337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyi uykular
rüyanda kocani görürsün insallah

Amin şekerim aaaaminnn! Allah sana da rahatlık versin, rüyanda kocanın öpüşü ile güne uyanırsın inşallahh

Yemin törenine gittim geldim, düzenim altüst oldu resmen. Ne uyku kaldı ne yeme içme. Onları da geçtim, yapmam gereken onca araştırma, okumam gereken birsürü makale ve yazmam gereken koskoca bir master tezi duruyor. Allahım nasıl olacak bunların hepsi ben bu ruh halindeyken ben de yatayım bari, bu geceyi de boş boş geçirdim :18: hiç beğenmiyorum halimi hiç Allah hepinize rahatlık versin kızlar

Şafaaaaaakk = 139

ayy yumi yaa güldürdün benii Allahta seni güldürsün e tabi noral bende belki kaç tane askere göz dikerim benim aşkımm diyee

kızlarrrr iyi geceler....bi kaç gündür yazzamıyorum ama ara ara takipteyim,yemin törenine gidip gelenler olmuş çok sevindim onlar adına

ben birşey merak ettim bizim yemin törenimiz 7 ocakta..ben törene giderken yanıma fotoğraf makinası video falan alsam sokarlarmı içeri???o anı ölümsüzleştirmeyi çok istiyorummm:18::123:

istanbulda okuyorum canım eskişehirliyim..
bende sırf bu yüzden gidemiyorum aileside olacak çünkü:/
aslında ailesi biliyor beni gitsem olur ama bu seferde babam kırılır işte:/

canım sokuyolar çekim yapmak serbetmiş

istanbulda okuyorum canım eskişehirliyim..
bende sırf bu yüzden gidemiyorum aileside olacak çünkü:/
aslında ailesi biliyor beni gitsem olur ama bu seferde babam kırılır işte:/

anladım cnm doğru ama.... bende onun için önce istanbula gidicem ordan 1 günlüne edirneye kaçış yapıcam aslında bende gitmezdim kimseyi kırmak istemezdimde biraz kavgalı ayrıldık o benim içimi kemiriyo ne yapıp ne edip görmeliyim ... ayrıca 139 a da indi şafağımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…