337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ohhhh ta ne ohhhh yumi benim aşkım bulmuş çaresini yüzünü bile kurulamıyomuş derdin ne dedim uğraşamam havlu katlamayla dedi yaaaaaa :76:

çok üşengeçmiş aşkınevlenince yandık bunların arkasını toplamaktan çocuklarımızla ilgilenemeyiz yaa

kızlar bende istiyorum ama
ben akrep burcuyum
askerim terazi uyum nedir acaba

hemen canım al bakalım

Siz derin derin duygularla dolusunuz, Terazi ise akılcı ve analitiktir. Siz yanlızlığı seversiniz, Terazi ise aşırı sosyaldir. Terazi ile gerçek aşkı bulabilecekmisiniz ! Belki, ama biraz zorlanarak.

Terazi burcunun sürekli sosyal olma ihtiyacı inirlerinizi bozabilir. Onun neden sürekli dışarıda ya da telefon başında olması gerektiğini anlayamazsınız. İşin kötüsü Terazi hep yanında olmanızı isteyecektir. Terazi evlilik burcudur, çift olmak ister ve eşi yanında yokken özlem duyar.

Bazen Terazi'nin yanında olsanız bile düşüncelerinizle uzaklarda olabilirsiniz. Terazi sizi kabuğunuzdan çıkarmak ve sürekli sohbet etmek isteyecektir. Ağzını bıçak açmadığı geceler Terazi buna zor dayanacaktır. Bütün bu karmaşa sizin gibi mahremiyetine düşkün, içe dönük bir insana klostrofobik etki yapacaktır.

çok üşengeçmiş aşkınevlenince yandık bunların arkasını toplamaktan çocuklarımızla ilgilenemeyiz yaa
Böyle değildi canım hayat şartları işte gelince düzeltirim ben onu
şimdi aradı sordum hergün yıkıyorum dedi bak kontrol ettim gelince düzeltirsin cnm benm 10 dk konustuk şimdi

Ayyyyy ne güzel ben daha duyamadım sesini dünde duyamadım bide bugün doğumgünü sıpanın

evet canım site cok yavas.....
ya kızlar sizin herufler arayınca ne konusuyorsunuz...
ben birsey bulamıorum Nasılsın iyimisin bende iyiyimm eee daha nasılsın falan filan...
seni özledim sevıyorum ...:76:
birde ben kacırmısım aslan-aslan yorumları neler??

Ankaradayım canım ben sen???

hayatım bende ankaradayım ya onlar evlenince toplamazlar ama evde yardım eder benmki öle değildir arkadaşlarıyla beraber kalmıştı şimdi onlar evlenince ayrıldı temizlik yapardı hani o zmnlar topluydu arkadaşlarına kızardı anansının yanına gidince dağınık ama aa yumi çok güzel olck hayatım nurbur yumi citl inş.

Son düzenleme:

al bebişim;
Aslan ve Aslan

İki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Hem kadın, hem erkek burç ateş grubudur ve aynı burçtan kadın ve erkeğin birçok ortak noktaları olabilir. Her ikisi de hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Sadakat ve dostluk duyguları oldukça kuvvetlidir. Birlikte vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar. Birbirlerinin duygu ve düşüncelerine anlayış gösterdikleri müddetçe arzu ve isteklerine karşılık verebileceklerdir. Eğer gururları nedeniyle birbirlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlarsa anlaşamazlar ve birbirlerinden uzaklaşırlar. Seksüel anlamda her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.

citl sendemi ankaradasın süper ben geliyim kısmetse sen,ben,nurbur,elidada hepimiz ankarada olucaz ne güzell

wake up call cımm benim koçişim koç bense kova uyumumuz nedir canımmmm

Koç ve Kova

Kova burcu sanki sizin için yaratilmistir. Kova ile macera dolu bir hayatiniz olacaktir. Kova'nin gizemli ilgisiz tavirlari, keskin analitik zekasi ve yenilikçi tutumu size çok cazip gelir.

Kova sizin asi karakterinize çok uygundur. Birlikte dünya çapinda isler basarabilirsiniz. Kova'nin rolü toplumlarin düsünce sistemlerindeki hatalari ortaya çikarmak ve dünyayi daha iyi yasanabilir bir hale getirmektir. Ikinizde toplum baskisini umursamadiginiz için özgürce hareket edersiniz.Ayni dili konusursunuz ve gelecege dönüksünüzdür. Yarinin geçmisten daha iyi olduguna inanirsiniz.

Kova hava siz ateş elementi oldugunuz için çok iyi anlasirsiniz. Iliskinizde herseyde oldugu gibi siz lider olmak istersiniz. Özgürlügüne düskün, kafasi kendi isleri ile dolu Kova ise buna pek aldirmaz. Ikiniz içinde özgürlügünüz çok önemlidir. Kova evlenerek bireyselligini kaybetmekten korkar. Koç'ta Kova'da birbirlerini sikmazlar.

Ikinizde esnek karaktere sahip olmadiginiz için anlasamadiginiz bir konuda bir türlü orta yolu bulamazsiniz.

Kova'nin sürprizlerle dolu seks hayati sizi çok cezbeder. Asiginizin size her gün baska bir sürpriz hazirlamasi çok hosunuza gider. Gene de ona yaklasmak zor olacak ve kafaniz karisacaktir. Cazibeli ve arkadasça davranan Kova aslinda aranizdaki mesafeyi korumaktadir. Bu, mesafeleri kolaylikla asabilen Koç için asilamayacak bir zorluk degildir.

Koç'ta, Kova'da iliskilerinde özgür olmayi istediklerinden karsisindakilere de ayni özgürlügü verirler. Baskici kisiler bu iliskide klostrofobik etki yapabilirler. Ne zaman ne yapacagi belli olamayan Kova burcunu anlamakta bazen zorlanabilirsiniz. Unutmayin ki sizi basta ona çeken özelliklernden biri de buydu. Kova ile olan beraberliginiz canli, neseli ve harika olacaktir.

citl sendemi ankaradasın süper ben geliyim kısmetse sen,ben,nurbur,elidada hepimiz ankarada olucaz ne güzell

Ooooo gelin alıyoruz demekki istanbuldan inşallah canım sen hayırlısıyla gelde görüşelim düğün yapalım bebek sevelim oohhhh ohhhhhh yumi,citl,elidada,nurbur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…