337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi

Ben 2007nin kasım ayında tanışdım tatlım yani 4 ay olmuştu daha başlayalı acayip heyecanlı bi gündü dizlerim titriyodu ve küçüktüm aslında ya 18 yaşındaydım eve giittim oturmaya çok sıcak karşılamıştı kayınvalidem babasıylada 2 ay sonra tanıştım dedesinin vefatında o gün bugündür pek frekanslarımız uyuşmadı malesef babsıyla ama annesini çok seviyorum ailelerimizde bu sene temmuzda tanıştılar eylüldede istemeyle söz oldu biraz ayrıntılı oldu benimki

kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi

Ben tanıştım ailesiyle aşkımcım ilk tanıştırmak istedini söledi yaaa olmaz falan dedim aman bi surat bi surat sonra duygusala bağladı neden dedi yoksa istemiyomusunlar falan gözleri doldu duygusal erkekimin tamam dedim gidelim anneler gününü seçtim hem manalı olsun hemde çok resmi bi tanışma olmasın diye yani sırf bana özel bi gün olmasın dedim hediye aldık aşkım gitmeden uyardı beni çok soru sorar çok konuşur falan diye amannnn Allahım bide gittikki kadında ses yok beni ailemi sordu anlattım bişeler hazırladı yedik falan işte yardım ettim bi muhabbet bi muhabbet Evlerinden çıktımızda sen bu kadına lafmı ediyosun yaaaa dedim çok şeker bi insan oda beni sevmiş aldım haberini saçlarıma bayılmış belime kadardı gittigimizde Allahım nazardan korusun çok anlayışlı ve çok nasıl denir yawwww ince düşünceli bi kadın çok seviyo beni hissediyorum bende onu çokkkk seviyorummmm

ayyy en çok korktuğum şey yaa
ben onun annesinden korkuyorum, o da benim annemden
tanısanlar varsa anlatsın gerçekten bize de tecrübe olur

ay cnm korkma cnm sıkıldı yazım dedim ben gittim hayatım çok güzel karşıladılar beni o kdr sevdilerki neler hazırlamışlar ilk başta ne kdr çekindim sonra alıştım ama olsun utandım baya annesi sarıldı ben giderken yemni patik hediye hazırlamış sonra aşkıma demişler çok beğendik die süperdi benmki ara sıra telefonda konusyorum

Bi tavsiye annenizle aşkınızı tanıştırmadıysanız eğer kesinlikle dışarıda tanıştırın heyecan biraz geçioo kalabalıkda fln konu konuyu açıoo,aşkımın elleri titriodu çayı içememişti ama sonra bi alıştı tabii ohoo

herkes tanışmış ya ne güzel en zor kısmı atlatılmış
beni istemediğini düşünüyorum da o yuzden korkuyorum tatlımm, çekinirim bi de ben ne bilim ablasına facebooktan mesaj atmıştım bi kere utana sıkıla, ne yazcam diye düşündüm 10 saat

Amannnn canm öle düşünceler çok normal ben hala evlerine giderken kalbim yerinden çıkıyo konuşurken 10dk da cvp veriyorum ölç tart konuş hesabıııı yanlış anlarmı anlamazmı diye sıkıntı yapma bunları kendine çok tatlı heyecanlar bunlar

evet evet dışarda tanışsınlar, baba sonra tanışsın

Tanışmadığın için öle gelio sana canm bak sana bi sıcak davransınlar kendi kızları gibi benimsediklerini göstersinler sonra herşey çok güzel oluo

valla bende demiştim tepki filan verirler çok süpeerdi
hiçbişey olmadı gayet güzeldi çöok hazırlanmışlar yemekleri börekleri süperdi kaynanacığımın gayet sıcaktı aşkımda şaştı kaldı

evet evet dışarda tanışsınlar, baba sonra tanışsın

Aynen öle benm babam çok uyumlu insan annem biraz zordur ondan ilk annemle tanıştırdım çünkü onun düşüncesi çok önemliydi yani ağzından çıkıcak tek olumsuz kelime belkide ilişkimizi bitirmemize sebep olucaktı ben öle biraz geri kafalıyım bu konularda ailem onaylamasaydı olmazdı

Tanışmadığın için öle gelio sana canm bak sana bi sıcak davransınlar kendi kızları gibi benimsediklerini göstersinler sonra herşey çok güzel oluo

ah kızlar biz ayrı şehirlerde oldugumuz için annesi istemiyo, istanbula beni görmeye gelince bile nerde kaldın ne zaman geliyosun der devamlı. alıcam oglunu kaçırcam buralara artık yettiiiii

kalkıp yardım etmek de lazım dimi şimdi, ay hiç beceremem ben ya, kendi evimize misafir gelince bile dogru dürüst yapamam bişey annem yapar herseyi.bi de orda becerikli görünmek lazım

kalkıp yardım etmek de lazım dimi şimdi, ay hiç beceremem ben ya, kendi evimize misafir gelince bile dogru dürüst yapamam bişey annem yapar herseyi.bi de orda becerikli görünmek lazım

ben yardım ettimcnm evde alışkınım böyle şeylere hiç sıkıntı yaşamadım

aileler onaylamazsa çok zor bu işler gerçekten, allah öyle bi durum yaşatmasın kimseye..
babamla çok iyi anlaşır ya çok benziyolar birbirlerine ama annem yok mu annem bişey bulur kesin

Maşş hepimizee darısı tanışmayan burdaki şekerlerin başınaa

Ayy bende öleyim ama sevmiyorum bu huyumu çünkü herşeyi çok takıyorum ve laf diyen aile olunca tabi başka oluyo bende inanırım hani aile rızası olmadan olunca olmaz diyenlere falan korkuyorum annem bişey diycek kulp takcak diye gerçi şimdiden var bi KULP ODA İŞSİZ OLMASI bi tanışsınlarda bakalım hayırlısııııı:97::97:

ben yardım ettimcnm evde alışkınım böyle şeylere hiç sıkıntı yaşamadım

bildiğin beceriksizim ben ya kuzeniyle tanıstırdı beni, yemege davet etti, neyse yemek hazırlıyo ben bi güzel oturuyorum dediki sor istersen belki yardıma ihtiyacı vardır benim aklıma gelmedi onun geldi benden daha becerikli valla.

Son düzenleme:

yok ya bende evde alışkınımyemek bilmem herşey yani yaparım pasta çörek alıştım evlenincede zorluk çekmicem galiba

Sıkma canını tatlım askerden gelsin iş bulucak zaten ozamanda tek sorun oysa ortadan kalkıcak güzel heyecanlar telaşlar ama yavaş yavaş doyasıya yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…