337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok vallaha ben telefonla da yaninda olamiyorum... biz sevgili bile degiliz
yani gitmedigine üzülme, elindekilerle mutlu ol

yakın bi yer çıkmadı canım kıbrıs..
zaten törenden sonra buraya gelecek 2 gün kalacak, burdan da kıbrısa..
sizinki süper olmuş yaa maşallah, sık sık görüşürsünüz.
ben de 1 kez kıbrısa giderim diyorum, daha fazla olmaz sarsar uçak bileti maddi açıdan..
bakalım dayanacaz artık hasrete....

bu güzelmis

Yazdıklarına gülüyorum ama hepsi birbirine benziyor doğal yani başkasına bakmanızGittim canım evet.Ne çabuk geçti değil miBirde hava çok soğuktu bizim orada(çok demek bile az kalır törenden sonra ayaklarımı hissedemedim)Bizde onun annesi babası ve benim annem babam beraber gittik.Onların yanında hasret gideremedik tabi buda ayrı bi konu.Neyse törenden sonra benimki sivilleri giymeye gitti.Dışarda bekledik onu.Arabada yer olmadığı için ben taksiye bineyim dedi.Onu yalnız bırakırmıyım atladım yanına:)Gidene kadar elini tutabildim sıcacıktıYani bir gün boyunca başbaşa kaldığımız süre 10 dk bile değildi.Ahh ahh

canım yaa buna da şükür..
ben törene gitmicem ama 2 gün omuzumda yatırcam aşkımı

biz o konuda şanslıydık ilk 5 saatten sonra başbaşaydık hep,ama görmek bile yeterki zaten bir ömür başbaşa olucaz inşallah:13:tekirdağ çok sıcaktı normalde eksilerdeymiş hatta geçen yıl soğuktan donan olmuş allah korusun ama aileler bi geldi sıcacık diyorum aşkım kimse inanmıcak size hadi be burasımı soğuk yaz gibi diceklerama şu an yine eksilerde,off allah hepsine güç kuvvet versin baksana bütün topiğin benimkide dahil sevdikleri öksürükle boğuşuyo

eee süpeerr 2 gün ömrünle başbaşasın hiiç üzülme bak bunu bilmiyodum çook sevindim keyfini çıkar hayatım

bilmece gibi konuşma gece geceşaka yapıyorum tatlım özelse anlatma ama merak ettim sevgili değiliz deyince hani acaba daha önce anlattında benmi okumadım dedim

yok özel bi durum felan da yok yani
öyle arkadasiz sadece, ki ben onu cok özlüyorum felan o baska konu ama hic sevgili degildik zaten

kavuşmak güzel ama ayrılmak....?!

off bu kısım kötü ocean inan tam olarak ilk gidişi kadar canın yanmasada yinede çok acıtıyo canını,sanki tam kavuşmuşsun havası oluyo 2 gün sonra bir gidiyo çok üzülüyosunbide şöyle düşündüm bak dedim bunuda atlattık hani 2 kısım acemilik ve ustalık şimdi ustalığa doğru ilerliyolar yol katediyoruz böyle rahatlatmamız lazım kendimizi çare yok

uyuyayım da zaman çabuk geçsin, hemen sabah olsun da aşkımla konuşayım..
akşam arayamadı zaten çok yoruldu uyudu sanırım...

hepimize Rabbim sabır versin arkadaşlar..iyi geceler, iyi uykular...

askerlerimize de Allah rahatlık versin..

canım kocacım seni çok seviyorumm!!!!

yok özel bi durum felan da yok yani
öyle arkadasiz sadece, ki ben onu cok özlüyorum felan o baska konu ama hic sevgili degildik zaten

anladım canım,umarım herşey dilediğin gibi olur,eğer sen ona karşı özel bişey hissediyosan ara bence ne güzel sürpriz olur:13:

evet tatlım haklısın, inş. daha rahat olacaklar..
netten görüşebilceğiz, belki daha sık telefonlaşacağız..
hayırlısı olsun bakalım...

tekrar iyi geceler...
yarın akşaö görüşmek üzere...

canımm allah sanada rahatlık versin,rüyanda kocacığını gör,çook öptüm

kavuşmak güzel ama ayrılmak....?!

Bende giderken ona kavuşacağım için mutlu ama onu orda bırakıp geri döneceğim içinde üzgündüm.Bütün günümde böyle düşünmekle geçti.Sana tavsiyem şimdiden bunu düşünmemeye çalış.Beraber geçireceğiniz iki günüde böyle düşünerek berbat etme,iyi geçirmeye çalış.Ne yapsanda onu orda bırakıp geri döneceksin canım şimdiden daha fazla üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…