yok ya bende evde alışkınımyemek bilmem herşey yani yaparım pasta çörek alıştım evlenincede zorluk çekmicem galiba
Sıkma canını tatlım askerden gelsin iş bulucak zaten ozamanda tek sorun oysa ortadan kalkıcakgüzel heyecanlar telaşlar ama yavaş yavaş doyasıya yaşayın
ayyy en çok korktuğum şey yaa
ben onun annesinden korkuyorum, o da benim annemden
tanısanlar varsa anlatsın gerçekten bize de tecrübe olur
maşallah sana maşallah
bana da senden bişeyler bulaşsın, aç kalıcaz yoksa ilerde
aileler onaylamazsa çok zor bu işler gerçekten, allah öyle bi durum yaşatmasın kimseye..
babamla çok iyi anlaşır ya çok benziyolar birbirlerine ama annem yok mu annem bişey bulur kesin
Canım zaten planım iyi bi iş bulsun tanıştırmak sonra istedikleri kadar tanısınlar aşkımı tamam dedikleri an ailesi gelir tanışmaya sonra onlarla kaynaşırlar isteme nişan düğün inşallahhhhhh hayali bile süper
aman kzlar abartmayın wallaa söz nişan olduktan snra kızıcaksınz kndınıze keşke tanşmasaydım die onlrdan normal insanlar sonuçta boşwerinn sallayın gtsiinn al ben nişanlıyım hiçte sevmıorum ailesini nişanlımın cnkü cok farklıyızz onlar dogulu ben batılı tam zıtız tabi ama nişanlm dogma buyume istanbul ve sırf onun için katlanıorum hoş bana görümcemin dışında kmse kötü davranmıo el üstünde tutuolar ama yınede ısınamadım bi türlüü
alışırsınız annem hastanefe filan yattığı için ameliyat filan oldu ozmnlar alıştım hayatım artık basit geliyo insan zor görmeyince olmuyo
Ben çıktım kızlar Allaha Emanet Olun aşkım aramazsa yarın hastaneye yatırılırım beni göremezseniz merak etmeyin:84::84: iyi akşamlar
Benim annemde ablamda çok zorluklar çıkardı bayağ hemde zavallı eniştem 3 kere istemeye geldi bu en azı yani düşün herkes dioduki sende kim bilir neler yapıcak diye beşiktaşda cafede tanıştırdım ve dönüşte biz aşkımla döndük annem tekrar işe ortaköye bizim cafeye geri döndü yoldayken aradı beni çaktırma ama aferin benm kzııma çok beyefendi ii çocuk dedi teli kapattı bizde bi sevinçhemen ablamı aradım inanamadı
Ben çıktım kızlar Allaha Emanet Olun aşkım aramazsa yarın hastaneye yatırılırım beni göremezseniz merak etmeyin:84::84: iyi akşamlar
ayy ne güzel olmuş ya
darışı başıma
Amiiiin,şimdide en ufak bişeyde onu koruoo üzme oğlumu dio
ooo senin pabucun dama atılmış canım ya
ayyy en çok korktuğum şey yaa
ben onun annesinden korkuyorum, o da benim annemden
tanısanlar varsa anlatsın gerçekten bize de tecrübe olur
kızlar kimler kaynanlarıyla aileleriyle tanıştı ilk tanışmada neler yaşadınız anlatırmısnıznasıl karşıladılar sizi
anlatıyorum özetle:ilk ben onun ailesiyle tanıştım aşırı sıcak karşıladılar hatta kayınvalidem daha kapıdan girerken bana sarıldı canım kızım hayırlısı olsun inşallah dediaynı şekilde diğer aile üyeleride öyle ablası olsun eniştesi olsun şaşırmışlar nasıl böyle kanımız kaynadı hayran kaldık bayıldık diyee
Sıra geldi benimkilere,onlarda aynı şekilde aşkım içeri girdiğinde kıpkırmızı olmuştu heycandan bir elinde çiçek bir elinde çikolata falan ilk geldi babam işteydi gündüzden geldi herkes çok sıcak karşıladı daha sonra babam geldi işten işte oda aynı şekilde hoşgeldin canım nasılsın gel rahat ol dedi öyle gülüşmelerle tatlılıkla geçti çok şükürr
bizim aileler esprili,anlayışlı insanlar çok şükür ama yinede allah böyle daim etsin inşallaaah
ayy ben görümcemle ve kayınvalidemle kuzenimin düğününde tanıştım.kuzenim benimkine davetiye göndermişti.onlar da gelmişler hem tanışırız falan diye.benim haberim yoktu şok olmuştum bide saçlar yapılı abiye kıyafetler falano günden beri hep konuşuruz görüşürüz dışarıda falan
anlatıyorum özetle:ilk ben onun ailesiyle tanıştım aşırı sıcak karşıladılar hatta kayınvalidem daha kapıdan girerken bana sarıldı canım kızım hayırlısı olsun inşallah dediaynı şekilde diğer aile üyeleride öyle ablası olsun eniştesi olsun şaşırmışlar nasıl böyle kanımız kaynadı hayran kaldık bayıldık diyee
Sıra geldi benimkilere,onlarda aynı şekilde aşkım içeri girdiğinde kıpkırmızı olmuştu heycandan bir elinde çiçek bir elinde çikolata falan ilk geldi babam işteydi gündüzden geldi herkes çok sıcak karşıladı daha sonra babam geldi işten işte oda aynı şekilde hoşgeldin canım nasılsın gel rahat ol dedi öyle gülüşmelerle tatlılıkla geçti çok şükürr
bizim aileler esprili,anlayışlı insanlar çok şükür ama yinede allah böyle daim etsin inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?