o da yerine göre değişiyo sanıım canım zaten aşkım girdiği ilk gün görmüş bir çoğu konuşuyomuş eliyle kulaklarını kapatıp ortalıkta hemde... yemin töreninde götürmüştüm telefon ben ona da sokmam içeri demişti aramamışlar hiç çanta falan.girmiş öle arada arıyo cepten işte...bu arada balıkesirede sokar askerin tlefon çünkü arkadaşım orda yapmıştı ve sürekli kız arkadaşını cepten arıyodu....
kısa dönem olarak 250 kişilermiş sanırım..belki tanışmış bile olabilirler aslında:)
kardeşine söyleyecek resimleri bana mail atacak inşallah tatlım
ay ne güzel canım benim yaa çok şanslısın inan kiama bnimki kıbrısa gitçek orda serbeti bilmiyorum inşallah serbesttir
kesin tanışmışlardır diye düşünüyorum çünkü benimki acaip girişken ve konuşmayı çok seven bi tiptir:)))
zaten gittiklerinde 4 gün falan eğitime çıkmamışlar hava şartlarından dolayı sürekli gazinoda oturup muhabbet falan etmişler... o arada herke birbiriyle kaynaşmıştır ...
ay ne güzel canım benim yaa çok şanslısın inan kiama bnimki kıbrısa gitçek orda serbeti bilmiyorum inşallah serbesttir
askerime kart yada mektup göndermek istiyorum ama ne der bilmiyorum kızlar yaa kızar mı acaba ki okunuyo diye
inş serbesttir canım ya gerçi usta birliğinde herkesin oluyo cep telefonu ben duymadım olmayan hiç...
göndermeden önce göndericem dersen evet kızar canım ama direk gönderir ve onun okunmasını pek istemeyeceği şeleri de yazmazsan kızıcağı varsa bile okuyunca sinir falan kalmaz...hoşuna gider bence
aynen bnm sevgilimde çok rahat iletişim kurar:) o zaman kesin tanışmışladır işte
kıbrısta nereye gidicek canım biliyomusun?
inş serbesttir canım ya gerçi usta birliğinde herkesin oluyo cep telefonu ben duymadım olmayan hiç...
lefkoşaya gitçekmiş canımm öyle dedi aşkitom
canım ben 335inci dönem bekliyorum cep telefonu konusunda yanılıyor olabilirsiniz yerine göre değişir belki ama etrafımda 3 asker var rahatça telefon sokan görmedim benim askerim nizamiyeye bırakıyor ve çarşı izinlerinde alıyor sadece 335 topiğindeki birçok arkadaşımızda böyle:97:
bende öyle biliyorum uzun dönem olsa o zman rahat oluyomuş ama kısa dönmlrde öyle olmuyo sanırsam.tbi yerine göre değişir inşallah raha olurlar da tel serbesttir
inşallah canım yerine göre değişir ama yasak olan yerde kullanırsalar askerlikleri yanarmış benim yüzbaşı tanıdığım var sakın telefon sokmasın demişti hapis cezası bile verilebiliypr
amanıınn Allah korusun yaa.kafamı duvardan duvara vururum öyle olursa :18: varsın teli olmasın hergün sesini duyayım yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?