uyuyayım da zaman çabuk geçsin, hemen sabah olsun da aşkımla konuşayım..
akşam arayamadı zaten çok yoruldu uyudu sanırım...
hepimize Rabbim sabır versin arkadaşlar..iyi geceler, iyi uykular...
askerlerimize de Allah rahatlık versin..
canım kocacım seni çok seviyorumm!!!!
uyuyayım da zaman çabuk geçsin, hemen sabah olsun da aşkımla konuşayım..
akşam arayamadı zaten çok yoruldu uyudu sanırım...
hepimize Rabbim sabır versin arkadaşlar..iyi geceler, iyi uykular...
askerlerimize de Allah rahatlık versin..
canım kocacım seni çok seviyorumm!!!!
cok pahali amahem kim bilir nasil bi tepki verir, korkarim ben
İyi geceler kızlar bende yatıyorum:80:
canım benim neden tepki versin arkadaşım diyorsun ben onu özlüyorum diyosun ee nasılsın merak ettim diye ararsan ne diyebilirki hoşuna gider bence:44:
bende göriim inşallah
burdan daha rahat olucak konuşmak :)) ben ankaradayım tatlım ama önce istanbula gidip ordan edirneye geçicem ordanda süloğluna
elfidaa sendemi gittin hayırlı olsunbiz varyaa kayınvalidemle bakıp bakıp ağlıyoruz birine arkadaşı geldi aşkımın dedi siz ne yapıyosunuz bizimki onun 2 yanında dedi öldük gülmekten bide şapkaları çekmişler yüzlerine tanıyamadık bir an bide en öndeydik çokta kalabalık değildi,meğer aşkımda uzaktan gülüyomuş bunlar birini ben sandı heralde bakıpta ağlıyolar diye ama sonra bir gördüm ömrümü ahh ahh kıyafet yeşil gözler kıyafetten yeşil;yeşil yeşil aşık oldum bir kez daha
evlimisiniz siz?
ne yazıkki hayırrrşu askerlik derdi yüzünden 7 yıldır beklemedeyiz cnm inşallah bu yaz sonunda olucak evlilik
aileside gidiyoda işte henüz aramızda bişi olmadığından onlarla gidemiyorum ben tek gidicem
sen istanbuldamı yaşıyorsun
kızlarrrr iyi geceler....bi kaç gündür yazzamıyorum ama ara ara takipteyim,yemin törenine gidip gelenler olmuş çok sevindim onlar adına
ben birşey merak ettim bizim yemin törenimiz 7 ocakta..ben törene giderken yanıma fotoğraf makinası video falan alsam sokarlarmı içeri???o anı ölümsüzleştirmeyi çok istiyorummm:18: :123:
canım sokuyolar çekim yapmak serbetmiş
istanbulda okuyorum canım eskişehirliyim..
bende sırf bu yüzden gidemiyorum aileside olacak çünkü:/
aslında ailesi biliyor beni gitsem olur ama bu seferde babam kırılır işte:/
canım sokuyolar çekim yapmak serbetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?