ay tabi allah korusunda gene ankesörlüden arıyo zaten kullanmıyo korkudan inş yakalanmaz ya...
lefkoşaya gitçekmiş canımm öyle dedi aşkitom
günaydın kızlar..
dün hiç tahmin etmediğim birşey oldu ve askerimden mektup geldi
nasıllll mutlu oldum anlatamam canım benim yaa mektup kağıdı zarfı bulamamışta ajanda sayfasına yazdığı için özür dilemiş.
kurban olurum ben onaaaaaaa o satırların kokusu yeter
günaydın kızlar..
dün hiç tahmin etmediğim birşey oldu ve askerimden mektup geldi
nasıllll mutlu oldum anlatamam canım benim yaa mektup kağıdı zarfı bulamamışta ajanda sayfasına yazdığı için özür dilemiş.
kurban olurum ben onaaaaaaa o satırların kokusu yeter
Deniz cnm günaydın nasıl oldun iyisin inşallah kuzum
Evet ordan bile bize destek olmaya çalışıyolar iyiki varlar ya Allah onların yoklugunu veeeee bidaha ayrılık göstermesin bizlere bide sizler ne düşünüyosunuz bilmem ama kızlar bu kalp acısından sonra erkek çocuk istemiyorum artık ben oğluşumuda gönderemem askereeeeee yaaaaaa:96::96:
ayy çok zor vallaaa benim kardeşmde askere gitti nişanlmdan 10 gün önce annem daha yeni yeni alıştıı gerçkten çok zor ben 2 tane asker gönderdm bu yıl ama yınede oglum olmasını isterim yaaa böle bana benzeyem renkli gözlü babası gibi uzun boylu yakışklıı of offf :90::81:
İnşallah canım
amiiinnnnnhemen bebeğim olsun istiorum zatennn ama aşkuşum istemio azcık seninla uğraşım dio
ne alakası var canım öle düşünme eminim güzel olursun zaten çirkin kadın yoktur dimi aşkında seni her halinle beğenir merak etme :)nerde askerin?
canımm olurmu öyle şeyy ben tam senin mesajına cevap yazıyodum aklıma takıldı dur şu çarşı izni saatlerine bakiyim dedim unuttum sonraaavallahi merakla resmini bekliyorum sakın ben yokken koyma çatlarım meraktan
haaaaaaaaaayir
hic olurmu, bende sabirsizlikla resim bekliyodum
Tabi ki de resmini bekliyoruz heyecanla, yalnız aşkım da beni beğenecek mi diye bir endişen olmasın, aşkın seni deli gibi özlemiştir, çuval giysen dünyanın en güzeli gelecksin gözüne :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?