337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

İyi geceler kızlar,yemin törenleri saat kaçta başlıyo? bizde gidicz ama saat 10 da inicez geç kalırsak içeri alırlar mı?

eveet çok şükür artık 139

konusabiliyomusun her gün tatlım??

eveet çok şükür artık 139

konusabiliyomusun her gün tatlım??

her gün konuşabiliyoruz ama çok kısa 5dk max 10dk bi geçen gün o çaldırdı ben aradım 45 dk konuşup rekor kırdık ama arkadan birileri laf edip duruyodu :44:
ama çok ilginçtir bugün aramadı ve meraklardayım aslında:85:

bende okudum çok güzel ya gerçkten çok şanslı bi gelin olucak..bu arada yemin törenine fotoğraf makinesi sokuluyo demişsinizde kütahyada izin vermediler aldılar cep telefonuna kadar sordum arkadaşımında bilecik orda da almışlar...yerine göre değişiyo sanırım ben çekemedim aşkımın fotosunu anca törenden sonra çekindik

bende hergün konusabiliyorum çok şükür canım..bugünde 45 dk dan fazla konustuk hatta:)
anlatırsın artık gelince yemin törenin:/:/

ayy ne güzel çok şasnlı bi gelin

kızlar bn ankarada yasıyorum sewgılımın yerı dıyarbakırda bu askerlık olayı cıkana kadar nerdeyse haftann 6 gunu yanyanaydık bugun aradı yıne canımınıcı acık ta olsa gorebılsem senı falan dedı off yemn torenıne gdemem ama subatta teyzesı gtcekmıs yanına ıstersen senıde goturıyım gunubırlık gdp gelırız dedı ama soyle bır sorun var bnm annemde tanıyo erkek ark.mı ama hayatta dıyarbakıra gtmeme ızın vermez sewgılımı yolcu edrken havaalanına bıle yalvardım flnda oyle gonderdı ama bı yandanda bı dk bıle olsa sewglmı gormek ıstıyorum dyrbakır ank arası ucakla 1.5 saat fln acaba anneme ders var dyp teyzesıyle gdp gelsemmı off yaa bı yandanda tırsıorum ucak rotar fln yapar bısey olurda orda kalırsam dıe kızlar nolur yardm edın bnm yorumlarına anca aksam bakabılırm nolur yardım edınn yalvarırım bu arada bnı onun butun sulalesı bılıyo ve 1.5 2 senedr sevgılıyz

hadi yaa benim aşkkım bu akşam aradı fotoğraf serbestmiş dedi canımm demekki yerine göre değişiyo ama gizlice sokun beya ben haftasonu öyle yaptım

kuzum sizin oldumu yemin töreniniz yoksa gidenlerden mi öğrendin bu durumu?
Benim askerim istanbul da ama makina falan sokarlarmı içeri bilmiyorumm:97:

canım bu akşam aşkım aradı öyle dedi makinayı getir dedi ordan öyle izin vermişler. ama haftaasonu ziyarete gittik tel okmak yasak ben soktum cebimde hatta resim bile çektim yani

benim cebimdeydi ama bayan asker aradı buldu malesef yerine göre dğeişiyio canım işte. bu arada aşkım telefon sokmuş bugün telefonum çaldı bi baktım o arıyo yok artık dedim bi açtım şok ustaya geçmeden halletmiş nasıl yaptıysa... usta birliği bu hafta içinde belli olcakmış herkein arkadaşlar askerim çavuş olmuş gene kütahyada ama karakola vermişler

kuzum şahsi düşüncem gitmemen yönünde...çünkü ben hep garanticiyimdir,işimi garantiye almadan asla o işe kalkışmam...gidip görmen,ikiniz içinde büyük mutluluk ama bence şansı fazla zorlamamak lazım..en azından ikna et,gideceğin kişiyle anneni falan tanıştır bir şekilde rızalarını alarak git derim..ölümlü dünya allah göstermesin yolda falan bişey olur,ölüm kurtuluş olur sağ çıksanda bu sefer ailenin gözünden düşersin...

Biliyorum üzücü bir yorum oldu senin için ama ben hep olayları en kötü sonucuyla değerlendiririm canım:97::97:
Umarım herşey yolunda gider.:81:

ayy bende o günü bekliyorum işte..
içeriye telefon soktuğu an dünyalar benim olacak

bende hergün konusabiliyorum çok şükür canım..bugünde 45 dk dan fazla konustuk hatta:)
anlatırsın artık gelince yemin törenin:/:/

ay maşallah valla size çok şanslısın cnm yaaa... ay bi gidiyim geç kalmadan hatta kaybolmadan buluyum anlatırım tabikide hayatım... küçük bi yer olsa benimki kesin tanıyodur derdim resmini fln çeker sana yollardım ama galiba 1500 kişi falan varmış o birlikte eğer makineyi içeri sokarsam videosunuda yollarım burdan

kısa dönem olarak 250 kişilermiş sanırım..belki tanışmış bile olabilirler aslında:)
kardeşine söyleyecek resimleri bana mail atacak inşallah tatlım

ben kısa dönemlere telefon yasak sanıyodum yaa nasıl olmuş o

ben kısa dönemlere telefon yasak sanıyodum yaa nasıl olmuş o

o da yerine göre değişiyo sanıım canım zaten aşkım girdiği ilk gün görmüş bir çoğu konuşuyomuş eliyle kulaklarını kapatıp ortalıkta hemde... yemin töreninde götürmüştüm telefon ben ona da sokmam içeri demişti aramamışlar hiç çanta falan.girmiş öle arada arıyo cepten işte...bu arada balıkesirede sokar askerin tlefon çünkü arkadaşım orda yapmıştı ve sürekli kız arkadaşını cepten arıyodu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…