337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar size bişey söyliyim: askeriyede her yerde farklı uygulamalar olabiliyo. yani her yerde standart kurallar yok. o yüzden bu karışıklıklar oluyo maalesef

ay ne güzel canım benim yaa çok şanslısın inan ki ama bnimki kıbrısa gitçek orda serbeti bilmiyorum inşallah serbesttir

kısa dönem olarak 250 kişilermiş sanırım..belki tanışmış bile olabilirler aslında:)
kardeşine söyleyecek resimleri bana mail atacak inşallah tatlım

kesin tanışmışlardır diye düşünüyorum çünkü benimki acaip girişken ve konuşmayı çok seven bi tiptir:)))

zaten gittiklerinde 4 gün falan eğitime çıkmamışlar hava şartlarından dolayı sürekli gazinoda oturup muhabbet falan etmişler... o arada herke birbiriyle kaynaşmıştır ...

askerime kart yada mektup göndermek istiyorum ama ne der bilmiyorum kızlar yaa kızar mı acaba ki okunuyo diye

aynen bnm sevgilimde çok rahat iletişim kurar:) o zaman kesin tanışmışladır işte

askerime kart yada mektup göndermek istiyorum ama ne der bilmiyorum kızlar yaa kızar mı acaba ki okunuyo diye

göndermeden önce göndericem dersen evet kızar canım ama direk gönderir ve onun okunmasını pek istemeyeceği şeleri de yazmazsan kızıcağı varsa bile okuyunca sinir falan kalmaz...hoşuna gider bence

göndermeden önce göndericem dersen evet kızar canım ama direk gönderir ve onun okunmasını pek istemeyeceği şeleri de yazmazsan kızıcağı varsa bile okuyunca sinir falan kalmaz...hoşuna gider bence

inşallah ya arayınca adresi almam lazım bi şekilde inşallah verir de..

BUGÜN 139 DİMİ 9 GÜN GEÇER BİR AYI DA SAYMAZSAK İKİ HANELİLERE DÜŞMEYE AZ KALDI YAAA
(psiklojik rahatlama cümlem )

inş serbesttir canım ya gerçi usta birliğinde herkesin oluyo cep telefonu ben duymadım olmayan hiç...

canım ben 335inci dönem bekliyorum cep telefonu konusunda yanılıyor olabilirsiniz yerine göre değişir belki ama etrafımda 3 asker var rahatça telefon sokan görmedim benim askerim nizamiyeye bırakıyor ve çarşı izinlerinde alıyor sadece 335 topiğindeki birçok arkadaşımızda böyle:97:

bende öyle biliyorum uzun dönem olsa o zman rahat oluyomuş ama kısa dönmlrde öyle olmuyo sanırsam.tbi yerine göre değişir inşallah raha olurlar da tel serbesttir

bende öyle biliyorum uzun dönem olsa o zman rahat oluyomuş ama kısa dönmlrde öyle olmuyo sanırsam.tbi yerine göre değişir inşallah raha olurlar da tel serbesttir

inşallah canım yerine göre değişir ama yasak olan yerde kullanırsalar askerlikleri yanarmış benim yüzbaşı tanıdığım var sakın telefon sokmasın demişti hapis cezası bile verilebiliypr

bende öle biliyordum canım da içerde öyleymiş.komutanlar bile arkadaş gibi konuşuyormuş..hatta i komutanı gelip gece yağmur yapıo çatı akmasın die koğuşa girmiş aşkım uyanmış uyu oğlum çatı akıyomu die baktım demiş...bi garipler yanii

Son düzenleme:
inşallah canım yerine göre değişir ama yasak olan yerde kullanırsalar askerlikleri yanarmış benim yüzbaşı tanıdığım var sakın telefon sokmasın demişti hapis cezası bile verilebiliypr

amanıınn Allah korusun yaa.kafamı duvardan duvara vururum öyle olursa :18: varsın teli olmasın hergün sesini duyayım yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…