neden olmuyo!! güzel soruailemleyim izin vermzler ve istanbuldan erzincan 15 saat artı çalışıyorum ... daha neler saayım bilmiyoru..sen de almanyadasın seninki de zor ama yapıcak da bişi yok telefonda olabildiğimiz kadar onların yanında olmaya çalışıcaz artık..herkesin durumu olmuyo gitmeye tabi:106::106::106:
canım sonuçta o anı görmek güzel tabii ama inan önemli olan ziyaret etmek,şuan gidemesende belki usta birliği yakın bir yere çıkar çarşı izninde görürsün,bizimki şans oldu istanbul-tekirdağ 1.5 saat uzakta yoksa doğu falan olsa asla gidemezdim ben giderdimde o izin vermezdi diyo zaten eğer uzak biyer olsa gelseydin ilişkimizin son günü olurdu diyosakın üzülmeyin zaten 139 günümüz kaldı bi bakıcaz yanıbaşımızdalar
ay bide çok komikti şimdi geldi yanımıza diyoruzki şapkanı çıkar hayatta çıkarmam diyo saçlar yokya komutan geldi dedi çıkar o şapkayı şu an sivil sayılıyosun takamassın bizimki resmen çıkarmıyo gülüyo çıkaramam şu anda diyo komutanakomutan bi kızdı en sonunda hemen çıkardı şapkayı,dedim sen nasıl bir inatsın bana komutan çıkar dese korkudan atardım şapkayı
elfidaa sendemi gittin hayırlı olsunbiz varyaa kayınvalidemle bakıp bakıp ağlıyoruz birine arkadaşı geldi aşkımın dedi siz ne yapıyosunuz bizimki onun 2 yanında dedi öldük gülmekten bide şapkaları çekmişler yüzlerine tanıyamadık bir an bide en öndeydik çokta kalabalık değildi,meğer aşkımda uzaktan gülüyomuş bunlar birini ben sandı heralde bakıpta ağlıyolar diye ama sonra bir gördüm ömrümü ahh ahh kıyafet yeşil gözler kıyafetten yeşil;yeşil yeşil aşık oldum bir kez daha
yok vallaha ben telefonla da yaninda olamiyorum... biz sevgili bile degiliz
yani gitmedigine üzülme, elindekilerle mutlu ol
Yazdıklarına gülüyorum ama hepsi birbirine benziyor doğal yani başkasına bakmanızGittim canım evet.Ne çabuk geçti değil mi Birde hava çok soğuktu bizim orada(çok demek bile az kalır törenden sonra ayaklarımı hissedemedim)Bizde onun annesi babası ve benim annem babam beraber gittik.Onların yanında hasret gideremedik tabi buda ayrı bi konu.Neyse törenden sonra benimki sivilleri giymeye gitti.Dışarda bekledik onu.Arabada yer olmadığı için ben taksiye bineyim dedi.Onu yalnız bırakırmıyım atladım yanına:)Gidene kadar elini tutabildim sıcacıktı Yani bir gün boyunca başbaşa kaldığımız süre 10 dk bile değildi.Ahh ahh
Yazdıklarına gülüyorum ama hepsi birbirine benziyor doğal yani başkasına bakmanızGittim canım evet.Ne çabuk geçti değil mi Birde hava çok soğuktu bizim orada(çok demek bile az kalır törenden sonra ayaklarımı hissedemedim)Bizde onun annesi babası ve benim annem babam beraber gittik.Onların yanında hasret gideremedik tabi buda ayrı bi konu.Neyse törenden sonra benimki sivilleri giymeye gitti.Dışarda bekledik onu.Arabada yer olmadığı için ben taksiye bineyim dedi.Onu yalnız bırakırmıyım atladım yanına:)Gidene kadar elini tutabildim sıcacıktı Yani bir gün boyunca başbaşa kaldığımız süre 10 dk bile değildi.Ahh ahh
yakın bi yer çıkmadı canım kıbrıs..
zaten törenden sonra buraya gelecek 2 gün kalacak, burdan da kıbrısa..
sizinki süper olmuş yaa maşallah, sık sık görüşürsünüz.
ben de 1 kez kıbrısa giderim diyorum, daha fazla olmaz sarsar uçak bileti maddi açıdan..
bakalım dayanacaz artık hasrete....
canım yaa buna da şükür..
ben törene gitmicem ama 2 gün omuzumda yatırcam aşkımı
yok ayrilik yok, arkadasim
eee süpeerr 2 gün ömrünle başbaşasın hiiç üzülme bak bunu bilmiyodum çook sevindim keyfini çıkar hayatım
bilmece gibi konuşma gece geceşaka yapıyorum tatlım özelse anlatma ama merak ettim sevgili değiliz deyince hani acaba daha önce anlattında benmi okumadım dedim
kavuşmak güzel ama ayrılmak....?!
yoközel bi durum felan da yok yani
öyle arkadasiz sadece, ki ben onu cok özlüyorum felano baska konu ama hic sevgili degildik zaten
off bu kısım kötü ocean inan tam olarak ilk gidişi kadar canın yanmasada yinede çok acıtıyo canını,sanki tam kavuşmuşsun havası oluyo 2 gün sonra bir gidiyo çok üzülüyosunbide şöyle düşündüm bak dedim bunuda atlattık hani 2 kısım acemilik ve ustalık şimdi ustalığa doğru ilerliyolar yol katediyoruz böyle rahatlatmamız lazım kendimizi çare yok
uyuyayım da zaman çabuk geçsin, hemen sabah olsun da aşkımla konuşayım..
akşam arayamadı zaten çok yoruldu uyudu sanırım...
hepimize Rabbim sabır versin arkadaşlar..iyi geceler, iyi uykular...
askerlerimize de Allah rahatlık versin..
canım kocacım seni çok seviyorumm!!!!
kavuşmak güzel ama ayrılmak....?!
anladım canım,umarım herşey dilediğin gibi olur,eğer sen ona karşı özel bişey hissediyosan ara bence ne güzel sürpriz olur:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?