kesinlikle katılıyorum arkaşım dediğine bir buçuk yıllık ewliyiz bütün planlarımızı askerden sonraya erteledik çocukda dahil artık isyan eder duruma gelıosun herşeyi ertelemekten çok zor askerliğni yapmadan sakın haaaaaaaaaaaa ewlenmeyin
Kızlaaaaarrrrrrr ben kaynanacıgımı arayıp nasıl sorsamki gidiyomusunuz siz yemin törenine diye şöle sölym tören 7 ocak haftaya ben gidemiycem ama bişeyler göndermem lazım bekler kim olsa bekler zati bi penye alım diyorum önce ben burda giyym bi kaç gün sonra parfüm falan sıkarım mektup parfüm bende düşündüm krem falan böle bi paket yapıp bu hafta sonu vermm lazım hafta içi gidemm evlerine arayıp ne desem????????
Citl'in dediği gibide yapabilirsin canm istersen ama sen bilirsin tabi karıştırmazlarsa onlarla yolla
Aaaaaaa benim memleketim hatta bizim kaza Allah kavuştursun canım
Ozaman iiki evlenmeden önce gitmiş bizimkiler yoksa çok daha zor olurdu şimdiden 2 kilo verdim o zaman düşünemiorum halimi gerçekten
dün ben aradım sordum napıyosunuz die işte bakalım ne dicek die yemin törenine gitcez dedi annesi bende ne zmn gidiyosunuz dedim işte ağzını aradım konustu şimdi bişeyler göndersem karıştıracaklar ne almış die bakcaklar yemin töreninden sonra kargoyla yollarımordan alsın yani öle yapmayı düşünüyorum ben
çok teşekkürler canım senin içinde aynı dilekleri diliyorum allah kavuştursunoltu nası bi yer insanları askeri çok sever diye duymuştum bide çok soğuk diye duydum o yüzden aklım sürekli onda
en güzelini yaptın canım emin ol büyüklerimiz ne demiş askere gitmeyen adama kız verilmez
Benim ki hayatta karıştırmaz yaaaa
Canım ii dileklerin için teşekkürler öncelikle şunu diyim memleketim diye demiyorum ama insanları çok iyidir o konuda aklın kalmasın soğuk ama bu normal erzurum denince akla zaten kar gelir üşümez sen sıkma canını bu yıl zaten pek öle soğuk yokmuş ananem yeni geldi o söledi küçük biyer zaten bi semt gibi düşün yani bikaç market dükkan falan işte ordada sevdiceğine yeter zatençok teşekkürler canım senin içinde aynı dilekleri diliyorum allah kavuştursunoltu nası bi yer insanları askeri çok sever diye duymuştum bide çok soğuk diye duydum o yüzden aklım sürekli onda
NURBUR istersen mektup yollama da sadece almayı düşündüğün hediyeyi yolla..ona da süpriz olur orda sevinir bence..daha sonra kargoyla özel olarak yollamak istediğini gönderirsin
ben erzurumluları hep iyi bilirimm..soğukmuş ama baksana bu yıl oraya da dogru dürüst kar yagmadı..bu arada oltu taşından takıları da bi harikaa oluur,arada lafa karıştırırsın belki
Süpeer bi özet olmuş canm bravoo
of ya ben aşkımı özledim ya saçlarını kesmişler aşkımında yemin törenine gidemiycemmmmm
cekhu verdiğin bilgiler için teşekkürleer bazılarını not bile aldımm :))
dudak kremi için blistexi öneririrm kızlar..benim bi ara dudagım çok çatlıyodu çok iyi geliyoduu
nurbur biraz olsun içimi rahatlattın çok teşekkür ederim:26:
geçmiş olsun canımallahım daha kötüsünden esirgesin bence ailesine söyleki canım öyle görünce kötü olurlar bir an akıllarına başka şeyler gelir...
cnıjm ben de erzurumluyum ve şuanda da erzurumdayım için rahat olsun askerlik açısından da insanlar açısından da rahat biyer burası. ayrıca bu sene bi kere kar yağdı soğuk da akşama doğru oluyo ama eskisi gibi diil gayet ii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?