337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iki saatir googleden bakiyorum, ben basak ve basak uyumu yazdikca google bana basak ve balik uyumlarini gösteriyo, anlamadim gitti

al canım sana da başak-başak

Iki Basak burcu bir arada mutlu olabilir mi? Eger bazi sorunlu bölgeleri asabilirseniz evet. En azindan birbirinizi iyi anlarsiniz. Simdi iliskinizin iyi ve kötü yönlerini inceleyelim.

Ikinizde hayat hakkinda gerçekçi ve pratiksiniz. Ayni zamanda her seyi mükemmellestirmeye çalisan idealistlersiniz. Sizler için saglikli olmak çok önemlidir. Birlikte spor yapmaktan, saglikli yemeklerden hoslanir, vitamin almaya özen gösterirsiniz. Bazen fazla tutumlu olabilirsiniz. Siz zaten pahali restoranlari sevmeyen sürpriz hediyelere fazla para harcamayan bir çiftsiniz. Ikinizden birinin yildiz haritasinda Aslan burcuna düsen gezegenler varsa durum degisebilir.

ay bizimki her akşam yıkıyorum diyo çoraplarımı diyo yatmadan evvel diyo ayaklarımı yıkıyorum kalorifere seriyorum diyo sabaha kuruyo diyo başkaları diyo yıkamıyo kokuyolar pis adam çok diyo benmki titizdir

cok sagol

Bende titiz gönderdim adamı askeriye batırıp geri göndercek bana

ay bende özledim balıklar gözlerde şiş sulu gibidir gözleri ağlamaklı boyları kısadır etine dolgundur balık etlidir sende ölemisin yumicimmmm

1.60 boya 47 kiloyum inceyim yanii,gözlerim şiş değil açık kahverengi saçlarımda belimi geçiyo sapsarı ama kaynaaakksende tarif et hadi kendini çok merak ettim?

tamam bak bakalım ne çıkıcak ben terazi o ikizler

süpermiş ya son kısma dikkatt

Terazi ve İkizler birbiri ile en uyumlu burçlardandır. İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur. İki analitik, iletişimci hava burcunun ilişkisinde duygusal derinlik az olur diyenlere aldırmayın. Zaten ikinizinde kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin.

İkizler burcunun keskin zekasına ve hazır cevaplığına hayransınızdır. O da, sizin insanlarla olan ilişkilerinizi beğenir. Birlikte arkadaş çevreniz iki üç katına çıkacaktır. İkizler sizin 9. evinizin yani uzak seyahatler evinizin yöneticisidir. Birlikte egzotik ülkelere harika seyahatler yapabilirsiniz. İkinizde monotonluktan hoşlanmadığınız için aradığınız değişiklikleri birlikte yaratabilirsiniz.

Bu çift on üzerinden on alacak kadar birbirine uygundur.

alemsiniz ya öldüm gülmektenbenimki ben yanındaysam çoraplarını bile kendi çıkarmaz bana çıkarttırıralıştırmasak aslında böyle dur gelsin azcık kendi işini yapmayı öğretiyimgerçi askerde çok sıkılarmış hergün kıyafet katlama falan varmışoohh

iş yapmaları kendilerine kalsın döndüklerinde bizi çoooookkk özlemiş olarak ve çooook kıymet bilerek gelsinler yeter:):) o kadar özlüyoz endişeleniyoz kıymetimizi bilsinler:)

aaa tam bizi anlatıyor hele seyahatlar ve eğlence bölümleriyle ama işte azcık duygusallıktan yoksuluz
tsk ederim canım

iş yapmaları kendilerine kalsın döndüklerinde bizi çoooookkk özlemiş olarak ve çooook kıymet bilerek gelsinler yeter:):) o kadar özlüyoz endişeleniyoz kıymetimizi bilsinler:)

hayatım işte sorun orda iş yapmaları kendilerine kalmıyo bize kalıyoo söyliyim size baştan boşuna heveslenmeyinşöyleki;2 hafta askerde mum gibi kıyafet katlayan,yatak toplayan adam beni görür görmez herşeyi bir yana attı,kıyafetlerini bile ters çıkarıp attı ee diyorum öğrenmedinmi orda banane orası asker ocağı burda sen varsın toplarsın diyo maymun

Ohhhh ta ne ohhhh yumi benim aşkım bulmuş çaresini yüzünü bile kurulamıyomuş derdin ne dedim uğraşamam havlu katlamayla dedi yaaaaaa :76:

kızlar bende istiyorum ama
ben akrep burcuyum
askerim terazi uyum nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…