337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende çok özledim bitanemi off geçsin şu vakit gelsin 17 mayıs sesini duymadım bugün ama akşamı bekliyorum cnm seninki aradımı

Hayır cnm aramadı bende akşamı bekliyorum benim kuzumun ayağı kırıktı cnm o yüzden yazıcı yapmışlardı aradığında diyodu eğitime çıkanlar uyudu diye yeni komutan gelmiş vicdansız banane kırıksa kırık çıkcaksın demiş bi tek bi çocuk varmış ayagı platinli onu çıkarmamış diğer herkes gitmiş sanırım oda eğitimden yorulup uyuyup kalıyo aşkımmmmm kıyamammmmmmmmm:97::97:

olabilirmi de sorumu hayatım tabiikide ondankompleksli insanlar kendini beğenen ve güzel olduğunun farkında olup şükreden bakımlı hatunları kıskanırlar bence,işte bu noktada özgüvenin hazır tavanlardayken,iyice süslenip,hiiç onu takmadan keyfine bakıcaksınki dahada çatlasın ve hasetliğiyle kalıp susuversiinallah nazardan korusun senide denizim

Kızlaaaar 335lerin sayfasına baktımda biraz 20lere düşmüşler ah nasıl özendim içim gitti ve kıskandım birazda

saol bebeğim yerim senın hokkaa burnunuu doğuştan estetkli burnunu yavrum benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…