337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sen gördün benim sacım falan sarıya cnm nymiş o öle butun parayı kuaföre verıomuşum çok süslüymüşüm salak sanki onun cebınden cıkıo parası akşama sana görmcemi göstercem çok crkın şmdi gör sımsıyahtı saçları karamel yaptı utanmasa sarıda yapacak
valla bakma onlara ne yapacaksan yap kendin onlara kalırsan kara güne kaldın
aynen öle cnm nişanlm arasın tkrar konuşucm onla ama gülerek anlatıcm ablasının yaptıgı cahllıgı görsün die
hayattaa ezdrmem kendrmı ama cihan yok giderler askrdeki çocuga farklı seylr anlatrlar anası zaten cahıl kızı ondan cahil cocuk kaçar gelir bide askrlik yanar olan bize olur die susuorum yoksa varyaa sçmştm çarkına

sagolsun nişanlmda ezdrmez beni ama gitmiceksın bidaha ellerine koz vermiceksn dedi bnde tamam aşkım dedim ama çok zinirliydim belli etmedm

sabret cnm sıra sana gelince saldır bekle nikaha kadr seviyeli ol bak nişanlın gitme demiş oda biliyo neyişn ne olduğunu aman salla bak evine girincxe kimse umrunda olmuyck yetrki nişanlın senin arkanda olsun

çok saolun kzlarr dediğinz gibi yapıorum ve şmdilik susuorum yeterki bnm bebeğim üzülmesin ben ona hiç dayanamam okadar cok sevıorumki onu sevgiliğimzden tut nişanlandk yine aynı ablası bi nalet ve bunların hepsini bılıo nişanlm ailesindeki herkes beni sevıo güleryuzlu tatlıdilli bi insan ım normalde ve buyusdende gözü götrmüo herkes filizi takma o hep öle biz alştık dio diğer eltilerim snde alışırsın dio walla dedim ben sizin gibi susmam kardeşinin tapusu aldıktan snra acıcam agzımı yumucm gözümü 5 yıldr susuorum hepsini bi kerede kusucam suratına görück ama şmdilk susuorum kzlarr bölesi daha ii dimi ?

sagolsun nişanlmda ezdrmez beni ama gitmiceksın bidaha ellerine koz vermiceksn dedi bnde tamam aşkım dedim ama çok zinirliydim belli etmedm

canım senin böyle bi nişanlın oldugu sürece hiç kimse sizi üzemez valla :) boşver çatlasın görümcen, konuşsun dursun. sen sinirlenme, umursamaz gözükürsen daha çatlar
ayy ben sinir oldum şimdi tanımam etmem ama

Son düzenleme:

Aynen canım en iyisi şimdilik susmak sonra görür gününü zaten sende sıkıntı yapma kendine askerini düğününü evini onla olcağın günleri düşün

Aynen canım en iyisi şimdilik susmak sonra görür gününü zaten sende sıkıntı yapma kendine askerini düğününü evini onla olcağın günleri düşün

evet kzlar akıl akıldan üstündr size anltmakla ii ettim sabahtan beri sinirdenpatlıcktım walla hani nişanlmla konşablsem oda beni rahatlatrdı ama konuşamıoruz nyseki siz varsnz saolun biriktiriorum burama geldiği zamanda varyaa yeter be yeter die bagrcam suratına ve başlıcam saydrmayaa ama şmdilk sus denizz susss

denizim biliyosun benimde saçım sarı tabiki bakımı var çok doğal bayanız yani sen gerçekten çok güzelsin,bakımlısın resmen kıskançlık var ortada onamı kalmış kuaför paranı eleştirmek,sen varya hiiç takmıcaksınki çatlasın,evlenincede inadına onun yanında dersin ay geçende kuaförde bi bayanla tanıştım fln gibi yani kuaföre gittiğini ima et onu takma böyle böyle siner ve susmasını bilirakşam konuşuruz ayrıntılı ohh kıskananlar çatlasın bebişimmm:13:

çok tşkler cnm iltifat olarak kabul edıorumm o senın güselliğn bebeğim aynen öle yaa saçımı bır ara koyultmayı düşünüodum şmdi inadına dahada sarı yapıcm maaşımı bi alimdeee süslüyüm kokoşum patlasn çatlasın kardeşi beni böle begenıoo hahayttt salak karııı

oohh yerim seni kuzum yaşasın sarı saçlarımızzzz

oohh yerim seni kuzum yaşasın sarı saçlarımızzzz

hahayttt yaşasın sarışın olmak ya ben normaldede sarışınım renkli gözlüyüm yaa sen gördün sadece kendı sacımın üzerine röfle yaptırıorum ve harıka oluo salak kıskanıo benii yaa ondan güselm galiba o yusden olabilrmi kız :80:

ay boşverya üstüne gittikçe kendini bişey sanıyolar aman takma hayatım umrunda olmasın öle yaparsan bişey yapamaz o yokmuş gibi davran

ay boşverya üstüne gittikçe kendini bişey sanıyolar aman takma hayatım umrunda olmasın öle yaparsan bişey yapamaz o yokmuş gibi davran

zaten ben onu takmıorum ya o yusden ne yapacagını bılemıo nasıl çamur atarım dıe ugraşıo ama eline yüzüne bulaştırıo ve kardeşini sogutuo kndısınden komık duruma düşüo salak bana nişanlm kızdı ama amca kızına gttm die değil ablasının eline koz verdım dıe şu salaga koz verme dıo aklı sıra uyanklık yapıo salak dıo bıdaha gtmceksn ben gelene kadar bızımkılere annemi babamı ararsın arada bı konuşursun bittii dedi bnde tamam dedimm işime gelirrr

erkeğim askere gtmş bana postada koyuyooo

akşm olsada arasaa yavruşum yaa bi gülerken görsem rahatlıcm kzlar sıkıntıdan oburluk başladı bnde gelnlkçinin aldıgı ölçüler değişecek bu gidişleee

akşm olsada arasaa yavruşum yaa bi gülerken görsem rahatlıcm kzlar sıkıntıdan oburluk başladı bnde gelnlkçinin aldıgı ölçüler değişecek bu gidişleee

bende sıkıldımya iş yerinde patlıcm acıktım eve gidim atıştırcm ya uykumda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…