337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay çok kötü valla ya üzüldümcnm ben olsam bende küserim eski eskide kalmıştır nie aramışya hayret valla ben olsam bende konusmazdım seni kırmak istemem ama

evet bende öyle yaptım zaten ama şuan çok üzgünüm umarım kısa zamanda geçer bende burdakiler gibi asker yolu bekleyecektim heyecanla,aşkla ama olmadı bende üzgünüm

Yaaaaa bi akıl verin özlemden dolayı kıskançlık çirkeflikmi yapıyorum yada gerçekten alınmam normalmi aradım annesini bide askerdekinn doğumgünüya bugün hemde iyi olur dedim nasılsınz iyi hoş sen dedii iim dedim brkla konuşamadım sizinlle görşmek istedim dgünüya falan diye saçmaladım bişeyler ne dediiii biz konuştuk sabah yaaa dedim napıymus iimiş dedi iiiiiiiiii dedim ama kan beynime sıçradı sonra artık benim sesmi gitti ne zıkımsa anladıdamı öle dedi yoksa dünde dedimya ince kadındır diye ondanmı çevirdi lafı seni akşama saklamıştır akşam arar seni dedi bakalım falan dedim bugün dedi süpriz yapcaktık orda bi tanıdık var pasta göndertcektk dedi ama oda edirnedeymiş göndermemedik kaldı dedi ikinci şok bana bana niye demiyonuz yaaaaaaaaa aaa ii süpriz olurmuş falan dedim gitcekmisinz yemn törenne dedim kar yağmazsa evet dedi paşam demişki nry a diyin gelceksenz otel falan ayarlar o neyse bende bişeyler göndercemde zahmet olmazsa götürebilmisiz dedim aaaaa canım olurmu öle şey götrrz tabi konuşurz zaten bunları dedi gelsene sen neden gelmiyon dedi gelirim dedim özledik gibisinden konuştu kapattık telefonu başladım zırlamaya ve hala zırlıyorummmmmmmm
Ama bardağa dier taraftanda baktıgımda kızlar brk beni aradığında yeri geldi 2-3gün annesini aramadı ve dediği gibi akşam ararım daha rahat falan diyede plan yapmış olabilir Pasta olayı eeee zaten olmamış bişey tanıdıkları yaparım deseydi belki arıycaktı Birde arada resmi bişey yok benii biliyo annesi çözmüştür yani ben mesafeliyim nasıl diyim ne kadar ileri gitmem gerektiğini nerde durmam gerektğni çok ölçüp tartıyorum belki oda amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne bilimmm

haklısın canım. kimse kalmadı gidip eski sevgilisini mi aradı. böylesinden hayır gelmez.

evet bende öyle yaptım zaten ama şuan çok üzgünüm umarım kısa zamanda geçer bende burdakiler gibi asker yolu bekleyecektim heyecanla,aşkla ama olmadı bende üzgünüm

canım şöyle düşün ileride daha fazla üzülebilirdin çümkü bir ilişkinin olmazsa olmazıdır güven, herşeyiyle güvenerek arkanı dönebilmelisin, affettiğini düşün dönebilecek misin arkanı aklın hep acabalarda kalıp seni yer zor olacaktır senin için ama görüşmemek en isabetli karar...

silip atarım eskiyle demekki öncedende konujsyodu ozmn hala unutamamış beyfendi galiba çok üzgünüm bırakmalısın onu

Skma canını Allahım hayırlı olanı buymuş demekki bunu vermiş size sölenecek çok söz var o insan için ama konuşmaya değmez

neslihan gerçekten çok teşşekürler çok doğru söylüyosun o henüz onun eski sevgilisini aradığını bildiğimi bilmiyor diğer meseleler nedeniyle ayrılmıştım ama ararsa bunuda ona söylicem dediğin gibi ona güvenemedikten sonra ne işe yarar elinde sonunda bitecek...

canım alınacak üzülecek bişey yok ki. özlemişsin belli ki. bak annesi ne güzel demiş sen de gel diye. daha ne istiyorsun. o bende de oluyor kafamda bişeyler kuruyorum, bazen geçmişe takılıyorum kendi kendime büyütüyorum bişeyleri. halbuki garibimin hiçbişeyden haberi yok. iyisi mi onları fazla düşünmemek. kafayı dağıtmak lazım

silip atarım eskiyle demekki öncedende konujsyodu ozmn hala unutamamış beyfendi galiba çok üzgünüm bırakmalısın onu

evet bencede onu silip atamamış halaki kızı aramış eski faturalarına bakarken kızın numarasını gördüm birde kız 2 hafta once facebooktan benimle konuştu ben alacağımı aldım vs tarzı şeyler söyledi şimdi anladım nedenini

yemin törenini sordu yok gelmyrm dedim evine çağırıyoo

az önce askerimle konustum 3 gün istirahatlıymış
keyfim yerine geldi çok şükür dinlenip kendine gelir :44:
gerçi tek başınadan sıkılıp kendine üzüntü yapmaz inş. :96:
canım benim ya nasıl özledim seni bi bilsen diyor

demekki senle konusrken onlada devam etmiş öle insanlar için üzülme sil at ya unut çok üzüldüm

ay kıyamam ben size:44::44:

aynen öyle. arasa söylersin o aramadan sakın sen arama. o aradığında da hepsini söle üzülür diye felan söyleyememezlik edip de takma sakın üzülseydi yapmazdı seni üzmezdi. Söle ki gizli yaptığı şeylerin gizli kalmadığını anlasın.

demekki senle konusrken onlada devam etmiş öle insanlar için üzülme sil at ya unut çok üzüldüm

faturalarına baktım sadece askere gitmeden önce aramış tabi sonrada aramaya devam etmişmi bilmiyorum ama dediğin gibi başka sansım yok bitti onlar biraraya gelsinler ben aradan çekilicem böyle birşeyi kabul edemem.

zaten ailesiylede beni birtürlü tanıştırmadı belkide kafasındaki soru işaretlerindendir hala eski sevgili akılda olunca tercih yapmakta zorlanmıştır diye düşünüyorum.
Burdayken 1 gün bile bensiz duramazdı askere gitti, ailesi gitti onu görmeye ben gidemedim bunları haketmemiştim

aynen öyle yapıcam... ben onu artık asla aramam! oda birgün ararsa bunlarıda söylicem elbette bilsin yaptıklarını ve onu asıl neden tam anlamıyla silip attıgımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…