Ama ama ama bende yorum istiyorum aşkımcım oğlak ben yay???
al canım yorumm sana
Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel olabilir. Oğlak burcu size işle ilgili akıllı fikirler verecek, gelecekle ilgili (özellikle finansal açıdan) planlar yapmanıza yardımcı olacak ve size sağlam bir zemin hazırlayacaktır. Siz de ona enerjiniz, iyimserliğiniz ve zekanızla mutluluk vereceksiniz.
aa 1 gün sonra doğumgünün cilt şimdiden kutlu olsun canım
NURBUR kete,kadayıf dolması yapmayı biliinmi kız?
Yok canım anam yapar ben bi güzel yemeyi bilirimananem geldi köyden anacım kuşburnu marmelatı yaptı ııııımmmmmm yimede yanında yat Bide cağ kebap var onuda babam yapar hakkını yemiyim şimdikkk
ama ama ama ben de istiyorum biz aşkımla ikimizde teraziyiz ben eylül o ekim
kızlaar buda balık-oğlak uyumuu;
Balık ve Oğlak
Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ilgili müthiş tavsiyelerde bulunacak, başarılı olmanız için size destek olacaktır. Oğlak burcunun pratik ve kararlı tutumundan sizde faydalanacaksınız.
Oğlak insanının mizah gücü sayesinde beraberliğiniz eğlenceli olacaktır. İkinizde aile ve ev hayatından zevk alırsınız. Oğlak burcu iyi kazancı ile ikinizi geçindiren taraf olacaktır.
Oğlak burcunun sevdiğinizden emin olmadığınız özelliği ise onun maddesel dünyaya verdiği önemdir. Onun için sosyal statü çok önemlidir, iyi bir çevreye ait olmak ister. Bu yüzden de giyiminin, arabasının, evinin bu çevreye uygun olmasını ister. Balık burcu ise bu tip şeylere önem vermez. Komşuları ile yarışmanın anlamsız olduğunu düşünür. Balık için manevi değerler daha önemlidir. Aranızda ki bu fark, ilginç sahnelere sebep olacaktır.
Oğlak burcunun toprak özelliği ile sizin su özelliğiniz bir arada verimli bir ilişki yaratacaktır. Beraberliğiniz "ilgi" ve "özen" ile özetlenebilir. Yatakta da her şey mükemmel olacaktır. Oğlak bu konuda yavaş ve düşünceli davranır. Sizin yaratıcı stiliniz ve ilişkinize olan derin bağlılığınıza hayran kalacaktır.
Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi? Kesinlikle evet!
aa benimde babam yapar mantı bilem açar hamarat babişkomçok güzel yemeklerimiz yaa
ama ama ama ben de istiyorum biz aşkımla ikimizde teraziyiz ben eylül o ekim
nesliciğim al buda sana;
Terazi ve Terazi
Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Görüntüyü seveceksiniz ama zaten bu insan aynı sizin gibidir. Birbirinizin zayıf ve kuvvetli yönlerini iyi bilirsiniz. Aynı içgüdülere ve tepkilere sahipsiniz. Bunlardan dolayı birbirinizi iyi anlarsınız ama birbirinizin eksiklerini tamamlayamazsınız.
Terazi insanı ince görüntüsünün ardında güçlü bir burçtur ve zaman zaman fazla otoriter olabilir. Buna dikkat etmelisiniz, bu ilişkide iki patron birden olacaktır. İkinizde istediklerinizi tatlılıkla yaptırdığınız için bu fazla sorun olmayacaktır.
Bu ilişki objektif, akılcı ve entelektüel olacaktır. Derin duygular olmasa bile ikinizde bunu önemsemeyeceksiniz. Yatakta daha içten olursanız tutkularınız alevlenebilir.
İkiniz içinde evlilik beraberliğin doğal bir sonucudur. Kararsız olduğunuz için evlilik tarihiniz belirlenene kadar "acaba", "belki", "düşüneyim" dönemlerinden geçebilirsiniz.
bu da benden
Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Görüntüyü seveceksiniz ama zaten bu insan aynı sizin gibidir. Birbirinizin zayıf ve kuvvetli yönlerini iyi bilirsiniz. Aynı içgüdülere ve tepkilere sahipsiniz. Bunlardan dolayı birbirinizi iyi anlarsınız ama birbirinizin eksiklerini tamamlayamazsınız.
Terazi insanı ince görüntüsünün ardında güçlü bir burçtur ve zaman zaman fazla otoriter olabilir. Buna dikkat etmelisiniz, bu ilişkide iki patron birden olacaktır. İkinizde istediklerinizi tatlılıkla yaptırdığınız için bu fazla sorun olmayacaktır.
bu da benden
Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi? Kesinlikle evet olur ya nie mutlu olmasın süper ben seviyorum balık aşkımı erkeğim ay kıyamam ben ona dayanamaz sarılır ağlar özledim yaww kıs yumi ya
Evet canım sende dikkat ettinmi bilmiyorum ama ben babama amcalarıma bakıyorumda bayanlar kadar çalışıyolar ve gerçekten yardımı seviyolar babam ilk emekli olduğunda 4bayan var evde ayyyy bi baktım yere eğilmiş bizim saçları topluyooo en sonunda isyan ben çalışcam yaaaaa sizde saçlarınızı toplayıp gezin dediiiiiiii canım yaaaaaaa
teşekkürler :) ayrıca bir hemşerim daha olmuş :) yeni öğrendim kız :)
o laf çok hoşuma gitti yalnız bir balıkla bir keçi mutlu olabilirmi?kesinlikle evetkıyamam sana yaa gelde içime sor nasıl öledim kokusunu off hep hayal ediyorum şafak 15 diyeceğimiz günleri
astrolojiyle işçli dışlıyız galiba :)
eskiden değildi de artık bakıyorum aşkımdan sonra
uyuyo ama ya
bi kere teyzem fal bakmıstı o zaman askımın bas harfi çıkmıştı el falımda
astolojiydi, faldı işte bakıyoruz arada
o laf çok hoşuma gitti yalnız bir balıkla bir keçi mutlu olabilirmi?kesinlikle evetkıyamam sana yaa gelde içime sor nasıl öledim kokusunu off hep hayal ediyorum şafak 15 diyeceğimiz günleri
valla aynen benimkide öyle;babişkolarımız süperbababm böylede aşkım saolsun bardak bile kaldırmaz,üstünü başını,yediğini içtiğini,herşeyini ben toparlarım seninki nasıl bu konuda?
valla hemşoyuz neslim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?