YEMN TRENNDE DUYGUSAL ANLAR | ASKERHABER.COM ::: TARAFIMIZ TRKIYE
ANNEDEN GELİNE DUYGUSAL JEST
ÇOK DUYGUSAL Bİ HABER,KÖTÜ OLDUM OKUYUNCA PAYLAŞMAK İSTEDİM KIZLAR:84::84:
anladım cnm doğru ama.... bende onun için önce istanbula gidicem ordan 1 günlüne edirneye kaçış yapıcamaslında bende gitmezdim kimseyi kırmak istemezdimde biraz kavgalı ayrıldık o benim içimi kemiriyo ne yapıp ne edip görmeliyim ... ayrıca 139 a da indi şafağımız
YEMN TRENNDE DUYGUSAL ANLAR | ASKERHABER.COM ::: TARAFIMIZ TRKIYE
ANNEDEN GELİNE DUYGUSAL JEST
ÇOK DUYGUSAL Bİ HABER,KÖTÜ OLDUM OKUYUNCA PAYLAŞMAK İSTEDİM KIZLAR:84::84:
allah herkese böle kayınvalideler nasip etsin cnm valla...
eveet çok şükür artık 139
konusabiliyomusun her gün tatlım??
ayy ne güzel çok şasnlı bi gelin
her gün konuşabiliyoruz ama çok kısa 5dk max 10dk bi geçen gün o çaldırdı ben aradım 45 dk konuşup rekor kırdıkama arkadan birileri laf edip duruyodu :44:
ama çok ilginçtir bugün aramadı ve meraklardayım aslında:85:
ayy ne güzel çok şasnlı bi gelin
canım sokuyolar çekim yapmak serbetmiş
bende okudum çok güzel ya gerçkten çok şanslı bi gelin olucak..bu arada yemin törenine fotoğraf makinesi sokuluyo demişsinizde kütahyada izin vermediler aldılar cep telefonuna kadar sordum arkadaşımında bilecik orda da almışlar...yerine göre değişiyo sanırım ben çekemedim aşkımın fotosunu anca törenden sonra çekindik
kuzum sizin oldumu yemin töreniniz yoksa gidenlerden mi öğrendin bu durumu?
Benim askerim istanbul da ama makina falan sokarlarmı içeri bilmiyorumm:97:
kuzum şahsi düşüncem gitmemen yönünde...çünkü ben hep garanticiyimdir,işimi garantiye almadan asla o işe kalkışmam...gidip görmen,ikiniz içinde büyük mutluluk ama bence şansı fazla zorlamamak lazım..en azından ikna et,gideceğin kişiyle anneni falan tanıştır bir şekilde rızalarını alarak git derim..ölümlü dünya allah göstermesin yolda falan bişey olur,ölüm kurtuluş olur sağ çıksanda bu sefer ailenin gözünden düşersin...kızlar bn ankarada yasıyorum sewgılımın yerı dıyarbakırda bu askerlık olayı cıkana kadar nerdeyse haftann 6 gunu yanyanaydık bugun aradı yıne canımınıcı acık ta olsa gorebılsem senı falan dedı off yemn torenıne gdemem ama subatta teyzesı gtcekmıs yanına ıstersen senıde goturıyım gunubırlık gdp gelırız dedı ama soyle bır sorun var bnm annemde tanıyo erkek ark.mı ama hayatta dıyarbakıra gtmeme ızın vermez sewgılımı yolcu edrken havaalanına bıle yalvardım flnda oyle gonderdı ama bı yandanda bı dk bıle olsa sewglmı gormek ıstıyorum dyrbakır ank arası ucakla 1.5 saat fln acaba anneme ders var dyp teyzesıyle gdp gelsemmı off yaa bı yandanda tırsıorum ucak rotar fln yapar bısey olurda orda kalırsam dıe kızlar nolur yardm edın bnm yorumlarına anca aksam bakabılırm nolur yardım edınn yalvarırım bu arada bnı onun butun sulalesı bılıyo ve 1.5 2 senedr sevgılıyz
benim cebimdeydi ama bayan asker aradı buldu malesef yerine göre dğeişiyio canım işte. bu arada aşkım telefon sokmuş bugün telefonum çaldı bi baktım o arıyo yok artık dedim bi açtım şok ustaya geçmeden halletmiş nasıl yaptıysa... usta birliği bu hafta içinde belli olcakmış herkein arkadaşlar askerim çavuş olmuş gene kütahyada ama karakola vermişler
bende hergün konusabiliyorum çok şükür canım..bugünde 45 dk dan fazla konustuk hatta:)
anlatırsın artık gelince yemin törenin:/:/
ay maşallahvalla size çok şanslısın cnm yaaa... ay bi gidiyim geç kalmadan hatta kaybolmadan buluyum anlatırım tabikide hayatım... küçük bi yer olsa benimki kesin tanıyodur derdim resmini fln çeker sana yollardım ama galiba 1500 kişi falan varmış o birlikte eğer makineyi içeri sokarsam videosunuda yollarım burdan
benim cebimdeydi ama bayan asker aradı buldu malesef yerine göre dğeişiyio canım işte. bu arada aşkım telefon sokmuş bugün telefonum çaldı bi baktım o arıyo yok artık dedim bi açtım şok ustaya geçmeden halletmiş nasıl yaptıysa... usta birliği bu hafta içinde belli olcakmış herkein arkadaşlar askerim çavuş olmuş gene kütahyada ama karakola vermişler
ben kısa dönemlere telefon yasak sanıyodum yaa nasıl olmuş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?