kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi
kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi
ayyy en çok korktuğum şey yaa
ben onun annesinden korkuyorum, o da benim annemden
tanısanlar varsa anlatsın gerçekten bize de tecrübe olur
ay cnm korkma cnm sıkıldı yazım dedim ben gittim hayatım çok güzel karşıladılar beni o kdr sevdilerki neler hazırlamışlar ilk başta ne kdr çekindim sonra alıştım ama olsun utandım baya annesi sarıldı ben giderken yemni patik hediye hazırlamış sonra aşkıma demişler çok beğendik die süperdi benmki ara sıra telefonda konusyorum
herkes tanışmış ya ne güzel en zor kısmı atlatılmış
beni istemediğini düşünüyorum da o yuzden korkuyorum tatlımm, çekinirim bi de ben ne bilim ablasına facebooktan mesaj atmıştım bi kere utana sıkıla, ne yazcam diye düşündüm 10 saat
Bi tavsiye annenizle aşkınızı tanıştırmadıysanız eğer kesinlikle dışarıda tanıştırın heyecan biraz geçioo kalabalıkda fln konu konuyu açıoo,aşkımın elleri titriodu çayı içememiştiama sonra bi alıştı tabii ohoo
beni istemediğini düşünüyorum da o yuzden korkuyorum tatlımm, çekinirim bi de ben ne bilim ablasına facebooktan mesaj atmıştım bi kere utana sıkıla, ne yazcam diye düşündüm 10 saat
evet evet dışarda tanışsınlar, baba sonra tanışsın
Amannnn canm öle düşünceler çok normal ben hala evlerine giderken kalbim yerinden çıkıyo konuşurken 10dk da cvp veriyorum ölç tart konuş hesabıııı yanlış anlarmı anlamazmı diye sıkıntı yapma bunları kendine çok tatlı heyecanlar bunlar
Tanışmadığın için öle gelio sana canm bak sana bi sıcak davransınlar kendi kızları gibi benimsediklerini göstersinler sonra herşey çok güzel oluo
ah kızlar biz ayrı şehirlerde oldugumuz için annesi istemiyo, istanbula beni görmeye gelince bile nerde kaldın ne zaman geliyosun der devamlı. alıcam oglunu kaçırcam buralara artık yettiiiii
valla bende demiştim tepki filan verirler çok süpeerdi
hiçbişey olmadı gayet güzeldi çöok hazırlanmışlar yemekleri börekleri süperdi kaynanacığımın gayet sıcaktı aşkımda şaştı kaldı
kalkıp yardım etmek de lazım dimi şimdi, ay hiç beceremem ben ya, kendi evimize misafir gelince bile dogru dürüst yapamam bişey annem yapar herseyi.bi de orda becerikli görünmek lazım
Aynen öle benm babam çok uyumlu insan annem biraz zordur ondan ilk annemle tanıştırdım çünkü onun düşüncesi çok önemliydi yani ağzından çıkıcak tek olumsuz kelime belkide ilişkimizi bitirmemize sebep olucaktı ben öle biraz geri kafalıyım bu konulardaailem onaylamasaydı olmazdı
valla bende demiştim tepki filan verirler çok süpeerdi
hiçbişey olmadı gayet güzeldi çöok hazırlanmışlar yemekleri börekleri süperdi kaynanacığımın gayet sıcaktı aşkımda şaştı kaldı
Aynen öle benm babam çok uyumlu insan annem biraz zordur ondan ilk annemle tanıştırdım çünkü onun düşüncesi çok önemliydi yani ağzından çıkıcak tek olumsuz kelime belkide ilişkimizi bitirmemize sebep olucaktı ben öle biraz geri kafalıyım bu konulardaailem onaylamasaydı olmazdı
ben yardım ettimcnm evde alışkınım böyle şeylere hiç sıkıntı yaşamadım
bildiğin beceriksizim ben yakuzeniyle tanıstırdı beni, yemege davet etti, neyse yemek hazırlıyo ben bi güzel oturuyorum dediki sor istersen belki yardıma ihtiyacı vardır benim aklıma gelmedi onun geldi benden daha becerikli valla.
Ayy bende öleyim ama sevmiyorum bu huyumu çünkü herşeyi çok takıyorum ve laf diyen aile olunca tabi başka oluyo bende inanırım hani aile rızası olmadan olunca olmaz diyenlere falan korkuyorum annem bişey diycek kulp takcak diye gerçi şimdiden var bi KULP ODA İŞSİZ OLMASIbi tanışsınlarda bakalım hayırlısııııı:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?