337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yumicik sağol burçları yazmışsın bile
ben sayfayı bile açamadım kaç dkdır ya
zaten sevgilim de telefon açmadı
ne alakaysa artık bilemedim

ewt hayatım olmazsa buluşalım bigün sende ankaraya gelirsen

ben zaten sürekli ankaraya geliyorum yazın full ordaydım,şimdi aşkım gelsin yine ayda 1 veya 2 mutlaka gelirim buluşalım valla süper olurrgeleceğin kanka komşuları oldukk

geçen kırmızı noktalı yazımdan dolayı ayrılıyorduk bebısım:26:
Şunu yapma bunu yapma ve eleştirme başladı beni bende dellendım tabi haliylee ben ondan 9 gün büyük bi aslanım
onun dısında sen ol yeter bana der durur.Canım aşkım benim için benim memleketimde yaşamayı kabul etti.Senin mutsuz olacagın bir sehırde yaşamam her ne kadar kendi memleketim bile olsa dedi

ayy düşün maşallah demek nasıl seni seviyoo

çok teşekkür ederim emek harcamısınız

ben zaten sürekli ankaraya geliyorum yazın full ordaydım,şimdi aşkım gelsin yine ayda 1 veya 2 mutlaka gelirim buluşalım valla süper olurrgeleceğin kanka komşuları oldukk

tamam cnm uyar ben zaten ankara gelini olcm yakınım buluşalım süper olck

Kızlaar sizin ne yazdıgınızı merak ediyoruumm..bakıyorum arada ama işleri iyice boşladımm bu aralaar Bu arada bende balık burcuyum sevgilimde yay ?? Kim bakıyordu uyumlara

bendee
Aaa bir ankaralı daha oo bütün 337.dönem yarenleride ankaradaymışşvalla değiştirelim hayatım

oluuur :))) ankarada bi buluşma ayarlayalım en iyisimii..hem ülkeninde ortası diğer şehirlerdeki arkadslarında en rahat gelebileceği yer

Kızlaar sizin ne yazdıgınızı merak ediyoruumm..bakıyorum arada ama işleri iyice boşladımm bu aralaar Bu arada bende balık burcuyum sevgilimde yay ?? Kim bakıyordu uyumlara

ne çok balık varrr al canım

Yay çok açık sözlü, Balık ise kırılgan ve diplomatik olduğu için bu ilişki özellikle iletişim bakımından zor olacaktır. Yay burcu patavatsızlığının yanı sıra umursamaz, ilgisiz ve bazen de bilerek kırıcı olabilir. Bu tutumu için hesap sorduğunuz zaman bunu aslında sizin istediğinizi söyleyecek, tartışmalarınız uzayacak ve sonuçta ilişkiniz bitebilecektir. Yay ateş elementi, Balık ise su elementidir, bu ikisi astrolojide uyumlu sayılmaz.

Bütün bunlara rağmen Yay burcunun eğitime olan merakını ve insanlık dahil her konuda ki felsefi fikirlerini beğenirsiniz. Yay'ın uzak ülkelere olan seyahat merakı da hoşunuza gider.

Balık insanının her şeye endişelenme huyu Yay'ı çıldırtabilir. Siz de bütün bu ortama rağmen hala Yay'ın bu kadar iyimser olmasını anlayamazsınız. Aşırı iyimserliği ve sizi eleştirmesi sinirinizi bozacaktır.

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
ameliee citl alonee elidada nslhnhmza Elfida daisybeti wakeupcall yumi bluem34 DELYSHE laylalaylalay sulkor sserm yagmur55 maskot94

maşallahımız var kalabalığız sanki
napıosunuz güzeller
şafak 139

iyiz tatlımsen napıon kaynatıyorz valla işimiz gücümüz burası

napalım sohbet muhabbet
bugun yavaş geçiyor sanki ama

iyi akşamlar kızlarrr.
ayyy ne bitmez ay bu aralıkk
daha bitmesine 3 gün var offfffffffff

bugün asker yarimm 2 kez aradı..:78: sabhtan beri ders veriyolarmış uykum geldi dio =)
aman dedim yorulmada uyukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…