iki saatir googleden bakiyorum, ben basak ve basak uyumu yazdikca google bana basak ve balik uyumlarini gösteriyo, anlamadim gitti
Ayyyy kızgınım ama pıtırcıgımın hakkını yiyememyapardı herşeyi ama askerden bir kesit verim sana canım gelince ne olcak muamma :26:
Sordum geçen aşkım çamaşır falan napıyosun ya yıkama falan derdim yok atıyorum dedi hııımmm ii dedim çorap falan peki dedim bi haftada bi çorap giyyorum zaten dediiiii iğrençsin yaaaaa değişsene dedimne dedi her sabah kokluyorum kokmuyo zati koksada anlaşılmaz koğuş leş gibi kokuyo demezmi bak sakın brk dedim alışma öle şeylere sanırım çok geç artık aşkım dediiiiiiiiii:84:
slm hayırdır kızlar burçların uyumu sarmış her yeri
al canım sana da başak-başak
Iki Basak burcu bir arada mutlu olabilir mi? Eger bazi sorunlu bölgeleri asabilirseniz evet. En azindan birbirinizi iyi anlarsiniz. Simdi iliskinizin iyi ve kötü yönlerini inceleyelim.
Ikinizde hayat hakkinda gerçekçi ve pratiksiniz. Ayni zamanda her seyi mükemmellestirmeye çalisan idealistlersiniz. Sizler için saglikli olmak çok önemlidir. Birlikte spor yapmaktan, saglikli yemeklerden hoslanir, vitamin almaya özen gösterirsiniz. Bazen fazla tutumlu olabilirsiniz. Siz zaten pahali restoranlari sevmeyen sürpriz hediyelere fazla para harcamayan bir çiftsiniz. Ikinizden birinin yildiz haritasinda Aslan burcuna düsen gezegenler varsa durum degisebilir.
ay bizimki her akşam yıkıyorum diyo çoraplarımı diyo yatmadan evvel diyo ayaklarımı yıkıyorum kalorifere seriyorum diyo sabaha kuruyo diyo başkaları diyo yıkamıyo kokuyolar pis adam çok diyo benmki titizdir
sana da bakalım canım söyle
sıkıntıdan işte napalımm
ay bende özledim balıklar gözlerde şiş sulu gibidir gözleri ağlamaklı boyları kısadır etine dolgundur balık etlidir sende ölemisin yumicimmmm
tamam bak bakalım ne çıkıcak ben terazi o ikizler
Ayyyy kızgınım ama pıtırcıgımın hakkını yiyememyapardı herşeyi ama askerden bir kesit verim sana canım gelince ne olcak muamma :26:
Sordum geçen aşkım çamaşır falan napıyosun ya yıkama falan derdim yok atıyorum dedi hııımmm ii dedim çorap falan peki dedim bi haftada bi çorap giyyorum zaten dediiiii iğrençsin yaaaaa değişsene dedimne dedi her sabah kokluyorum kokmuyo zati koksada anlaşılmaz koğuş leş gibi kokuyo demezmi bak sakın brk dedim alışma öle şeylere sanırım çok geç artık aşkım dediiiiiiiiii:84:
süpermiş yason kısma dikkatt
Terazi ve İkizler birbiri ile en uyumlu burçlardandır. İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur. İki analitik, iletişimci hava burcunun ilişkisinde duygusal derinlik az olur diyenlere aldırmayın. Zaten ikinizinde kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin.
İkizler burcunun keskin zekasına ve hazır cevaplığına hayransınızdır. O da, sizin insanlarla olan ilişkilerinizi beğenir. Birlikte arkadaş çevreniz iki üç katına çıkacaktır. İkizler sizin 9. evinizin yani uzak seyahatler evinizin yöneticisidir. Birlikte egzotik ülkelere harika seyahatler yapabilirsiniz. İkinizde monotonluktan hoşlanmadığınız için aradığınız değişiklikleri birlikte yaratabilirsiniz.
Bu çift on üzerinden on alacak kadar birbirine uygundur.
ewt kızlar hiç öyle balık etli falan değil cillop gibi kız arkadaşım
iş yapmaları kendilerine kalsın döndüklerinde bizi çoooookkk özlemiş olarak ve çooook kıymet bilerek gelsinler yeter:):) o kadar özlüyoz endişeleniyoz kıymetimizi bilsinler:)
yaşasın 337 dayanışması :)
alemsiniz ya öldüm gülmekten benimki ben yanındaysam çoraplarını bile kendi çıkarmaz bana çıkarttırır alıştırmasak aslında böyle dur gelsin azcık kendi işini yapmayı öğretiyim gerçi askerde çok sıkılarmış hergün kıyafet katlama falan varmış oohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?