bende çok özledim bitanemi off geçsin şu vakit gelsin 17 mayıs sesini duymadım bugün ama akşamı bekliyorum cnm seninki aradımı
senn askerin nerde canım
istanbul tatlım cumartesi pazar aradı ama bugün aramadı akşamı bekliyorum
hahayttt yaşasın sarışın olmak ya ben normaldede sarışınım renkli gözlüyüm yaa sen gördün sadece kendı sacımın üzerine röfle yaptırıorum ve harıka oluo salak kıskanıo benii yaa ondan güselm galiba o yusden olabilrmi kız :80:
istanbul olması için neler vermezdim
Kızlaaaar 335lerin sayfasına baktımda biraz 20lere düşmüşler ah nasıl özendim içim gitti ve kıskandım birazda
Bendeeeee
20 mi WaooooooWWWWWWW :84::84::84::84:
Darısı başımıza inşallahhhhhhhh
senin neresi tatlım:)
olabilirmi de sorumu hayatım tabiikide ondankompleksli insanlar kendini beğenen ve güzel olduğunun farkında olup şükreden bakımlı hatunları kıskanırlar bence,işte bu noktada özgüvenin hazır tavanlardayken,iyice süslenip,hiiç onu takmadan keyfine bakıcaksınki dahada çatlasın ve hasetliğiyle kalıp susuversiin allah nazardan korusun senide denizim
ben dee
darısı başımıza yaaaa20 mi WaooooooWWWWWWW :84::84::84::84:
Darısı başımıza inşallahhhhhhhh
Mardinde canm mardinde taa istanbullardan mardine gitti aşkımmm,mardinden nefret ediorum artık
bende istanbulda olmak isterdim aşkımın yanında ama olmadı inş. 17 mayısta hep yanımda olck ayırmıcam yanımda
slm kızlar nasılsınız??sayfa açıktı bütün gün ama bi yazamadım :) aşkm da aramadı yaa
ben dee
OOOOOfffffffff benim bebeğimde hala hala valla bugünde aramazsa yarında ben nete girmezsem bilinki çıldırdım kızlar:95::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?