337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aaaaa.suna bakk yaaa
anlat canim sende nisanlinla konsuunca gidelim dedim böyle söyledi de..kiskanc insalar ne olcakk..bosver takma kafanaa

aaaaa.suna bakk yaaa
anlat canim sende nisanlinla konsuunca gidelim dedim böyle söyledi de..kiskanc insalar ne olcakk..bosver takma kafanaa

yaa delircem salakmı ne yaa beni hala kabullenemedi salak yaaa neden böle yapıo çözemıorummm ben ne yapim bu durumda yaaa k.pederimemi sölesem direk görmcemi mi arasam agzıma geleni saysam offff yaaa

ayyy inanmıyorum yaaa kızım söle deki böle böle oldu de şikayet anlamında değil normal gününü anlatır gibi anlat deki şöyle şöyle oldu gittim ablamda geldi gel dedim de çocuğun ödevleri varmış felan normal gününü anlatırmışsın gibi anlat kendini sıkma canım ya

Canım bundan öncesi varmı bilmiyorum ama öncelikle sinir yapman çok normal ama ilk kez yapıyosa böyle bişey büyütme yaniii sıkmamaya çalış canını sevdiceğine sölesen nolcak zaten seni sizi düşünüyo bide böyle şeler düşünüp iyicene sıkılcak onu üzmemek için şimdilik sessiz kal baktınki büyüyo görümcen için söz duyyosun ozaman anlatırsın ama bence şimdi zamanı değil

gıcığa bak yaaa

söyleni nişanlına. askerde olsun gerçekleri ne olduğunu bilmesi lazım. yoksa habersizce gelr evlendikten sora olanlarda da ilk kez oluyo falan denilir. tatlı dille anlat. sakın görümcene karşı bişiler belli etme. iyi ol. sen iyi oldukça o çıldırır. eltime öyle yapiom kafayı yiyo

kesinlikle haklısın ii ol iice patlar o zaten :):) bence de nişanlın bilsin sonunda sen suçlu çıkma. şikayeet gibi diil gayet gülerek onu aradığından ve öle dediğinden habersizmişsin gibi normal gününü anlatır gibi anlat canım

nişanlına anlat böle böle die manyakmı ya o çekemiyo galiba seni

bu kiskanc insanlari hic anlamiyorumm..insan sevdigini kiskanir hadi normaldirde baskasinin mutlulugunu ne vs kiskanmak hastalik bence....
böyle kiskanc insalari hayatiniza sokmayin kizlar kesinliklee
eger uzaklastiramiyosan arkadasimiz gibi görümce elti falansa eger araniza muhakkak mesafe olsun derim..
Allah olanlarin yardimcisi olsun görümcem yok eltim var ama yabanci
pek gorusmuyoruz ztn samimiligimiz yok

*SeA* kuzummmmmm

Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..

Öpücüklerini düşün hayatım neşen yerine gelsin

wallaa kzlar ilk günden beri bölee herseyde kavga cıkartıo kuaförümden tut kıyafetıme saç rengime kadar karışıo kaynanamı dolduruo nişanlm da artk bizim aramzda kaldı garibim ben alttan aldkça o üstten vuruo ben onu Allaha havale edıorum başkada bişey demıorum nişanlmda dediki gtmıceksn bidaha ben gelene kadar bizimkilerin yanına gtmıceksın deedi bnde tmm aşkm boşwer falan dedim ama varya ben bunların acısı cıkarıcm ondan cok pis cihana dua etsın o kardeşinin tapusu bı alım elime bak görsun o çekecegı var elmdennn pisliğinnn

ay inanmıyorum ne kadar ikiyüzlü yaadenizim anlıyorum sinirlenmekte yerden göğe kadar haklısın ama şu an bence sakın arayıpta bişey deme gider cihana farklı anlatır bişey diil çocuğun siniri bozulur asker asker,gelince söyle ne diceksen bebeğim off muhatap bile olma şu süre içindeyada şöyle diyebilirsin en kötü karşılaşırsanız:abla geçende cihan böyle böyle dedi çok üzüldüm bana ona dediğin gibi deseydin bende gitmezdim anlam veremedim dersin

kim tutarr senii
nisanlin hakli canimmm gitmemen en iyisii arada ara sor bide aramiyo sormuyo gelmiyo demesinn

aynen bak daha okumadan dedim cihan haklı bence hiiç muhatap olma cihan gelene dek hem düğüne ne kaldıki dediğin gibi sonra görür o gününü bırak yaa mutluluğuna bak şok oldum saçına falan nasıl karışıyo fikirmi veriyo eleştiriyomu?

nişanlının bunu demesi çok güzel. o bile yeter.
en azından neyin ne olduğunu biliyo.

kim tutar bizi sen görümce ben elti.
umrumda değil valla geçenlerde kayınvalidemle kayınpederime gittim dedim ki
biz daha sözlüyken bu böyle, dikkat etmesini söyleyin kocalarımız aynı olmıcak dedim.
kıskanıp durmasın çocuğyla kocasyla ilgilensin.
heytt bee dedim kendime sora
sağolsun annemle babamda tamm kızım cahilliğine ver dediler..
amaaannn kıskançlığı bi görr bi görr bi kaşık suda boğarsınnn

valla bakma onlara ne yapacaksan yap kendin onlara kalırsan kara güne kaldın

helall canim vallaaa
bende hic gelemem öyle seyleree yani acik acik konusurum aman agzimizin tadi bozullmasin diyemem yaniii..
onlar icin kötü olursamda olayimm ezdirmeyelim kendimizi gorumceye kaynanaya falann..
kaynanama tabikide saygisizlik yapmam ama uslubunca söylerim yanii

*SeA* kuzummmmmm

Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..

Öpücüklerini düşün hayatım neşen yerine gelsin

warya zaten özlemişim aşkım heryerımde tütüyo hersey tavan yapmş beni kendısıne sardıracakk yemin edıorum varyaaa ama nikaha kadar susuorummm

kız boşver ne takıyorsun çatlasın o valla bazıları görümce değil görümcek mubarek
biz aramızda şaka mahiyetinde takılıyoruz görümcek gelincik diye allahım korusun böyle görümcelerden

warya zaten özlemişim aşkım heryerımde tütüyo hersey tavan yapmş beni kendısıne sardıracakk yemin edıorum varyaaa ama nikaha kadar susuorummm

sabret cnm sıra sana gelince saldır bekle nikaha kadr seviyeli ol bak nişanlın gitme demiş oda biliyo neyişn ne olduğunu aman salla bak evine girincxe kimse umrunda olmuyck yetrki nişanlın senin arkanda olsun

Deniz söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilemem tabi sonuçta ne evliyim ne nişanlı nede sözlü ama tecrübeler vardır Hayırlı İş hayatım o yüzden bence üsteleme yani dayan ne kaldı şurda birbirinizin olmaya sonrasında zaten kafan rahat olcak ailesiyle falan arana sakın sakın sınır koyma şimdi bunun zamanı değil askerin üzülcek yıprancak hem kendinde diyosun değermi o insan için onu orda üzmeye onada anlatma Allahım hepimize herşey için dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…