337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benimkisi balıkesirde asker perşembe de yemin törenimiz var,aynen şapka tarzı bişeyle kendmi gizleyebilirim ya çok kalabalık 800 kişileriş ve onu tanıma imkanım yok orda ya demii

ya canım yemin törenini görünce çok kötü oldum..
yoksa gayet iyiydim ben de...

şimdi toparlandım simgenin videolarına bakıyordum yahşi cazibedeki

evet simge ye bakmak iyi fikir
bugün bende bi simgeye bakmistim, zaten simge ve baris süper oyuncular bence

canım benimkisi balıkesirde asker perşembe de yemin törenimiz var,aynen şapka tarzı bişeyle kendmi gizleyebilirim ya çok kalabalık 800 kişileriş ve onu tanıma imkanım yok orda ya demii

Sana tavsiyem, tribünlerde değil de yürüyüşün yapılacağı yolun en yakınında bulunman tatlım. Orada ayakta dikilen kalabalık olacak, oralarda en önden yerini kap derim. Tribündekiler hiç görememişlerdir bence. Yemin sırasında uzakta oluyorlar fakat teker teker her bölük yürüyerek önünden geçiyorlar, o sırada tanırsın tanıyabilirsen askerini yemin ederken tanıman mümkün değil. Biz soldan 3. sağdan 5. filan gibi tahminlerde bulunduk ama anladık ki hiçbiri değilmiş önünden geçerken de çok dikkatli olman gerekiyor çünkü çok da yavaş geçmiyorlar. Umarım görebilirsin ama görmezsen de üzülme, yürüyüş sonrası yanında olacak zaten

ayyy sen böyle yanında olcak deyince bile heyecanlandım canımm ben yaaa ayy bana yerini tarif etti ama inşallah bulabilirim yürürkende keşke görebilsem ve hatta o da beni görebilse yaa

ayyy sen böyle yanında olcak deyince bile heyecanlandım canımm ben yaaa ayy bana yerini tarif etti ama inşallah bulabilirim yürürkende keşke görebilsem ve hatta o da beni görebilse yaa

yerine göre biryerde beklemeniz çok önemli aslında benim sevgilim de söylemişti bize nerede olacağını, son bölükteydi, sonlara doğru biryerde bekledik yalnız şöyle birşey de var, şimdi askerler yürüyüş yaparken binbaşıydı sanırım, rütbeli biri var tribünlerde, ona bakıyorlar geçerken, oraya yakın olursan da yüzü döneceği için o tarafa daha rahat tanıyabilirsin başka türlü önlerine bakıyorlar sürekli kafaları önde. Ahh ahh güzel tabi, yine olsa yine gitsem

keske bizimkilerin yemin törenini de birileri cekip youtube felan koysa
yoksa ben göremiycem

evet katılıyorum sana..ben de çok istiyorum ama gitmem imkansız..o da gidemicemi bildiği için hiç bişey de diyemiyo garibim gel diyenasıl olucak bilmiorum ben de yanında olmayı onunla o heyecan ve gururu yaşamayı çok istiyodum maalesef olmıcakk

aaaa ben o rütbeli kimse onun yancağızına gideyim yaa göreyim keltoşumuu canımm ne güzel sen gidip gördün kavuştun olsun şafak atıyoo 1 saat sonra 130lara gircez

Geçen Zaman (%10)
15 gün, 23 saat, 5 dakika, 23 saniye
Kalan Zaman
139 gün, 23 saat, 54 dakika, 37 saniye
Özetle, son 12,095,677 saniye...

KIZLAAAR ŞAFAK SAYACIMIZ BÖYLE DİYOR BAKIN KOPYALADIMMM

sende neden olmuyo?
ben almanyadayim, burda zaten arabayla bile kapinin önüne cikilmiyo su an, bide türkiyeye ucmak imkansiz bisey...bunlari da gectim, zaten bana kimse izin vermez

Bu konuda ben şanslıydım.Çünkü sadece 200 asker vardı yemin eden.Birde aşkım en ön sıradaydı tam karşımda

Evet gözgözeydik aşkımlaHaklısın hepsi birbirine benziyor farketmek çok zor.Ben bile bir ara benimki diye başkasına bakıyodum

elfidaa sendemi gittin hayırlı olsunbiz varyaa kayınvalidemle bakıp bakıp ağlıyoruz birine arkadaşı geldi aşkımın dedi siz ne yapıyosunuz bizimki onun 2 yanında dedi öldük gülmektenbide şapkaları çekmişler yüzlerine tanıyamadık bir an bide en öndeydik çokta kalabalık değildi,meğer aşkımda uzaktan gülüyomuş bunlar birini ben sandı heralde bakıpta ağlıyolar diyeama sonra bir gördüm ömrümü ahh ahh kıyafet yeşil gözler kıyafetten yeşil;yeşil yeşil aşık oldum bir kez daha

ay bide çok komikti şimdi geldi yanımıza diyoruzki şapkanı çıkar hayatta çıkarmam diyo saçlar yokya komutan geldi dedi çıkar o şapkayı şu an sivil sayılıyosun takamassın bizimki resmen çıkarmıyo gülüyo çıkaramam şu anda diyo komutanakomutan bi kızdı en sonunda hemen çıkardı şapkayı,dedim sen nasıl bir inatsın bana komutan çıkar dese korkudan atardım şapkayı

sende neden olmuyo?
ben almanyadayim, burda zaten arabayla bile kapinin önüne cikilmiyo su an, bide türkiyeye ucmak imkansiz bisey...bunlari da gectim, zaten bana kimse izin vermez

neden olmuyo!! güzel soru ailemleyim izin vermzler ve istanbuldan erzincan 15 saatartı çalışıyorum ...daha neler saayım bilmiyoru..sen de almanyadasın seninki de zor ama yapıcak da bişi yok telefonda olabildiğimiz kadar onların yanında olmaya çalışıcaz artık..herkesin durumu olmuyo gitmeye tabi:106::106::106:

hakkaten komik olmuş..
of ya ben çok kararsızım hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..
aşkım da gelme diyor gereksiz diyor pöffffffffff.

Süpermiş canım yaa epey düşkündü anlaşılan saçlarına.

ayyy süper yaa bize desler anında çıkarırız valla

hakkaten komik olmuş..
of ya ben çok kararsızım hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..
aşkım da gelme diyor gereksiz diyor pöffffffffff.

canım sonuçta o anı görmek güzel tabii ama inan önemli olan ziyaret etmek,şuan gidemesende belki usta birliği yakın bir yere çıkar çarşı izninde görürsün,bizimki şans oldu istanbul-tekirdağ 1.5 saat uzakta yoksa doğu falan olsa asla gidemezdim ben giderdimde o izin vermezdi diyo zaten eğer uzak biyer olsa gelseydin ilişkimizin son günü olurdu diyosakın üzülmeyin zaten 139 günümüz kaldı bi bakıcaz yanıbaşımızdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…