Neredeydi senin askerin? Vallahi çok soğuk hava, tören de yaklaşık 1 saat sürdü bizim. Çok da çekiniyorum diyorsan, şapka ört başına bende vardı mesela şöyle fötr şapkalardan gözlerini kapatsınsonra koyver gitsin
ya canım yemin törenini görünce çok kötü oldum..
yoksa gayet iyiydim ben de...
şimdi toparlandım simgenin videolarına bakıyordum yahşi cazibedeki
canım benimkisi balıkesirde asker perşembe de yemin törenimiz var,aynen şapka tarzı bişeyle kendmi gizleyebilirimya çok kalabalık 800 kişileriş ve onu tanıma imkanım yok orda ya demii
Sana tavsiyem, tribünlerde değil de yürüyüşün yapılacağı yolun en yakınında bulunman tatlım. Orada ayakta dikilen kalabalık olacak, oralarda en önden yerini kap derim. Tribündekiler hiç görememişlerdir bence. Yemin sırasında uzakta oluyorlar fakat teker teker her bölük yürüyerek önünden geçiyorlar, o sırada tanırsın tanıyabilirsen askerini yemin ederken tanıman mümkün değil. Biz soldan 3. sağdan 5. filan gibi tahminlerde bulunduk ama anladık ki hiçbiri değilmişönünden geçerken de çok dikkatli olman gerekiyor çünkü çok da yavaş geçmiyorlar. Umarım görebilirsin ama görmezsen de üzülme, yürüyüş sonrası yanında olacak zaten
ayyy sen böyle yanında olcak deyince bile heyecanlandım canımm ben yaaa ayy bana yerini tarif etti ama inşallah bulabilirim yürürkende keşke görebilsem ve hatta o da beni görebilse yaa
keske bizimkilerin yemin törenini de birileri cekip youtube felan koysa
yoksa ben göremiycem
yerine göre biryerde beklemeniz çok önemli aslında benim sevgilim de söylemişti bize nerede olacağını, son bölükteydi, sonlara doğru biryerde bekledik yalnız şöyle birşey de var, şimdi askerler yürüyüş yaparken binbaşıydı sanırım, rütbeli biri var tribünlerde, ona bakıyorlar geçerken, oraya yakın olursan da yüzü döneceği için o tarafa daha rahat tanıyabilirsinbaşka türlü önlerine bakıyorlar sürekli kafaları önde. Ahh ahh güzel tabi, yine olsa yine gitsem
evet katılıyorum sana..ben de çok istiyorum ama gitmem imkansız..o da gidemicemi bildiği için hiç bişey de diyemiyo garibim gel diyenasıl olucak bilmiorum ben de yanında olmayı onunla o heyecan ve gururu yaşamayı çok istiyodum maalesef olmıcakk
Sana tavsiyem, tribünlerde değil de yürüyüşün yapılacağı yolun en yakınında bulunman tatlım. Orada ayakta dikilen kalabalık olacak, oralarda en önden yerini kap derim. Tribündekiler hiç görememişlerdir bence. Yemin sırasında uzakta oluyorlar fakat teker teker her bölük yürüyerek önünden geçiyorlar, o sırada tanırsın tanıyabilirsen askerini yemin ederken tanıman mümkün değil. Biz soldan 3. sağdan 5. filan gibi tahminlerde bulunduk ama anladık ki hiçbiri değilmişönünden geçerken de çok dikkatli olman gerekiyor çünkü çok da yavaş geçmiyorlar. Umarım görebilirsin ama görmezsen de üzülme, yürüyüş sonrası yanında olacak zaten
Bu konuda ben şanslıydım.Çünkü sadece 200 asker vardı yemin eden.Birde aşkım en ön sıradaydı tam karşımda
Ne mutlu sana canım sevindim senin adınasürekli izlemişsindir. Ben de sevgilim zannedip kimleri izledim acabaaa
Evet gözgözeydik aşkımlaHaklısın hepsi birbirine benziyor farketmek çok zor.Ben bile bir ara benimki diye başkasına bakıyodum
sende neden olmuyo?
ben almanyadayim, burda zaten arabayla bile kapinin önüne cikilmiyo su an, bide türkiyeye ucmak imkansiz bisey...bunlari da gectim, zaten bana kimse izin vermez
elfidaa sendemi gittin hayırlı olsunbiz varyaa kayınvalidemle bakıp bakıp ağlıyoruz birine arkadaşı geldi aşkımın dedi siz ne yapıyosunuz bizimki onun 2 yanında dedi öldük gülmekten bide şapkaları çekmişler yüzlerine tanıyamadık bir an bide en öndeydik çokta kalabalık değildi,meğer aşkımda uzaktan gülüyomuş bunlar birini ben sandı heralde bakıpta ağlıyolar diye ama sonra bir gördüm ömrümü ahh ahh kıyafet yeşil gözler kıyafetten yeşil;yeşil yeşil aşık oldum bir kez daha
ay bide çok komikti şimdi geldi yanımıza diyoruzki şapkanı çıkar hayatta çıkarmam diyo saçlar yokya komutan geldi dedi çıkar o şapkayı şu an sivil sayılıyosun takamassın bizimki resmen çıkarmıyo gülüyo çıkaramam şu anda diyo komutanakomutan bi kızdı en sonunda hemen çıkardı şapkayı,dedim sen nasıl bir inatsın bana komutan çıkar dese korkudan atardım şapkayı
ay bide çok komikti şimdi geldi yanımıza diyoruzki şapkanı çıkar hayatta çıkarmam diyo saçlar yokya komutan geldi dedi çıkar o şapkayı şu an sivil sayılıyosun takamassın bizimki resmen çıkarmıyo gülüyo çıkaramam şu anda diyo komutanakomutan bi kızdı en sonunda hemen çıkardı şapkayı,dedim sen nasıl bir inatsın bana komutan çıkar dese korkudan atardım şapkayı
hakkaten komik olmuş..
of ya ben çok kararsızım hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..
aşkım da gelme diyor gereksiz diyor pöffffffffff.
Süpermiş canım yaaepey düşkündü anlaşılan saçlarına.
ayyy süper yaabize desler anında çıkarırız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?