337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yaaa 7 ocağa kadar nasıl sabredicem bizimkiler de böyle güzel olur yemiz törenleri inşallah çok duygusall yaaa acayip bi his oluyo insanın içinde

keske bizimkilerin yemin törenini de birileri cekip youtube felan koysa
yoksa ben göremiycem

kızlarr bende excellde kendim yaptım.kutucukları 155 olarak ayarladım kutucuklardan155yazdım yani. altınada şarkı sözü yazdım durumumu anlatan onun altınada askerimin resmini koydum. en azından kendim bişeyler yapmış oldum beyeniceğini umuyorum.

kızlar sizi takip ediyorum her gün ama yazamıyorum yani hi. yazasım gelmiyo iyice içime çöktü aşkımsızlık.. bide kıskançlıklarr ne yapıyorsun kim var bilmem gereken bi durum var mı falan neyse haftaya cuma yemin töreni var ben heyecanla ona hazırlanıyorum gitmeden önce size resim ekleyeceğim bakalım beni beğenecek misiniz aşkım da beni beğenecek mi onu anlayacağız:)

ay ben çok kötü olduuuuumm..
gitmemek de en iyisi olacak benim için herhalde..
şu anda bile hüngür hüngürüm, aşkımın orda olduğunu bilince ben bayılrıım...
hiç dayanamam böyle şeylere....

ya ben burda izlerken bile ağladım bide canlı cnlı aşkımı izlerken naparım bilmem yaa ailesi de var hüngür hüngür ağlarım tutamam kendimi ayıp olmaz inşallah

ya ben burda izlerken bile ağladım bide canlı cnlı aşkımı izlerken naparım bilmem yaa ailesi de var hüngür hüngür ağlarım tutamam kendimi ayıp olmaz inşallah

canım inan bana orada herkes hüngür hüngür zaten, ne ayıbı olacak! öyle bir atmosfer ki o, hele sevdiğini önünden geçerken o üniformanın içinde görüyorsun ya, böyle içinden birşey kopuyor sanki, inanılmaz farklı bir his. Bence hiiiç kasma kendini, ben gayet ağladım, ayıp olacak diye çatlayamam ya orada

aynen valla babasından çok çekiniyorum ama kendimi tutmam imkansız görünüyo perşembe yemin töreni var çok heyecanlıyım kızlar yaa

aynen valla babasından çok çekiniyorum ama kendimi tutmam imkansız görünüyo perşembe yemin töreni var çok heyecanlıyım kızlar yaa

Neredeydi senin askerin? Vallahi çok soğuk hava, tören de yaklaşık 1 saat sürdü bizim. Çok da çekiniyorum diyorsan, şapka ört başına bende vardı mesela şöyle fötr şapkalardan gözlerini kapatsın sonra koyver gitsin

ay ben çok kötü olduuuuumm..
gitmemek de en iyisi olacak benim için herhalde..
şu anda bile hüngür hüngürüm, aşkımın orda olduğunu bilince ben bayılrıım...
hiç dayanamam böyle şeylere....

aglamak yoook
bende üzülmeye, özlemeye baslayinca hemen güzel bi film felan bakamaya basliyorum, tavsiye ederim.
türkler cildirmis olmali, bakmamistim simdi bakcam, komik biseye benziyo
sizde üzmeyin kendinizi :80:

aglamak yoook
bende üzülmeye, özlemeye baslayinca hemen güzel bi film felan bakamaya basliyorum, tavsiye ederim.

aynen komik bişeyler izlemek en güzeli kafa dağıtmanın canım

zaten burdada kimse beni takmıyoooooooo

zaten burdada kimse beni takmıyoooooooo

canımm olurmu öyle şeyy ben tam senin mesajına cevap yazıyodum aklıma takıldı dur şu çarşı izni saatlerine bakiyim dedim unuttum sonraaavallahi merakla resmini bekliyorum sakın ben yokken koyma çatlarım meraktan

aglamak yoook

ya canım yemin törenini görünce çok kötü oldum..
yoksa gayet iyiydim ben de...

şimdi toparlandım simgenin videolarına bakıyordum yahşi cazibedeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…