337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

akşamdan beri ağla ağla gözlerim şişdi siz siz olun kayınvalidenizi çok iyi tanıyında ewlenın kızlar ewlilik öncesi her davranışı iyi ölçüp tartın eşiniz kadar aileside önemli en azından belli dönemlerde moraliniz bozulmaz...

yagmur neden üzdün kendini bu kadar sıkma canını bu kadar kimse için degmez göz yası dökmeye

noldu cnm ya ağlama ne dediler

hyrdr cnm ne yaptı kayınvaliden dün bnm cnm sıkkındı bugunde senınmi ?

günaydın kızlar :)
ya ben şimdiden 17 Mayıs i düşünüp sacımın rengini ne yapsam diye kuruyorum kafamdan :))) çok erken daha biliyorum ama :)) sarı gölgeler yaptırayım diyorum :) bi de sevgilimi almaya giderken ne giysem falan diye düşünüyorum :))) o gelene kadar sacımı kestirmiycem zaten uzasın baya bi :))€
of kafayı yedim galiba :)))))))))
dün atış yapmışlar :) silahlar çok dandik diyor :) 73 lu silahım diyor :) en yaşlı silah benimki dedi :) çavuş sınavları olacakmış bu hafta..barfiks çekeceklermis :)))) benim tombalak nasıl çekecek büyük merak icerisindeyim :))))))))) su 5 Ocak gelse de usta birliğini öğrensek hayirlisiyla ya..en önemlisi o suan..inşallah az kisinin olduğu bi karakola düşer..söyle 12-14 kişilik..oh mis mis :)))) küçük karakollarda çamaşır makinasından,buzdolabına kadar herseyleri oluyormuş çünkü..bi de çavuş olursa :))) çok daha güzel olacak,kendi düzenini kurabilecek..
biz Çanakkale nin ici olsun dıyorduk..orası kalabalık,dag bası olsun ama az kisi olsun diyor..çarşı ya bile çıkamazsın ama dedik..hiç mühim değil çarşı diyor..çarşı 1 gün,6 gün içerdeyim önemli olan içerisi diyor..
hepsi güzel istedikleri gibi yerlere gitse usta birliklerinde..rahat etselerbari..

Canım noldu yaaa ne yaptılarda sıktılar bu kadar canını????

yemin töreni için bi kaç gündür konusu geçio telfnda ne kayınvalidem gidecem diodu nede bana git diodu bende hiç mevzusunu yapmadım sonuçta eşim askerde maddi yönüde düşündüğüm için kimseye yük olmak istemedim dün akşam kayınvalidem aradı ben gidiyorum yemin törenine söylersin eşine dedi bende bozuldum kapatırken tam böle zoraki üstünden geçmek için denirya sen gidiyonnu dedi bende dedim yok gitmicem çağıran yok zaten böyle zoraki söylenince nasıl gelim dedim e ben şimdi ne dedim falan dedi ne var bunda dedi kapadı ... sonra yine aradı bu sefer noldu şimdi dedi. ben sadece biraz incelik bekliorum sizden bu konuda dedim ben beklerdimki hadi kızım hazırlan gidiyoruz yemin törenine demesini bekledim çok kırıldım dedim başladım ağlamaya bide ben o durumdayken bana kırıcı sözler sarfedıo

Bende uzatcam saçlarımı zaten uzun dahada uzasın :))) Boya bana yasak bebeğim beni böle seviyomuş bana kalsa çikolata kahve fena olmaz ama pıtırcığım istemiyo napım:44: zaten geldiği günü düşündükçe ne giysem napsam ooyyyyy bi gelsinde yaşama sebebim çuvalla görse takmam sanırım

bnmki karakola düştü cnm 7 ocaktan snra gidecek inş.rahat olur ben biras tereddütlüyüm ama :96:

geri zekalı cahıl insanlar peki gttiğinde cocugu ona demicekmi yagmur nrde neden getrmednz valla bnmkıler öle bişi yapsa nişanlm szde gelmeseydnz denizi getrmeden siz neden geldnz der senınkıde kızar bnce canım skma canınıı annesini arar beraber gelin der emin ol tatlım

Ayıp ayıppppp çok büyük ayıp sen eşisin yaaaaa onunda kızısınnn tabi anlayan insana üzülme canım sıkma canını gerçi ne sölesem boşta

ben herşeyi düşünürken karşıdan biraz incelik bekliorum sonuçta hassas bir dönemdeyim en azından özür dilerim dese yine telafisi olcak ama yok ben bunu soylediğim için bide laf yedim

canım senın adına üzüldüm mü desem aynen kendımı gördümmü desem bilemedim benım kayınvalıdemde yurt dısında oturdugu ıcın bu hafta sonu tatlılı bıtıyordu ve nısanlımıda gıtmeden gormek ıstedı gecen haftadan berı bana ben gormeye gıtcem oglumu dıyıp duruyo bende senın gıbı hıc bısey demedım banada gel demesını beklıorum ama her seferınde konu kapanıo bısekılde ve bana gel demıo Allahım ne ağladım ne üzüldüm ama hata yaptım. sen kendıne yapma bu hatayı. Sonra gıdılmesıne 2 gun kala bana sende gelcen mı dedı istemeyerek ben calısıorum gıdemım diye vakıtdaralınca soyluyo tabıkı bende evet dedım hıııc gocunmadan, hemde onun ogluysa benımde nişanlım. yalvar yakar ıznı aldım işten gece mece gıttım ıstanbula ve zafer benııııım bitanemi gördüm bence kimse seni engellemesin git ve eşini gör üzme kendını inat yapma yanı yapsanda anlamaz zaten

haklısın canım sonuçta askerde eşim üzülcek allahım yukarda görüo herşeyi hiç bişi demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…