sürprize bak, iyi ki kalbine inmedi
ben de seneye yazın ablasının düğününe davetliyim eger gidebilirsem tabi, ama ölürüm heyecandan ya düğün müğün sevmem ben, adetlerini bilmem
inşallah :)
ne güzel geçmiş valla, mutlu mutlu geçmiş hepp
çok şükür canımama heycandan ölüyodum resmen dizlerim titriyodu elimde beyaz çiçekler falan heycandan annesiyle sarıldıktan sonra içeriye topuklu ayakkabılarla dalmıştım,5 dakka sonra aa kola yok ben gidip aliyim dedi aşkım ben bide kaldımmı tek neyseki rahatladım iyi insanlar olunca kızlar pozitif düşünün herşey güzel olucak,hepimizin ilerde sorun yaşayıp yaşamayacağını allah bilir,ama mümkün olduğunca pozitif olup yuvamıza kocamıza bakalım hh kcam dedim allah söylettiii
offff kızlarr offf görümcemle başım derttee ne yapıcm blmıorum nişanlmda askrde die kavga etmek istemıorum kafayı yicem yaaa(
dün kaynanamlara gttim görümcemde geldii ölür gelmezse zatenn patlar sonra nişanlımın amcasının kızı çagrdı gelsene bizede dedi kız tamam dedim snra görümceme dedimki hadi abla gel gidelm biraz oturur kalkarız dedim yok dedi ben eve gidicem batuhanın ödevleri var dedi ii tmm dedm ben cktım evden.bnm arkmdanda nişanlm evi aramş ablası acmş teli denizi versene demş yok evde demş gttiğimi sölemş işte cihanda demş sen neden gtmedn kızla nası gidim evde bir sürü iş var misafr var demş kaltak adi pislk bana ne dio cihana ne dıo yaaa ben ne yapim şmdi bu durumdaaa nişanlmlada konuşamıorum kii bı öglnde aradı bnları söledi 2 sattr patlıcm artkk fitil oldummm :84: dövmek agzıma geleni sölemek istıorum :84:
kesinlikle piyadecilere laf yok
bitli piyademi çok özledim çokkkkk
tam 46 dakika konuştum sevgilimle:)
uçuyorum biri beni indirsin
gözün aydın canım benim aşkımla normal hayatta 46dk.konuşsam abartısız düşer bayılır hayatta konuşma çekemezee diyorum biz tanıştığımızda saatlerce konuşuyoduk zor dayanıyodum seni tavlamak için diyo
senin adına çok sevindim canım. ben sesini duymadım ama yarım saat nette görüştük
tabi yarısını azar yiyerek geçirdim merak edip arayınca bilmediğin yeri neden arıyorsun arama bi daha falan dedi sanki santraldekiler yitecekler beni.
butun askerlere bu kıskançlık aynı şekilde etki ediyor
gözün aydın canım benim aşkımla normal hayatta 46dk.konuşsam abartısız düşer bayılır hayatta konuşma çekemezee diyorum biz tanıştığımızda saatlerce konuşuyoduk zor dayanıyodum seni tavlamak için diyo
aa nette nasıl görüşebiliyosn??
sanırım askeriyede kafe gibi bi yer var canım bende tam olarak bilmiyorum konuscam diye onları sormak hiç aklıma gelmiyo
merhaba herkese, sabahtan beri takip ediyorum ama işyerinde yazamıyorum engelleniyor,
internetten takvim yaptırmayı düşünenenlere, ben askere gitmeden önce excelde kendim yaptım, en altına da küçücük 2 tane resmimizi koyup çıktısını aldım, bir kısmının görüntüsünü paylaşmaya çalışacağım, a4 kağıdının diklemesine 4te 1 kada, katlayıp cüzdanına koyduk, rahatça kullanıyormuş, eğer beğenen, isteyen olursa exceli atarım altına kendi fotograflarınızı koyup çıktı alırsınız :)
bizimkiler bugün nişan almaya başlayacaklardı, yarından sonrada hedefe atış yapacaklarmış... hepsine kolay gelsin...Eki Görüntüle 119892
canım merhaba bu şafak takvimi bende yapmak istiyorum excel de nasıl hazırladın canım takvimi kopyala yapıştırmı yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?