ohh ne güzel herkes oğlak burcu benim gbiii
kızlar inatçıyızdır ona göre var mı sizinkiler de öyle huylar
ne acısı noluyo
üzülme canım ya iyimiş bak şimdi
huymu?benimkinin göbek adı inatttam bir oğlak burcu,kaşları her daim çatıktır,dediğim dediktir çook inatçıdır hep der sana bir kez dediğim şeyi sakın ikiletme diye bende ikiletmem sen ne dersen o emrin olur erkeğim diyorum aferim ufaklık diyo
huymu?benimkinin göbek adı inatttam bir oğlak burcu,kaşları her daim çatıktır,dediğim dediktir çook inatçıdır hep der sana bir kez dediğim şeyi sakın ikiletme diye bende ikiletmem sen ne dersen o emrin olur erkeğim diyorum aferim ufaklık diyo
kıs bende oğlak burcuyum ama aşkım tam balık burcu sizinkiler ne burcu
kıs bende oğlak burcuyum ama aşkım tam balık burcu sizinkiler ne burcu keçi gibisin inatçısın vazgecmiyosun der burcumun özelliklerini taşıyorum ya napım
aaaa ben oğlak burcu sevgilim balıkk
aaaa ben oğlak burcu sevgilim balıkk
AAAAA benim aşkımda oğlak ben tam balık burcuyummvarya burçlara çok inanıyorum a evvel yazmışsınya bana sevgilim ilgi gösteriyo sıkılıyorum diye al işte tam balık-oğlak sendromuuu
oğlakla balık anlaşamaz diyolar ama anlaşıyoruz sulu gözlü romantik duygusal oluyolar sennki nasıl
oğlakla balık anlaşamaz diyolar ama anlaşıyoruz sulu gözlü romantik duygusal oluyolar sennki nasıl
oğlak toprak,balık su grubu karışınca çamur olurlar yani çok iyi anlaşırlar,ben çok duygusalım mesela bir gazete haberi göriyim hemen ağlarım,hayalperest ve hassasımdır yani klasik balık burcu,oğlak ise yani aşkım çok gerçekçi ciddi ve duygusallıktan uzak işte burda biraz sıkıntı olabilir ama oda tadı-tuzu birimiz beyaz birimiz siyah gri ve dengeli bir hayat sürüp gideriz:82:
düşünemiyorum bileeama merak etme aramaya çalışır bence doğumgünüymüşya:44:ayy benim aşkımında haftaya bugün doğum günüüüüüüüüü geldiğinde vericem hediyesini ömrümee nurbur bu arada benim babamda erzurumlu hemşeriyiz kızz:13:
çok komik hayatım yaa bizde tam tersiyizzsenin ne zaman doğumgünün?
ewt balıklar baya romantik hayalci ya ben de pek hayal kurmam tam tersiz vallahi bu konuda yanlış olmuşuz derim sulu gözlüdür dayanamaz ağlar hemen romantiktir ay bi görseniz nebilim nasıl anlaşıyoruz derim gülerim ama anlaşıyoruz utangaçtır çok hemde herşeyi ciddi düşünürüm hayalle olcak şey değilim der kızar bana aşkım ya
Ayyyy ne kadan güzel bende ana baba hepiciği erzurumlunslhnhmza da erzurumlu canım :13:
ocak 1 hayatım tututrmuşum doğum günüm doğru
aa 1 gün sonra doğumgünün cilt şimdiden kutlu olsun canım
NURBUR kete,kadayıf dolması yapmayı biliinmi kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?