337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

OOOOOfffffffff benim bebeğimde hala hala valla bugünde aramazsa yarında ben nete girmezsem bilinki çıldırdım kızlar :95::84:

bende bende arıyorum ulaşamıyorum nerede haberim bile yok bugunde haber alamazsam bağladım zaten psikopata :84::84::84:

Aşkları aramayan bayanlar üzülmeyin ararlar şekerler yoğundurlar vakit bulamamışlardır

Bide derlerki doğu kütüklüleri doğuya vermiolar diye al işte bi tezat örnek daha

wallaa öle bişi yokmş anladık yanii hiç aklımzdan geçmezdi yaaa oraya gideceği ne hayaller kuruoduk yemin törenine gtcektim aşkma profiterol yapıp götürecektm ama agrıya gitmemizi istemio biletlerimizi bile ayırtmştk ta iptal ettrdii yaaa gel mayıs geeeeeeeelllllll

kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi

Doğu-Batı Uzak-Yakın farketmez benden ayrımı ayrıııııııııııııııııııııııııııııııı :84::84:
Özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

40 yıl düşünsem mardin aklımın ucundan geçmezdi bide akrabalardan herkes tarkya bölgesinde yapmış babası kütahyada fln bizde hep umutlanıoduk kesin yakın yer çıkıcak diye ama gecenin 12sinde sayfayı bi açtık bölee kaldık ben bide salak gibi F5 yaptım 3 4 kere yanlıştır die ay allahım yaa ikimizinde zaten bi dileği var önümzdeki sene 12 ararlıkta geceye kadar yannda olucam o günü aşkımla beraber gülerek hatrlycaz inşallaaah :97::97:

kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi

ayyy en çok korktuğum şey yaa
ben onun annesinden korkuyorum, o da benim annemden
tanısanlar varsa anlatsın gerçekten bize de tecrübe olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…