ay çok kötü valla ya üzüldümcnm ben olsam bende küserim eski eskide kalmıştır nie aramışya hayret valla ben olsam bende konusmazdım seni kırmak istemem ama
eski sevgilisini araması felan insana güven vermiyor. kesinlikle bitirmenden yanayım
slm,
Benim sevgilim şuan 337. kısa dönem asker ve 1,5 yıllık bir birlikteliğim vardı. askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmasını bekledim ama yapmadı bunun üzerine askere gitmeden önce ayrıldım ondan sonra giderken görüşmeye geldi ve dayanamadım barıştım ama içimde hep bir kırıklık oldu..Askere ailesi onu uğurladı ben gidemedim yemin töreninede ailesi gittiği için yine gidemedim en sonunda bu olanlara dayamadım yine ondan ayrıldım ayrılalı birkaç gün oluyor ve pzts günü öğrendimki askere gitmeden önce eski kız arakdaşını aramış bu olayda beni çok kırdı bir insan askere gitmeden önce 1,5 yillik bir ilişkisi varken neden eski sevgilisini ararki? belkide askere gitmeden önce görüştüler bilebilemiyorum. Zaten bunuda öğrendikten sonra birdaha onunla asla görüşmeyi düşünmüyorum bu konuda haksızmıyım? biraz yardımcı olun kızlar lutfen suan buna çok ihtiyacım var...
evet bende öyle yaptım zaten ama şuan çok üzgünüm umarım kısa zamanda geçer bende burdakiler gibi asker yolu bekleyecektim heyecanla,aşkla ama olmadı bende üzgünüm
evet bende öyle yaptım zaten ama şuan çok üzgünüm umarım kısa zamanda geçer bende burdakiler gibi asker yolu bekleyecektim heyecanla,aşkla ama olmadı bende üzgünüm
slm,
Benim sevgilim şuan 337. kısa dönem asker ve 1,5 yıllık bir birlikteliğim vardı. askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmasını bekledim ama yapmadı bunun üzerine askere gitmeden önce ayrıldım ondan sonra giderken görüşmeye geldi ve dayanamadım barıştım ama içimde hep bir kırıklık oldu..Askere ailesi onu uğurladı ben gidemedim yemin töreninede ailesi gittiği için yine gidemedim en sonunda bu olanlara dayamadım yine ondan ayrıldım ayrılalı birkaç gün oluyor ve pzts günü öğrendimki askere gitmeden önce eski kız arakdaşını aramış bu olayda beni çok kırdı bir insan askere gitmeden önce 1,5 yillik bir ilişkisi varken neden eski sevgilisini ararki? belkide askere gitmeden önce görüştüler bilebilemiyorum. Zaten bunuda öğrendikten sonra birdaha onunla asla görüşmeyi düşünmüyorum bu konuda haksızmıyım? biraz yardımcı olun kızlar lutfen suan buna çok ihtiyacım var...
canım şöyle düşün ileride daha fazla üzülebilirdinçümkü bir ilişkinin olmazsa olmazıdır güven, herşeyiyle güvenerek arkanı dönebilmelisin, affettiğini düşün dönebilecek misin arkanı aklın hep acabalarda kalıp seni yer zor olacaktır senin için ama görüşmemek en isabetli karar...
Yaaaaa bi akıl verin özlemden dolayı kıskançlık çirkeflikmi yapıyorum yada gerçekten alınmam normalmi aradım annesini bide askerdekinn doğumgünüya bugün hemde iyi olur dedim nasılsınz iyi hoş sen dedii iim dedim brkla konuşamadım sizinlle görşmek istedim dgünüya falan diye saçmaladım bişeyler ne dediiii biz konuştuk sabah yaaa dedim napıymus iimiş dedi iiiiiiiiii dedim ama kan beynime sıçradı sonra artık benim sesmi gitti ne zıkımsa anladıdamı öle dedi yoksa dünde dedimya ince kadındır diye ondanmı çevirdi lafı seni akşama saklamıştır akşam arar seni dedi bakalım falan dedim bugün dedi süpriz yapcaktık orda bi tanıdık var pasta göndertcektk dedi ama oda edirnedeymiş göndermemedik kaldı dedi ikinci şok bana bana niye demiyonuz yaaaaaaaaa aaa ii süpriz olurmuş falan dedim gitcekmisinz yemn törenne dedim kar yağmazsa evet dedi paşam demişki nry a diyin gelceksenz otel falan ayarlar o neyse bende bişeyler göndercemde zahmet olmazsa götürebilmisiz dedim aaaaa canım olurmu öle şey götrrz tabi konuşurz zaten bunları dedi gelsene sen neden gelmiyon dedi gelirim dedim özledik gibisinden konuştu kapattık telefonu başladım zırlamaya ve hala zırlıyorummmmmmmm
Ama bardağa dier taraftanda baktıgımda kızlar brk beni aradığında yeri geldi 2-3gün annesini aramadı ve dediği gibi akşam ararım daha rahat falan diyede plan yapmış olabilir Pasta olayı eeee zaten olmamış bişey tanıdıkları yaparım deseydi belki arıycaktı Birde arada resmi bişey yok benii biliyo annesi çözmüştür yani ben mesafeliyim nasıl diyim ne kadar ileri gitmem gerektiğini nerde durmam gerektğni çok ölçüp tartıyorum belki oda amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne bilimmm
silip atarım eskiyle demekki öncedende konujsyodu ozmn hala unutamamış beyfendi galiba çok üzgünüm bırakmalısın onu
canım alınacak üzülecek bişey yok ki. özlemişsin belli ki. bak annesi ne güzel demiş sen de gel diye. daha ne istiyorsun. o bende de oluyor kafamda bişeyler kuruyorum, bazen geçmişe takılıyorum kendi kendime büyütüyorum bişeyleri. halbuki garibimin hiçbişeyden haberi yok. iyisi mi onları fazla düşünmemek. kafayı dağıtmak lazım
evet bencede onu silip atamamış halaki kızı aramış eski faturalarına bakarken kızın numarasını gördüm birde kız 2 hafta once facebooktan benimle konuştu ben alacağımı aldım vs tarzı şeyler söyledi şimdi anladım nedenini
yemin törenini sordu yok gelmyrm dedim evine çağırıyoo
hemşerim özel mesaj attım sana okusana:) (yazmadım sanama)
az önce askerimle konustum 3 gün istirahatlıymış
keyfim yerine geldi çok şükür dinlenip kendine gelir :44:
gerçi tek başınadan sıkılıp kendine üzüntü yapmaz inş. :96:
canım benim ya nasıl özledim seni bi bilsen diyor
neslihan gerçekten çok teşşekürler çok doğru söylüyosun o henüz onun eski sevgilisini aradığını bildiğimi bilmiyor diğer meseleler nedeniyle ayrılmıştım ama ararsa bunuda ona söylicem dediğin gibi ona güvenemedikten sonra ne işe yarar elinde sonunda bitecek...
yemin törenini sordu yok gelmyrm dedim evine çağırıyoo
demekki senle konusrken onlada devam etmiş öle insanlar için üzülme sil at ya unut çok üzüldüm
aynen öyle. arasa söylersin o aramadan sakın sen arama. o aradığında da hepsini söle üzülür diye felan söyleyememezlik edip de takma sakın üzülseydi yapmazdı seni üzmezdi. Söle ki gizli yaptığı şeylerin gizli kalmadığını anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?