra gitmek istedigimi falan anlatmis hep anneme
dikkatli davraniyorumm gitmek istesem size bile haber veremiyorum yaa:84:
malum ablam topige giriyor ara sira

başka isimle açkendine cnm nerden bilck ablan

iyi yapmışsın cnm ya kendi hayatnı kurmuş hanfendi o seninkine karışıyo o istediyle evlenmiş sonuçta sana karışmasın hayret valla
en cok zoruma gidende o ya..kendine yasadi ayni seylerii simdi evlendi die herseyimi söyluyor..
gecende tartistikk abla olda herseyimi anlatim cekinmeden dedimm kizdi..
yaninda olunca tepesine cikiyormusumm
ne zmn yanimda oldu cok merak ediyorum..
iste insanlar yasadikalrini cabuk unutuyolar

offff kızlarr offf görümcemle başım derttee ne yapıcm blmıorum nişanlmda askrde die kavga etmek istemıorum kafayı yicem yaaa (
dün kaynanamlara gttim görümcemde geldii ölür gelmezse zatenn patlar sonra nişanlımın amcasının kızı çagrdı gelsene bizede dedi kız tamam dedim snra görümceme dedimki hadi abla gel gidelm biraz oturur kalkarız dedim yok dedi ben eve gidicem batuhanın ödevleri var dedi ii tmm dedm ben cktım evden.bnm arkmdanda nişanlm evi aramş ablası acmş teli denizi versene demş yok evde demş gttiğimi sölemş işte cihanda demş sen neden gtmedn kızla nası gidim evde bir sürü iş var misafr var demş kaltak adi pislk bana ne dio cihana ne dıo yaaa ben ne yapim şmdi bu durumdaaa nişanlmlada konuşamıorum kii bı öglnde aradı bnları söledi 2 sattr patlıcm artkk fitil oldummm :84: dövmek agzıma geleni sölemek istıorum :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…