337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben de dün akşam konuştum sinir etti beni ya. bak hamilesin sakın moralini bozma. sesimi duyasın diye hergün arıyorum seni daha ne istiyorsun dedi. gıcık ya... sesine çok meraklıydım. insan bi der ki sesini özlüyorum hergün arıyorum sanki ben yanıp tutuşuyorum ona. görür akşam arasın bakalım ben konuşuyor muyum. bu ne özgüven ya...

aşkım aramadı bugun gölköye gitceklermiş,atış eğitimi varmış, heralde arayamadı
bak dikkat et silahlara sevmem ben öyle şeyler diyorum ben askerdeyim canım biliyosun dimi diyo
ayy ama napim silah falan bişey olursa diye korkuyorum ne var

kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim verdiğim kararın doğru olduğundan artık hiç şüphem yok napalım kısmet severken askerdeki sevgiliyi bırakmakmış sizlere bol şanslar ve umutlu beklemeler diliyorum bu topikte benim yerim yok canımı acıtıyor...iyi sohbetler dilerim.

canımm inan alınacak hiç bişey yok,annesini aradığında sıra vardır aşkımıda akşam ariyim demiştir akşam aramasa kızmakta haklısın ama eminim akşam arıcaktır,pasta olayındada senin gibi düşündüm olsaydı haber verirlerdi belki o anda akıllarına gelmemiştir,şimdi çok özledik sinirlerimiz gerginya olmadık şeylere takılıyoruz hiiç canını sıkma kuzum

Saol canım inşallah arar bugünde kar yağıyo otarafa kar yagaarda arayamazmış
Düşünsenize benim yarınki halimi :84::95::96:

Saol canım inşallah arar bugünde kar yağıyo otarafa kar yagaarda arayamazmış
Düşünsenize benim yarınki halimi :84::95::96:

düşünemiyorum bileeama merak etme aramaya çalışır bence doğumgünüymüşya:44:ayy benim aşkımında haftaya bugün doğum günüüüüüüüüügeldiğinde vericem hediyesini ömrümeenurbur bu arada benim babamda erzurumlu hemşeriyiz kızz:13:

ohh ne güzel herkes oğlak burcu benim gbiii
kızlar inatçıyızdır ona göre var mı sizinkiler de öyle huylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…