kızlar ne haber askerlerden? kimse yazmıyor...
kızlar ne haber askerlerden? kimse yazmıyor...
Mrb hoşgeldin,Nisan celbinde mi gidicek kısa dönem mi yani? Eğer öyleyse tadını çıkarın şimdiden üzülmeyin ki zaten üzülücek çook zamanınız olucak askerdeyken
merhaba herkese, sabahtan beri takip ediyorum ama işyerinde yazamıyorum engelleniyor,
internetten takvim yaptırmayı düşünenenlere, ben askere gitmeden önce excelde kendim yaptım, en altına da küçücük 2 tane resmimizi koyup çıktısını aldım, bir kısmının görüntüsünü paylaşmaya çalışacağım, a4 kağıdının diklemesine 4te 1 kada, katlayıp cüzdanına koyduk, rahatça kullanıyormuş, eğer beğenen, isteyen olursa exceli atarım altına kendi fotograflarınızı koyup çıktı alırsınız :)
bizimkiler bugün nişan almaya başlayacaklardı, yarından sonrada hedefe atış yapacaklarmış... hepsine kolay gelsin...Eki Görüntüle 119892
ayyyyyy kızlar nısan ayının geldıgını dusunsenıze bıtanelerımızın gelmesne azcık kalms olcak su yenı yıla bı gırelım daha cabuk geccek gıbı gelıo bana
walla bnmkinden haber yok ama umarım iyidir senin askerinden nbr?
sabah aradı benimki akşam ararım yine dedi ama arayamadı heralde,haftasonu beraberdikkçok öksürüyodu revirden 1 gün dinlenme vermişler kuzuma,böyle işte hayatım senden naber?
ablalar
337.dönem jandarma gölköy
burda askeri olan varmi bilmiyorum ama youtube da yemin törenlerini cekip koymuslarbenim cok hosuma gitti, baya bi güldüm de
paylasigim dedim
ay canım yaa benimki de öksürüyor 10 gündür nerdeyse, gitti başladı öksürmeye..
geçmedi gitti, doktora da gitmiyor....
benim aşkım da akşam aramaya çalışırım dedi ama hala aramadı.
ay sıra mı bekliyorlar acaba?
ablalar
337.dönem jandarma gölköy
burda askeri olan varmi bilmiyorum ama youtube da yemin törenlerini cekip koymuslarbenim cok hosuma gitti, baya bi güldüm de
paylasigim dedim
ben bile izlerken duygulandım,benimkinin nasıl olucak acabacanım nerede o videooooadresini bi verir misin? benim sevgilim de gölköy'de
biz çekemedik yemin töreninde videosunu. Ay bak çok heyecanlandım şimdiiii
canım nerede o videooooadresini bi verir misin? benim sevgilim de gölköy'de
biz çekemedik yemin töreninde videosunu. Ay bak çok heyecanlandım şimdiiii
ben bile izlerken duygulandım,benimkinin nasıl olucak acaba
link burda canım
[video=youtube;r5QYxpJqWMw]http://www.youtube.com/watch?v=r5QYxpJqWMw[/video]
Kızlar yani nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamAllah sizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zmanada inşallahhh ( bu durumda edilebilecek en hayırlı dua bu sanırım )
bende şans olsaydı zatentam benim sevgilimin bölüğüne geldi video bitti yaaa bunun 3.sü de olmalıııııı :84::84::84::84:
Kızlar yani nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamAllah sizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zmanada inşallahhh ( bu durumda edilebilecek en hayırlı dua bu sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?