337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ablalar

337.dönem jandarma gölköy
burda askeri olan varmi bilmiyorum ama youtube da yemin törenlerini cekip koymuslar benim cok hosuma gitti, baya bi güldüm de
paylasigim dedim

kızlar ne haber askerlerden? kimse yazmıyor...

sabah aradı benimki akşam ararım yine dedi ama arayamadı heralde,haftasonu beraberdikkçok öksürüyodu revirden 1 gün dinlenme vermişler kuzuma,böyle işte hayatım senden naber?

Mrb hoşgeldin,Nisan celbinde mi gidicek kısa dönem mi yani? Eğer öyleyse tadını çıkarın şimdiden üzülmeyin ki zaten üzülücek çook zamanınız olucak askerdeyken

ayyyyyy kızlar nısan ayının geldıgını dusunsenıze bıtanelerımızın gelmesne azcık kalms olcak su yenı yıla bı gırelım daha cabuk geccek gıbı gelıo bana

canım ya cok guzel olmustur emınım bnde yaptırmak ıstıyodum ama nasıl yaptırcm blmıyodum

ayyyyyy kızlar nısan ayının geldıgını dusunsenıze bıtanelerımızın gelmesne azcık kalms olcak su yenı yıla bı gırelım daha cabuk geccek gıbı gelıo bana

ne güzel yazmışsın walla inş çabuk geçer zamanda bir an evvel kavuruşuruz askerlerimize:)

walla bnmkinden haber yok ama umarım iyidir senin askerinden nbr?

iyidir muhakkak canım benim ne de olsa güvenli bir yerdeler..
askeriyenin sorumluluğundalar..

ben gündüz konuştum yorulmuş biraz, süründürüyorlarmış..
öksürüyor da hala geçmedi...
kah iyi kah kötü idare ediyormuş işte..

sabah aradı benimki akşam ararım yine dedi ama arayamadı heralde,haftasonu beraberdikkçok öksürüyodu revirden 1 gün dinlenme vermişler kuzuma,böyle işte hayatım senden naber?

ay canım yaa benimki de öksürüyor 10 gündür nerdeyse, gitti başladı öksürmeye..
geçmedi gitti, doktora da gitmiyor....
benim aşkım da akşam aramaya çalışırım dedi ama hala aramadı.

ay sıra mı bekliyorlar acaba?

ablalar

burda askeri olan varmi bilmiyorum ama youtube da yemin törenlerini cekip koymuslar benim cok hosuma gitti, baya bi güldüm de
paylasigim dedim

aa canım çok sağol ben yemin törenine gitmicem izleyeyim de bari nasıl bişeymiş göriyim..

aramıcaklar galiba yaa

galiba her yerde bi salgın var benimkide öksürüp duruyor

ablalar

paylasigim dedim

canım nerede o videoooo adresini bi verir misin? benim sevgilim de gölköy'de
biz çekemedik yemin töreninde videosunu. Ay bak çok heyecanlandım şimdiiii

canım nerede o videoooo adresini bi verir misin? benim sevgilim de gölköy'de
biz çekemedik yemin töreninde videosunu. Ay bak çok heyecanlandım şimdiiii
ben bile izlerken duygulandım,benimkinin nasıl olucak acaba

link burda canım

[video=youtube;r5QYxpJqWMw]http://www.youtube.com/watch?v=r5QYxpJqWMw[/video]

[video=youtube;kQSHs3btbO8]http://www.youtube.com/watch?v=kQSHs3btbO8&feature=related[/video]

ben bile izlerken duygulandım,benimkinin nasıl olucak acaba

link burda canım

[video=youtube;r5QYxpJqWMw]http://www.youtube.com/watch?v=r5QYxpJqWMw[/video]

Kızlar yani nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam Allah sizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zmanada inşallahhh ( bu durumda edilebilecek en hayırlı dua bu sanırım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…