keske bizimkilerin yemin törenini de birileri cekip youtube felan koysa
yoksa ben göremiycem
ya ben burda izlerken bile ağladım bide canlı cnlı aşkımı izlerken naparım bilmem yaa ailesi de var hüngür hüngür ağlarım tutamam kendimi ayıp olmaz inşallah
canım inan bana orada herkes hüngür hüngür zaten, ne ayıbı olacak! öyle bir atmosfer ki o, hele sevdiğini önünden geçerken o üniformanın içinde görüyorsun ya, böyle içinden birşey kopuyor sanki, inanılmaz farklı bir his. Bence hiiiç kasma kendini, ben gayet ağladım, ayıp olacak diye çatlayamam ya orada
aynen valla babasından çok çekiniyorum ama kendimi tutmam imkansız görünüyoperşembe yemin töreni var çok heyecanlıyım kızlar yaa
ay ben çok kötü olduuuuumm..
gitmemek de en iyisi olacak benim için herhalde..
şu anda bile hüngür hüngürüm, aşkımın orda olduğunu bilince ben bayılrıım...
hiç dayanamam böyle şeylere....
aglamak yoook
bende üzülmeye, özlemeye baslayinca hemen güzel bi film felan bakamaya basliyorum, tavsiye ederim.
türkler cildirmis olmali, bakmamistim simdi bakcam, komik biseye benziyo
sizde üzmeyin kendinizi :80:
kızlar sizi takip ediyorum her gün ama yazamıyorum yani hi. yazasım gelmiyo iyice içime çöktü aşkımsızlık.. bide kıskançlıklarr ne yapıyorsun kim var bilmem gereken bi durum var mı falanneyse haftaya cuma yemin töreni var ben heyecanla ona hazırlanıyorum gitmeden önce size resim ekleyeceğim bakalım beni beğenecek misiniz aşkım da beni beğenecek mi onu anlayacağız:)
zaten burdada kimse beni takmıyoooooooo
aglamak yoook
bende üzülmeye, özlemeye baslayinca hemen güzel bi film felan bakamaya basliyorum, tavsiye ederim.
türkler cildirmis olmali, bakmamistim simdi bakcam, komik biseye benziyo
sizde üzmeyin kendinizi :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?