sen gördün benim sacım falan sarıya cnm nymiş o öle butun parayı kuaföre verıomuşum çok süslüymüşüm salak sanki onun cebınden cıkıo parası akşama sana görmcemi göstercem çok crkın şmdi gör sımsıyahtı saçları karamel yaptı utanmasa sarıda yapacakaynen bak daha okumadan dedim cihan haklı bence hiiç muhatap olma cihan gelene dek hem düğüne ne kaldıki dediğin gibi sonra görür o gününü bırak yaa mutluluğuna bak şok oldum saçına falan nasıl karışıyo fikirmi veriyo eleştiriyomu?
aynen öle cnm nişanlm arasın tkrar konuşucm onla ama gülerek anlatıcm ablasının yaptıgı cahllıgı görsün dievalla bakma onlara ne yapacaksan yap kendin onlara kalırsan kara güne kaldın
helall canim vallaaa
bende hic gelemem öyle seyleree yani acik acik konusurum aman agzimizin tadi bozullmasin diyemem yaniii..
onlar icin kötü olursamda olayimm ezdirmeyelim kendimizi gorumceye kaynanaya falann..
kaynanama tabikide saygisizlik yapmam ama uslubunca söylerim yanii
kız boşver ne takıyorsun çatlasın ovalla bazıları görümce değil görümcek mubarek
biz aramızda şaka mahiyetinde takılıyoruz görümcek gelincik diye allahım korusun böyle görümcelerden
sabret cnm sıra sana gelince saldır bekle nikaha kadr seviyeli ol bak nişanlın gitme demiş oda biliyo neyişn ne olduğunu aman salla bak evine girincxe kimse umrunda olmuyck yetrki nişanlın senin arkanda olsun
Deniz söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilemem tabi sonuçta ne evliyim ne nişanlı nede sözlü ama tecrübeler vardır Hayırlı İş hayatım o yüzden bence üsteleme yani dayan ne kaldı şurda birbirinizin olmaya sonrasında zaten kafan rahat olcak ailesiyle falan arana sakın sakın sınır koyma şimdi bunun zamanı değil askerin üzülcek yıprancak hem kendinde diyosun değermi o insan için onu orda üzmeye onada anlatma Allahım hepimize herşey için dayanma gücü versin
sagolsun nişanlmda ezdrmez beni ama gitmiceksın bidaha ellerine koz vermiceksn dedi bnde tamam aşkım dedim ama çok zinirliydim belli etmedm
çok saolun kzlarr dediğinz gibi yapıorum ve şmdilik susuorum yeterki bnm bebeğim üzülmesin ben ona hiç dayanamam okadar cok sevıorumki onu sevgiliğimzden tut nişanlandk yine aynı ablası bi nalet ve bunların hepsini bılıo nişanlm ailesindeki herkes beni sevıo güleryuzlu tatlıdilli bi insan ım normalde ve buyusdende gözü götrmüo herkes filizi takma o hep öle biz alştık dio diğer eltilerim snde alışırsın diowalla dedim ben sizin gibi susmam kardeşinin tapusu aldıktan snra acıcam agzımı yumucm gözümü 5 yıldr susuorum hepsini bi kerede kusucam suratına görück ama şmdilk susuorum kzlarr bölesi daha ii dimi ?
canım senin böyle bi nişanlın oldugu sürece hiç kimse sizi üzemez valla :) boşver çatlasın görümcen, konuşsun dursun. sen sinirlenme, umursamaz gözükürsen daha çatlar
ayy ben sinir oldum şimdi tanımam etmem ama
Aynen canım en iyisi şimdilik susmak sonra görür gününü zaten sende sıkıntı yapma kendine askerini düğününü evini onla olcağın günleri düşün
denizim biliyosun benimde saçım sarı tabiki bakımı var çok doğal bayanız yani sen gerçekten çok güzelsin,bakımlısın resmen kıskançlık var ortada onamı kalmış kuaför paranı eleştirmek,sen varya hiiç takmıcaksınki çatlasın,evlenincede inadına onun yanında dersin ay geçende kuaförde bi bayanla tanıştım fln gibi yani kuaföre gittiğini ima et onu takma böyle böyle siner ve susmasını bilirakşam konuşuruz ayrıntılı ohh kıskananlar çatlasın bebişimmm:13:
çok tşkler cnm iltifat olarak kabul edıorummo senın güselliğn bebeğim aynen öle yaa saçımı bır ara koyultmayı düşünüodum şmdi inadına dahada sarı yapıcm maaşımı bi alimdeee süslüyüm kokoşum patlasn çatlasın kardeşi beni böle begenıoo hahayttt salak karııı
oohh yerim seni kuzum yaşasın sarı saçlarımızzzz
hahayttt yaşasın sarışın olmak ya ben normaldede sarışınım renkli gözlüyüm yaa sen gördün sadece kendı sacımın üzerine röfle yaptırıorum ve harıka oluo salak kıskanıo benii yaa ondan güselm galiba o yusden olabilrmi kız :80:
ay boşverya üstüne gittikçe kendini bişey sanıyolar aman takma hayatım umrunda olmasın öle yaparsan bişey yapamaz o yokmuş gibi davran
ay boşverya üstüne gittikçe kendini bişey sanıyolar aman takma hayatım umrunda olmasın öle yaparsan bişey yapamaz o yokmuş gibi davran
aynen ya ne takıyorsun görümce değil gÖRÜMCEK o
Özledim aşkımıııı çokkkkk özledimmmmmmmm
bende çok özledim bitanemi off geçsin şu vakit gelsin 17 mayıs sesini duymadım bugün ama akşamı bekliyorum cnm seninki aradımı
akşm olsada arasaa yavruşum yaa bi gülerken görsem rahatlıcm kzlar sıkıntıdan oburluk başladı bnde gelnlkçinin aldıgı ölçüler değişecek bu gidişleee
bende çok özledim bitanemi off geçsin şu vakit gelsin 17 mayıs sesini duymadım bugün ama akşamı bekliyorum cnm seninki aradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?