337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben bi de hergün mail atıyorum kendisinee..o gün ne yaptıgımı ne düşündüğümü yazıyorumm..

yeni çektirdiğim foto yolluyorumm falann..çarşı izninde başka şeylerle oyalanmasınn..ne de olsa bahriyeli benimkisi kafasını meşgul etmek lazımm. o yüzden şimdiden çalışmalara başladımm

bende aynısını yaptım gittiğinden beri hergün bi mail atıyodum akıllı kardeşi hepsini okuyomuş meğer
küçükte değil hanımefendi 16 yaşında fazla meraklıymış öğrendim dün
anasına herkese okumuştur artık,rezil oldum rezil..

inanmıyorum yaa.. yuh yaniii !!! bi de sana mı söylediler okudugunu

inanmıyorum yaa.. yuh yaniii !!! bi de sana mı söylediler okudugunu

benimkiyle konuşurken "mail atıyomuşsun bana hergün galiba,haberini aldım bugün " dedi.
nerden biliosun dedim "kardeşim söyledi okuyomuş hepsini" dedi şok oldum
çok sinirlendim ama,yollamam bundan sonra dedim.mektup yazar öyle yollarım.
ayıp denen bişey var haksızmıyım ya.
bide ailesi yanına gitmişti,keşke ailenle tanışmış olsaydım seni görmek isiterdim falan yazmıştım.
anası okumuştur

çok ayıp etmiş söyle şifresini sana versin sende değiş yollamaya devam et :):):)

çok ayıp etmiş söyle şifresini sana versin sende değiş yollamaya devam et :):):)

orda zaten girme imkanı yok,geldiğinde okur süpriz olur demiştim sağolsun kardeşi mahvetti
daha yeni barıştık sayılır şifresini istemedim daha,sonra bakıcam icabına
sabahın 8inde aradı uyuyodum kalk hadi biz beş buçukta kalkıyoruz diyo :90:

çok ayıp etmişler neyse en azından belli etmişlerde yazmaya devam etmezsin en azından

tavuk gibi erkenden de yatıyolar dün o kadar aradım düşüremedim saat 10.45 di aradım yatmışlar konuşamadım

CEKHU faydan oluyor tabikii dee..kolonya yazmıştım listeye sildim şimdi onun yerine yara bandı yazdım :)) teşekkürleerr..

rica ederim canım :) faydalı olmama sevindim :)))))
kolonya da alkol olduğu için yasakmis canım..içenler oluyormuş..
ben baticon almıştım,yara falan olursa bir yeri diye..ama onu almadı yanına çekindi,almazlar diye..
ağrı kesici almışlar ama mesela...2 tane apranax götürmüştü ona bir sey dememişler..
bepanthen i ve dudak koruyucu,nemlendirici mutlaka al ama..
herkesin dudakları,elleri çatlamış
silikon tabanla çok rahat etti benimki mesela..botlar kazık gibiymiş,onu kullanıyor..medikallerde bulabilirsin..bi numara büyüğünü aldık biz yemin törenine giderken..
sanırım bu kadar :))

peki gidemeyenler (mesela ben) kargoyla ne yollayabiliriz hoş bişi olsn

Ayyyyy kafam patlıyo varya üzülmemmi lazım kızmammı napcamı bilmiyorum kafayı yedim :18::18::18::95::95::84::84:

slm,
Benim sevgilim şuan 337. kısa dönem asker ve 1,5 yıllık bir birlikteliğim vardı. askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmasını bekledim ama yapmadı bunun üzerine askere gitmeden önce ayrıldım ondan sonra giderken görüşmeye geldi ve dayanamadım barıştım ama içimde hep bir kırıklık oldu..Askere ailesi onu uğurladı ben gidemedim yemin töreninede ailesi gittiği için yine gidemedim en sonunda bu olanlara dayamadım yine ondan ayrıldım ayrılalı birkaç gün oluyor ve pzts günü öğrendimki askere gitmeden önce eski kız arakdaşını aramış bu olayda beni çok kırdı bir insan askere gitmeden önce 1,5 yillik bir ilişkisi varken neden eski sevgilisini ararki? belkide askere gitmeden önce görüştüler bile bilemiyorum. Zaten bunuda öğrendikten sonra birdaha onunla asla görüşmeyi düşünmüyorum bu konuda haksızmıyım? biraz yardımcı olun kızlar lutfen suan buna çok ihtiyacım var...

ay çok kötü valla ya üzüldümcnm ben olsam bende küserim eski eskide kalmıştır nie aramışya hayret valla ben olsam bende konusmazdım seni kırmak istemem ama

eski sevgilisini araması felan insana güven vermiyor. kesinlikle bitirmenden yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…