diyorumya ilerde 337.dönem bebişleri diye topik açarsak şaşırmayınnnhatta allah kısmet ederse bigün hepimiz buluşsak ne güzel olurrr
Ohhhh ta ne ohhhh yumi benim aşkım bulmuş çaresini yüzünü bile kurulamıyomuş derdin ne dedim uğraşamam havlu katlamayla dedi yaaaaaa :76:
Bende titiz gönderdim adamı askeriye batırıp geri göndercek bana
Evetttt buluşalım hatta gün yapalım il il gezelim :13:
kızlar bende istiyorum ama
ben akrep burcuyum
askerim terazi uyum nedir acaba
Böyle değildi canım hayat şartları işte gelince düzeltirim ben onuçok üşengeçmiş aşkın evlenince yandık bunların arkasını toplamaktan çocuklarımızla ilgilenemeyiz yaa
şimdi aradı sordum hergün yıkıyorum dedi bak kontrol ettim gelince düzeltirsin cnm benm10 dk konustuk şimdi
şimdi aradı sordum hergün yıkıyorum dedi bak kontrol ettim gelince düzeltirsin cnm benm10 dk konustuk şimdi
site yavas mı bana mı öyle sadece girerken mesaj atarken zorlanıyoruum
Ankaradayım canım ben sen???
site yavas mı bana mı öyle sadece girerken mesaj atarken zorlanıyoruum
Ankaradayım canım ben sen???
evet canım site cok yavas.....
ya kızlar sizin herufler arayınca ne konusuyorsunuz...
ben birsey bulamıorum Nasılsın iyimisin bende iyiyimm eee daha nasılsın falan filan...
seni özledim sevıyorum ...:76:
birde ben kacırmısım aslan-aslan yorumları neler??
hayatım bende ankaradayım ya onlar evlenince toplamazlar ama evde yardım eder benmki öle değildir arkadaşlarıyla beraber kalmıştı şimdi onlar evlenince ayrıldı temizlik yapardı hani o zmnlar topluydu arkadaşlarına kızardı anansının yanına gidince dağınık ama
wake up call cımm benim koçişim koç bense kova uyumumuz nedir canımmmm
citl sendemi ankaradasın süper ben geliyim kısmetse sen,ben,nurbur,elidada hepimiz ankarada olucaz ne güzell
citl sendemi ankaradasın süper ben geliyim kısmetse sen,ben,nurbur,elidada hepimiz ankarada olucaz ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?