annesi mi çağırıyor? iyi de niye gitmiyorsun ki yemin törenine?
hoşgeldin hoşgeldin:):):):) alınma bak ben burdayım :) napıyon :)
Evet canım annesi çağırdı beni yemin törenine gidemem annemler göndermez
Yaaaaa bi akıl verin özlemden dolayı kıskançlık çirkeflikmi yapıyorum yada gerçekten alınmam normalmi aradım annesini bide askerdekinn doğumgünüya bugün hemde iyi olur dedim nasılsınz iyi hoş sen dedii iim dedim brkla konuşamadım sizinlle görşmek istedim dgünüya falan diye saçmaladım bişeyler ne dediiii biz konuştuk sabah yaaa dedim napıymus iimiş dedi iiiiiiiiii dedim ama kan beynime sıçradı sonra artık benim sesmi gitti ne zıkımsa anladıdamı öle dedi yoksa dünde dedimya ince kadındır diye ondanmı çevirdi lafı seni akşama saklamıştır akşam arar seni dedi bakalım falan dedim bugün dedi süpriz yapcaktık orda bi tanıdık var pasta göndertcektk dedi ama oda edirnedeymiş göndermemedik kaldı dedi ikinci şok bana bana niye demiyonuz yaaaaaaaaa aaa ii süpriz olurmuş falan dedim gitcekmisinz yemn törenne dedim kar yağmazsa evet dedi paşam demişki nry a diyin gelceksenz otel falan ayarlar o neyse bende bişeyler göndercemde zahmet olmazsa götürebilmisiz dedim aaaaa canım olurmu öle şey götrrz tabi konuşurz zaten bunları dedi gelsene sen neden gelmiyon dedi gelirim dedim özledik gibisinden konuştu kapattık telefonu başladım zırlamaya ve hala zırlıyorummmmmmmm
Ama bardağa dier taraftanda baktıgımda kızlar brk beni aradığında yeri geldi 2-3gün annesini aramadı ve dediği gibi akşam ararım daha rahat falan diyede plan yapmış olabilir Pasta olayı eeee zaten olmamış bişey tanıdıkları yaparım deseydi belki arıycaktı Birde arada resmi bişey yok benii biliyo annesi çözmüştür yani ben mesafeliyim nasıl diyim ne kadar ileri gitmem gerektiğini nerde durmam gerektğni çok ölçüp tartıyorum belki oda amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne bilimmm
canımm inan alınacak hiç bişey yok,annesini aradığında sıra vardır aşkımıda akşam ariyim demiştir akşam aramasa kızmakta haklısın ama eminim akşam arıcaktır,pasta olayındada senin gibi düşündüm olsaydı haber verirlerdi belki o anda akıllarına gelmemiştir,şimdi çok özledik sinirlerimiz gerginya olmadık şeylere takılıyoruz hiiç canını sıkma kuzum
sulkor şimdi okudum geçmiş olsun canımm
Saol canım inşallah arar bugünde kar yağıyo otarafa kar yagaarda arayamazmış
Düşünsenize benim yarınki halimi :84::95::96:
çok teşekkür ederim allah kimseye böyle acılar yaşatmasın inş.
düşünemiyorum bileeama merak etme aramaya çalışır bence doğumgünüymüşya:44:ayy benim aşkımında haftaya bugün doğum günüüüüüüüüü geldiğinde vericem hediyesini ömrümee nurbur bu arada benim babamda erzurumlu hemşeriyiz kızz:13:
çok teşekkür ederim allah kimseye böyle acılar yaşatmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?