bende istanbulda olmak isterdim aşkımın yanında ama olmadı inş. 17 mayısta hep yanımda olck ayırmıcam yanımda
darısı başımıza yaaaa
ay öle deme kız bnmki mardinli ama dogubeyaztta askerde
Bizimkiler şehirlerini citl'in aşkının yeriyle değiştirsinler
OOOOOfffffffff benim bebeğimde hala hala valla bugünde aramazsa yarında ben nete girmezsem bilinki çıldırdım kızlar:95::84:
ben o zaman da olamıcam yanında,istanbulda oturmuyo çünkü
OOOOOfffffffff benim bebeğimde hala hala valla bugünde aramazsa yarında ben nete girmezsem bilinki çıldırdım kızlar:95::84:
bi umutla bekliyorum ustada belki istanbula düşer, imkansız ama olsun imkansızın peşindeyim ben
bi umutla bekliyorum ustada belki istanbula düşer, imkansız ama olsun imkansızın peşindeyim ben
Ay canm kıyamam yaa olsun ama gene gidersin yanına üzülme
Bide derlerki doğu kütüklüleri doğuya vermiolar diye al işte bi tezat örnek daha
benmki aynı yerde kalckmış ya valla uff uff doğu değil allahtan buna şükür
çok zor canım o gelir ancak öle görebilirm ne zaman gelebilir onu da bilmiyorum
umutsuz vakayım canım ben ya
Olsun tatlım birbirmize nasılsa ölede bölede kavuşucaz ömür boyu yanlarımızda olucaklar önemli olan o
wallaa öle bişi yokmş anladık yanii hiç aklımzdan geçmezdi yaaa oraya gideceği ne hayaller kuruoduk yemin törenine gtcektim aşkma profiterol yapıp götürecektm ama agrıya gitmemizi istemio biletlerimizi bile ayırtmştk ta iptal ettrdii yaaagel mayıs geeeeeeeelllllll
kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi
rahatları yerinde olsun da başka bişey istemiyorum :) şükretmek lazım gerçekten halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?