ewt hayatım olmazsa buluşalım bigün sende ankaraya gelirsen
al bebişim;
Aslan ve Aslan
İki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Hem kadın, hem erkek burç ateş grubudur ve aynı burçtan kadın ve erkeğin birçok ortak noktaları olabilir. Her ikisi de hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Sadakat ve dostluk duyguları oldukça kuvvetlidir. Birlikte vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar. Birbirlerinin duygu ve düşüncelerine anlayış gösterdikleri müddetçe arzu ve isteklerine karşılık verebileceklerdir. Eğer gururları nedeniyle birbirlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlarsa anlaşamazlar ve birbirlerinden uzaklaşırlar. Seksüel anlamda her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.
yumicik sağol burçları yazmışsın bile
ben sayfayı bile açamadım kaç dkdır ya
zaten sevgilim de telefon açmadı
ne alakaysa artık bilemedim
geçen kırmızı noktalı yazımdan dolayı ayrılıyorduk bebısım:26:
Şunu yapma bunu yapma ve eleştirme başladı beni bende dellendım tabi haliylee ben ondan 9 gün büyük bi aslanım
onun dısında sen ol yeter bana der durur.Canım aşkım benim için benim memleketimde yaşamayı kabul etti.Senin mutsuz olacagın bir sehırde yaşamam her ne kadar kendi memleketim bile olsa dedi
hemen canım al bakalım
Siz derin derin duygularla dolusunuz, Terazi ise akılcı ve analitiktir. Siz yanlızlığı seversiniz, Terazi ise aşırı sosyaldir. Terazi ile gerçek aşkı bulabilecekmisiniz ! Belki, ama biraz zorlanarak.
Terazi burcunun sürekli sosyal olma ihtiyacı inirlerinizi bozabilir. Onun neden sürekli dışarıda ya da telefon başında olması gerektiğini anlayamazsınız. İşin kötüsü Terazi hep yanında olmanızı isteyecektir. Terazi evlilik burcudur, çift olmak ister ve eşi yanında yokken özlem duyar.
Bazen Terazi'nin yanında olsanız bile düşüncelerinizle uzaklarda olabilirsiniz. Terazi sizi kabuğunuzdan çıkarmak ve sürekli sohbet etmek isteyecektir. Ağzını bıçak açmadığı geceler Terazi buna zor dayanacaktır. Bütün bu karmaşa sizin gibi mahremiyetine düşkün, içe dönük bir insana klostrofobik etki yapacaktır.
bende evlenince ankaraya gelin geliyorummmgörüşürüz seninle inşallah o zaman normalde istanbuldayım canım
ben zaten sürekli ankaraya geliyorum yazın full ordaydım,şimdi aşkım gelsin yine ayda 1 veya 2 mutlaka gelirim buluşalım valla süper olurrgeleceğin kanka komşuları oldukk
yumicimmmmmmm çok öptümmmmm
yumiii bende ankaradayımm..ama askerim istanbulda seninle yer değişeliiimmm :))
bendee
Aaa bir ankaralı daha oo bütün 337.dönem yarenleride ankaradaymışşvalla değiştirelim hayatım
bendee
aaa bir ankaralı daha oo bütün 337.dönem yarenleride ankaradaymışşvalla değiştirelim hayatım
Kızlaar sizin ne yazdıgınızı merak ediyoruumm..bakıyorum arada ama işleri iyice boşladımm bu aralaarBu arada bende balık burcuyum sevgilimde yay ?? Kim bakıyordu uyumlara
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
ameliee citl alonee elidada nslhnhmza Elfida daisybeti wakeupcall yumi bluem34 DELYSHE laylalaylalay sulkor sserm yagmur55 maskot94
maşallahımız var kalabalığız sanki
napıosunuz güzeller
şafak 139
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
ameliee citl alonee elidada nslhnhmza Elfida daisybeti wakeupcall yumi bluem34 DELYSHE laylalaylalay sulkor sserm yagmur55 maskot94
maşallahımız var kalabalığız sanki
napıosunuz güzeller
şafak 139
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?