337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ozaman iiki evlenmeden önce gitmiş bizimkiler yoksa çok daha zor olurdu şimdiden 2 kilo verdim o zaman düşünemiorum halimi gerçekten

Citl'in dediği gibide yapabilirsin canm istersen ama sen bilirsin tabi karıştırmazlarsa onlarla yolla

Citl'in dediği gibide yapabilirsin canm istersen ama sen bilirsin tabi karıştırmazlarsa onlarla yolla

yani tahminim öyle meraktan karıştırılar oğlum nerden bilcek derler ben öle düşünüyorum cnm

Aaaaaaa benim memleketim hatta bizim kaza Allah kavuştursun canım

çok teşekkürler canım senin içinde aynı dilekleri diliyorum allah kavuştursun oltu nası bi yer insanları askeri çok sever diye duymuştum bide çok soğuk diye duydum o yüzden aklım sürekli onda

NURBUR istersen mektup yollama da sadece almayı düşündüğün hediyeyi yolla..ona da süpriz olur orda sevinir bence..daha sonra kargoyla özel olarak yollamak istediğini gönderirsin

Benim ki hayatta karıştırmaz yaaaa

Kuzenimle sinemaya fln gidicez kızlaar bugün izinliyim patron babamdan =)) öpüorumm sizi akşama girerimm gene

çok teşekkürler canım senin içinde aynı dilekleri diliyorum allah kavuştursun oltu nası bi yer insanları askeri çok sever diye duymuştum bide çok soğuk diye duydum o yüzden aklım sürekli onda

ben erzurumluları hep iyi bilirimm..soğukmuş ama baksana bu yıl oraya da dogru dürüst kar yagmadı..bu arada oltu taşından takıları da bi harikaa oluur,arada lafa karıştırırsın belki

Canım ii dileklerin için teşekkürler öncelikle şunu diyim memleketim diye demiyorum ama insanları çok iyidir o konuda aklın kalmasın soğuk ama bu normal erzurum denince akla zaten kar gelir üşümez sen sıkma canını bu yıl zaten pek öle soğuk yokmuş ananem yeni geldi o söledi küçük biyer zaten bi semt gibi düşün yani bikaç market dükkan falan işte ordada sevdiceğine yeter zaten
NURBUR istersen mektup yollama da sadece almayı düşündüğün hediyeyi yolla..ona da süpriz olur orda sevinir bence..daha sonra kargoyla özel olarak yollamak istediğini gönderirsin

Hımmmm fikirlere açığım canım değerlendirmeye alımm

ben erzurumluları hep iyi bilirimm..soğukmuş ama baksana bu yıl oraya da dogru dürüst kar yagmadı..bu arada oltu taşından takıları da bi harikaa oluur,arada lafa karıştırırsın belki

ewt kar yağmıyormuş bu sene o yüzden çok mutluyum:79: bilgisayara hava durumu indirdim yanda ekranda sürekli oltu hava durumu var gözüm hep orda zatenbu sene kış sert geçmesin bütün askerlerimiz rahat etsin rahat nöbet tutsunlar allahım

ya bende bişey düşündüm doğum gününde hediye göndercem kışlanın içinde postane varmış hediye alcm vede mektup yazcm ailesiyle göndermek istemiyorum

Süpeer bi özet olmuş canm bravoo

of ya ben aşkımı özledim ya saçlarını kesmişler aşkımında yemin törenine gidemiycemmmmm

cekhu verdiğin bilgiler için teşekkürleer bazılarını not bile aldımm :))
dudak kremi için blistexi öneririrm kızlar..benim bi ara dudagım çok çatlıyodu çok iyi geliyoduu

ay rica ederim canlarım benim :) az biraz deneyimli olduk iste onlar sayesinde :) zaten onlar da size söyler mutlaka neye ihtiyacı olduklarını..ama iste ben yinede aklıma gelenleri soyliyim dedim :)
başka da bir sey gelmiyor aklıma :)
yara bandı falan olabilir mesela,her boyu olan bi paketler var..
kolonya yasak..haberiniz olsun..
uhu bile yasakmis..bazı ilaçlar falan..çekenler varmış

yemin törenine gidecek arkadaslar :) az da olsa makyaj yapın :) ben bilerek yapmadım,sevmiyor diye..bu sefer de 'hasta misin sen?hiç makyaj yapmamissin' dedi!makyajdan nefret eden adam,neden makyaj yapmadın diye laf söyledi!cins :)))

vallahi başka bir sey gelmiyor aklıma :) gelirse yine yazarım :)
en ufak bir faydam olduysa ne mutlu bana :))

nurbur biraz olsun içimi rahatlattın çok teşekkür ederim:26:

cnıjm ben de erzurumluyum ve şuanda da erzurumdayım için rahat olsun askerlik açısından da insanlar açısından da rahat biyer burası. ayrıca bu sene bi kere kar yağdı soğuk da akşama doğru oluyo ama eskisi gibi diil gayet ii :)

geçmiş olsun canım allahım daha kötüsünden esirgesin bence ailesine söyleki canım öyle görünce kötü olurlar bir an akıllarına başka şeyler gelir...

çok teşekkür ederim canım bakalım yaraları iyileşir de gerek kalmaz inş.

CEKHU faydan oluyor tabikii dee..kolonya yazmıştım listeye sildim şimdi onun yerine yara bandı yazdım :)) teşekkürleerr..

çok sağolun kızlar gerçekten dudyuklarım biraz daha iyi etti beni.günler zaten geçmek bilmio sürekli aklım onda soğuk mu üşüdümü açmı hastamı püfff 17 mayıs gel artık gellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…