337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ohh ne güzel herkes oğlak burcu benim gbiii
kızlar inatçıyızdır ona göre var mı sizinkiler de öyle huylar

huymu?benimkinin göbek adı inatttam bir oğlak burcu,kaşları her daim çatıktır,dediğim dediktir çook inatçıdır hep der sana bir kez dediğim şeyi sakın ikiletme diye bende ikiletmem sen ne dersen o emrin olur erkeğim diyorumaferim ufaklık diyo

hehe senin burcun ne?
ay ben de çok inatçıyım hatta senin gibi inat birini görmedim bile der, her dediğimi yaptırırım bi de ne yapar ne eder. ama napimm tamamen burcumuzun verdiği bi özellik

kıs bende oğlak burcuyum ama aşkım tam balık burcu sizinkiler ne burcu keçi gibisin inatçısın vazgecmiyosun der burcumun özelliklerini taşıyorum ya napım

Son düzenleme:
kıs bende oğlak burcuyum ama aşkım tam balık burcu sizinkiler ne burcu keçi gibisin inatçısın vazgecmiyosun der burcumun özelliklerini taşıyorum ya napım

AAAAA benim aşkımda oğlak ben tam balık burcuyummvarya burçlara çok inanıyorum a evvel yazmışsınya bana sevgilim ilgi gösteriyo sıkılıyorum diye al işte tam balık-oğlak sendromuuu

AAAAA benim aşkımda oğlak ben tam balık burcuyummvarya burçlara çok inanıyorum a evvel yazmışsınya bana sevgilim ilgi gösteriyo sıkılıyorum diye al işte tam balık-oğlak sendromuuu

ewt ya yumicim ondandır belkide ben uzağım oo çok yakındır ilgilen sıkarbende bunalırım ya öleyim ben

oğlakla balık anlaşamaz diyolar ama anlaşıyoruz sulu gözlü romantik duygusal oluyolar sennki nasıl

oğlak toprak,balık su grubu karışınca çamur olurlar yani çok iyi anlaşırlar,ben çok duygusalım mesela bir gazete haberi göriyim hemen ağlarım,hayalperest ve hassasımdır yani klasik balık burcu,oğlak ise yani aşkım çok gerçekçi ciddi ve duygusallıktan uzak işte burda biraz sıkıntı olabilir ama oda tadı-tuzu birimiz beyaz birimiz siyah gri ve dengeli bir hayat sürüp gideriz:82:

oğlakla balık anlaşamaz diyolar ama anlaşıyoruz sulu gözlü romantik duygusal oluyolar sennki nasıl

evet anlaşamaz derler balık çok kırılgan duygusal, oğlak mantıklarıyla hareket eden burctur
ama biz çok iyi anlaşıyoruz valla
bana duygusal değilsin , romantik değilsin diyen adamdan daha duygusalım daha romantiğim artıkk
ama bazen odunluğum da tutuyor ne yalan söliyimm

ewt balıklar baya romantik hayalci ya ben de pek hayal kurmam tam tersiz vallahi bu konuda yanlış olmuşuz derim sulu gözlüdür dayanamaz ağlar hemen romantiktir ay bi görseniz nebilim nasıl anlaşıyoruz derim gülerim ama anlaşıyoruz utangaçtır çok hemde herşeyi ciddi düşünürüm hayalle olcak şey değilim der kızar bana aşkım ya

Ayyyy ne kadan güzel bende ana baba hepiciği erzurumlu nslhnhmza da erzurumlu canım :13:

Ayyyy ne kadan güzel bende ana baba hepiciği erzurumlu nslhnhmza da erzurumlu canım :13:

ocak 1 hayatım tututrmuşum doğum günüm doğru

aa 1 gün sonra doğumgünün cilt şimdiden kutlu olsun canım
NURBUR kete,kadayıf dolması yapmayı biliinmi kız?

aa 1 gün sonra doğumgünün cilt şimdiden kutlu olsun canım
NURBUR kete,kadayıf dolması yapmayı biliinmi kız?

ewt hayatım teşekkür ederim her doğum günümde bana tatil ya güzel oluyo anlaşıp gidiyruz pek romantik olmasam da

NURBUR bak senin içim kopyaladım netten;
Oğlak ve Yay

Birbirinden sonra gelen burçların uyumu oldukça zordur. Genelde sonra gelen burç bir öncekinin eksiklerini tamamlar. Birçok yönden Yay burcu ile tamamen zıtsınız. Aranızdaki en büyük fark Jüpiter tarafından yönetilen Yay'ın aşırı iyimser olması ve Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcunun ise fazla gerçekçi olmasıdır. Yay insanı sizi karamsarlıkla suçlayacak ve hiç durmadan, olabilecek en kötü ihtimal için hazırlandığını söyleyecektir. Siz ise onun Polyanna gibi olmasına anlam veremeyeceksiniz.

Spor yapmayı seven Yay burcu formdadır ve sizin fazla kilolarınıza takılabilir. Ya onun önerileri ile bir şeyler yapın ya da hiç umursamayın. Yay insanının patavatsızlığı meşhurdur ve sizin gibi kibar, politik birinin bunu kabullenmesi zor olacaktır.

Yatakda Yay'ın atletik vücudu sizi tahrik eder. İlişkiniz ilerledikçe başka hiç bir konuda uyuşamadığınızı düşünebilirsiniz. Yay burcu teorisyendir, siz ise gerçekleştirensiniz. Evin tüm masraflarını siz karşılamak zorunda kalabilirsiniz.

Yay insanının espri gücü, neşesi ve felsefi yaklaşımı hoşunuza gider. Bu ilişkinin başarı şansı yüzde ellidir. Bazı zamanlar çok zor olsa da imkansız değildir. Bu ilişkinin başarı ve başarısızlığı tamamen size bağlı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…