337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sürprize bak, iyi ki kalbine inmedi
ben de seneye yazın ablasının düğününe davetliyim eger gidebilirsem tabi, ama ölürüm heyecandan ya düğün müğün sevmem ben, adetlerini bilmem

ay o anı unutamam hayatımda yaa bide geldiler oyun oynuodum ilk öle gördüler beni ama çok sıcaklar askere gittikten sonra da her gün konuşuruz

inşallah :)
ne güzel geçmiş valla, mutlu mutlu geçmiş hepp

çok şükür canımama heycandan ölüyodum resmen dizlerim titriyodu elimde beyaz çiçekler falanheycandan annesiyle sarıldıktan sonra içeriye topuklu ayakkabılarla dalmıştım,5 dakka sonra aa kola yok ben gidip aliyim dedi aşkım ben bide kaldımmı tekneyseki rahatladım iyi insanlar oluncakızlar pozitif düşünün herşey güzel olucak,hepimizin ilerde sorun yaşayıp yaşamayacağını allah bilir,ama mümkün olduğunca pozitif olup yuvamıza kocamıza bakalımhh kcam dedim allah söylettiii

haha çok tatlısın ya
herkes tanışmış kıskandım ben de tanışcam en kısa süredee

bugün zaman çok çabuk geçti sayenizde kızlar, herkese iyi akşamlar
gece gelirim ben yine görüşürüzzz

mesaj gec geliyo ama okuyunca bu aklima geldi

Kaynana Çaydanlik Gibidir, Fokur, Fokur Kaynar
Gelin Demlik Gibidir, Sinsi , Sinsi Demlenir
OĞlan Bardak Gibidir, Bir Gelin Doldurur, Bir De Kaynana
Görümce Çay KaŞIĞI Gibidir, Arada Bir Gelir Ortaligi Karistirir
Çocuk Şeker Gibidir, OrtalIĞI Tatlandirir
Kayinpederde Çay TabaĞI Gibidir, Okkalica Oturur

bunu da bana abim yeni evlenince demislerdi, yengemi ilk baslarda hic cekemiyodum...
yani bosver gecsin, zamanla o da kabullenmek zorunda, ki benim abim ben ne dersem diyim beni aldirmazdi bile, gözü sadece karisini görüyo sende takma

kesinlikle piyadecilere laf yok
bitli piyademi çok özledim çokkkkk

Arkadaşlar piyadelere laf atmadık, sadece belirli asker gruplarında ağızdan ağıza değişen mani versiyonlarını söyledik işte sizinkiler için de komutanları öyle anlatmıştır, mutlu ediyorlar işte kendilerini böyle komik şeylerle

tam 46 dakika konuştum sevgilimle:)
uçuyorum biri beni indirsin

senin adına çok sevindim canım. ben sesini duymadım ama yarım saat nette görüştük
tabi yarısını azar yiyerek geçirdim merak edip arayınca bilmediğin yeri neden arıyorsun arama bi daha falan dedi sanki santraldekiler yitecekler beni.
butun askerlere bu kıskançlık aynı şekilde etki ediyor

tam 46 dakika konuştum sevgilimle:)
uçuyorum biri beni indirsin

gözün aydın canım benim aşkımla normal hayatta 46dk.konuşsam abartısız düşer bayılır hayatta konuşma çekemezee diyorum biz tanıştığımızda saatlerce konuşuyoduk zor dayanıyodum seni tavlamak için diyo

bizde telefon hiç kapanmazdı :) neyse buna şükür

aa nette nasıl görüşebiliyosn??

aynen izde öyleyiz normalde bile o kadar konuşamayız gerçi şimdide değişen bişi olmadı dün hiç aramadı bugünde bu saate kadar aramadı bu saatten sonrada aramaz.belki yarın ararda maksimum 3 dk konuşuruz ben bu adamın nesine böle aşıksam şaşırdım kaldım:44:

merhaba herkese, sabahtan beri takip ediyorum ama işyerinde yazamıyorum engelleniyor,
internetten takvim yaptırmayı düşünenenlere, ben askere gitmeden önce excelde kendim yaptım, en altına da küçücük 2 tane resmimizi koyup çıktısını aldım, bir kısmının görüntüsünü paylaşmaya çalışacağım, a4 kağıdının diklemesine 4te 1 kada, katlayıp cüzdanına koyduk, rahatça kullanıyormuş, eğer beğenen, isteyen olursa exceli atarım altına kendi fotograflarınızı koyup çıktı alırsınız :)

bizimkiler bugün nişan almaya başlayacaklardı, yarından sonrada hedefe atış yapacaklarmış... hepsine kolay gelsin...

canım merhaba bu şafak takvimi bende yapmak istiyorum excel de nasıl hazırladın canım takvimi kopyala yapıştırmı yaptın canım

kızlar ne haber askerlerden? kimse yazmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…